Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر توجه ویژه به اسناد تحول بنیادین، گفت: سامانه رصد دائم کیفیت فعالیت آموزشی در مدارس تدوین شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، علی زرافشان شامگاه چهارشنبه در گردهمایی آموزشی توجیهی استقرار پایه دوازدهم در باشگاه فرهنگیان ساری، اظهار داشت: باید بر اساس برنامه‌ها منابع را در آموزش و پرورش هدایت کنیم تا کیفیت فعالیت‌های آموزشی دستگاه تعلیم و تربیت را ارتقا دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: منابع انسانی در هر دستگاهی عامل پیشرفت بوده و در آموزش و پرورش به صورت ویژه عامل تحقق سند تحول بنیادین است.

معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه اگر کیفیت را در برنامه آموزشی قرار ندهیم، تصریح کرد: در صورت بی توجهی به کیفیت دروس، آموزش و پرورش کشور دچار مشکلات جدی‌تری در حوزه آموزشی خواهد شد.

زرافشان با تاکید بر استقرار نظام برنامه‌ریزی و کنترل آن در سطح مدرسه، افزود: فرهنگ برنامه‌ریزی برای استفاده بهینه از امکانات و منابع در دستگاه تعلیم و تربیت از سوی مدیران مدارس باید جدی گرفته شود.

عضو شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه راهبرد اصلی وزارت آموزش و پرورش در دوره جدید به سمت ارتقا کیفیت فعالیت‌ها است، یادآور شد: الزاما معتقد به این نبوده که مدرسه با کیفیت نیازمند مکان با کیفیت یا مدیر با کیفیت نخواهد بوده بلکه دانش آموز کیفی و مدیر کیفی می‌تواند مدرسه را دچار تغییر و تحول نکند.

وی با بیان اینکه برنامه تعالی آموزش و پرورش به نوعی استقرار نظام برنامه‌ریزی در مدرسه است، افزود: ارتقا مدیریت مدرسه را در نظام تحول بنیادین تاکید جدی داشته و داریم.

زرافشان با اشاره به اینکه وزیر آموزش و پرورش به مقوله کیفیت فعالیت آموزشی توجه جدی دارد، گفت: در برخی دروس دانش آموزان در مدارس نظیر درس ریاضی هنوز روند رو به رشدی نداشتیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سامانه رصد دائم کیفیت مدارس کشور توسط وزارتخانه در حال تدوین شدن است، گفت: نیازمند آن هستیم تا با تعامل با جوامع محلی و سایر دستگاه‌ها بتوانیم در جهت ارتقا کیفیت آموزشی تلاش کنیم.

وی با اشاره به اینکه آموزش مهارت‌های زندگی و مهارت‌های اشتغال در دولت تدبیر با جدیت دنبال می‌شود، تصریح کرد: محتوای کیفی در کتب درسی باید با کمک معلمان مدارس دچار نوآوری و خلاقیت باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دوره‌های آموزش مهارت را در کنار مدارس فنی در مدارس عادی نیز دنبال می‌کنیم، افزود: برنامه استقرار پایه دوازدهم باید در همه شوراهای آموزش و پرورش استان‌ها همانند مازندران اجرایی شود.

زرافشان با اشاره به حذف پایه پیش دانشگاهی با حضور 430 هزار دانش آموز، گفت: از سال تحصیلی آینده 900 هزار دانش آموز کشور در مدارس پایه دوازدهم به تحصیل مشغول خواهند شد که باید برنامه‌ریزی هدفمند برای جذب این افراد در مدارس استفاده شود.

انتهای پیام/

R41358/P1377/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۱۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی طاهری، ظهر دوشنبه در آیین گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: آموزش و پژوهش از عناصر مهم در آموزش و پرورش و همه حوزه‌های کاری است.

وی با اشاره به اینکه مهمترین ویژگی که معلم باید در بخش آموزش داشته باشد، دلسوزی است، خاطرنشان کرد: اگر معلمان دلسوز باشند اثربخشی روی دانش‌آموزان و آینده کشور بی‌نظیر خواهد بود.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید وزن کارهای فرهنگی در کارهای آموزشی و پرورشی بالا رود، تصریح کرد: برای اثر بخشی روی دانش‌آموز باید برنامه داشته باشیم.

وی عنوان کرد: تجربه نشان می‌دهد برگزاری اردو تأثیر بالایی در امور تربیتی دارد و یک اردوی ۲۴ ساعته می‌تواند نقش یک برنامه ۲۴۰ ساعته را ایفا کند.

طاهری با بیان اینکه برگزاری یک اردوی مفید و خروجی مطلوب از طریق داشتن برنامه محقق می‌شود، ابراز کرد: در چنین شرایطی نتیجه کار قابل مقایسه با برنامه‌هایی مثل سخنرانی و همایش نیست.

وی برخورداری از اردوگاه خوب، مربی توانمند و محتوای مناسب را لازمه برگزاری اردوهای دانش‌آموزی خواند و گفت: قرارگیری این مولفه‌ها در کنار هم می‌تواند اثربخشی لازم در کارهای آموزشی و پرورشی را داشته باشد.

کد خبر 6098110

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی