Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی خدمتگزار روز پنج شنبه در آیین تودیع خود گفت تا پیش از دولت یازدهم میزان سرمایه گذاری در بندرامیراباد 2 هزار و 600 میلیارد ریال بود .
به گفته وی هم اکنون این بندر یک هزار هکتار زمین برای طرح توسعه دارد.
خدمتگزار ایجاد اسکله رو رو و اتصال به شبکه راه اهن را ازمزیت های بندر امیراباد نسبت به واحدهای مشابه در کشور اعلام کرد و گفت : بزودی خط اتصال اسکله رو رو به شبکه سراسری ریلی افتتاح می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خدمتگزار پایلوت بودن این بندر برای گندم وارداتی کشور را ازدیگر مزیت های ان دانست و گفت که دردولت یازدهم سیلو ذخیره گندم به ظرفیت 140 هزار تن در این بندر ایجاد شد .
وی ظرفیت بارگیری وتخلیه بندر را حدود7.5میلیون تن اعلام کرده که تا پیش از دولت تدبیر وامید این ظرفیت ها 4 میلیون تن بود.
نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی راهکار توسعه اقتصادی کشور را صادرات محوری دانست و گفت که این برنامه با افزایش تولید با کیفیت با نگاه به بازار داخلی و خارجی محقق می شود.
علی محمد شاعری در ایین تکریم و معارفه مدیران بنادر و دریانوردی ومنطقه ویژه اقتصادی امیراباد افزود در حال حاضر در کشور سالانه 115 میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می شودکه به دلیل ضعف صادراتی نارضایتی کشاورزان را به دنبال دارد.
وی دلیل این امر را ناشی از نبود نگاه صادراتی دانست و گرانی تولید این محصولات و پایین بودن کیفیت برخی محصولات را دلیل پایین بودن صادرات دانست.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره تامین زیرساخت در بندرامیراباد در شرق مازندران گفت که از این زیرساخت هابا وجود هزینه های زیاد تحمیلی به درستی استفاده نمی شود که ناشی از نظام پیچیده اداری حاکم دربندر است .
شاعری بالا بودن نرخ بیکاری در منطقه شرق مازندران را ناشی از ضعف اجرایی برای رونق صادرات دانست و از مصوب نشدن منطقه آزاد در مازندران با وجود بنادر به خصوص زیرساخت در امیراباد انتقاد کزد.
معاون عمرانی استانداری مازندران نیز در این مراسم گفت که این استان با داشتن سه بندر ظرفیت زیادی برای توسعه اقتصادی دارد.
علی نبیان در این ایین افزود توسعه بندر امیراباد در دولت تدبیر و امید با اقبال خوب سرمایه گذاران مواجه شد و تامین زیر ساخت در این بندر تاثیر گذار است.
وی ساخت اسکله رو رو و اتصال ان به شبکه ریلی سراسری را از مهمترین زیرساخت این بندر اعلام کرد.
در این ائین سیاوش رضوانی جانشین علی خدمتگزار در بندر امیراباد در شرق مازندران شد.
خبرنگار: حسین فلاحتی ** انتشار دهنده: محسن حسن نیا
6982/1899

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۶۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد

خسرو سرایی مدیر کل ترانزیت، لجستیک  سازمان بناد رو دریانوردی با بیان اینکه علاقمندی تاجیکستان برای سرمایه گذاری لجستیکی در بندر چابهار یکی موفقیت‌های سرمایه گذاری بین المللی در ایران رویکرد مهمی محسوب می‌شود  گفت: بندر چابهار باتوجه به موقعیت استراتژیکی که دارد بسیاری از کشور‌ها ازجمله تاجیکستان به دنبال آن است که با ورود و همکاری با این بندر بتواند  در زنجیره ارزش جهانی این بندر  ورود پیدا کند.

وی افزود: کشور ما در واقع پل ترانزیتی هست بین شرق و غرب شمال و جنوب بالعکس و این به آن معنی است که اگر در چهار راهی توقفی صورت گیرد و مقررات دست وپاگیری  به تصویب برسد باعث می‌شود که سایر کشور‌ها از این فرصت سو استفاده کنند چراکه ما در حال حاضر در دنیای رقابت هستیم و بسیاری از کشور‌های همسایه در حال بندرسازی هستند که می‌توانند این فرصت ترانزیت را از ایران بگیرند، اما توجه به موقعیت استراتژیک ایران و بنادر در بین سایر کشور‌ها بسیار حائز اهمیت است.

سرایی افزود: موقعیت منحصر به فرد بندر چابهار و ورود هندوستان برای سرمایه گذاری در این بندر باعث شده که هم کشور افغانستان و هم کشور روسیه برای ورود به این بندر و سرمایه گذاری در آن اقبال نشان دهند.

گفتنی است تفاهم‌نامه همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار میان علی‌اکبر صفایی؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشورمان و شایسته مرادزاده معاون وزیر حمل‌ونقل جمهوری تاجیکستان امضا شد.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت چندوجهی بین دو کشور به امضا رسید.هیئت جمهوری تاجیکستان به سرپرستی معاون وزیر حمل‌ونقل این کشور در سفر به تهران پس از ملاقات با مقامات ارشد سازمان بنادر و دریانوردی از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های ترانزیتی بندر چابهار نیز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • ساخت ۵ هزار خوابگاه متاهلی تا پایان دولت
  • تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه زیرساخت های آموزشی در خارگ است
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد