Web Analytics Made Easy - Statcounter

ضیائیان احمدی،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان درمیان  در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بیرجند ؛ گفت:سال گذشته برداشت چغندر قند در شهرستان درمیان پنج هزار و 98 تن بوده و امسال هم پیش بینی می شود همین مقدار چغندر قند برداشت شود.

ضیائیان احمدی،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان درمیان گفت:سال گذشته برداشت چغندر قند در شهرستان درمیان پنج هزار و 98 تن بوده و امسال هم پیش بینی می شود همین مقدار چغندر قند برداشت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه زمان برداشت چغندر قند در شهرستان درمیان از 15 آذر ماه آغاز می شود و تا اواخر دی ماه ادامه دارد،افزود: 140 هکتار اراضی شهرستان درمیان زیر کشت چغندر قند است.


ضیائیان احمدی گفت: باتوجه به اینکه محصول چغندر قند مصرف آب بالایی دارد، و باعنایت به خشکسالی های پیاپی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان درمیان به کشاورزان توصیه می کند در صورت تمایل به کشت این محصول در مرحله عملیات خاک ورزی از تسطیح لیزری استفاده کنند.

وی افزود: تسطیح لیزری باعث عملکرد بیشتر می‌شود و در همین راستا کاشت چهار هزار هکتار از اراضی کشت بهاره محصول چغندرقند شهرستان درمیان در اراضی قنات علی آباد طبس مسینا با استفاده از تسطیح لیزری محقق شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان درمیان گفت: اجرای عملیات تسطیح لیزری در اراضی سبب صرفه جویی در عملیات آبیاری و افزایش راندمان آبیاری و در نهایت افزایش عملکرد محصولات می شود .

ضیائیان احمدی افزود : چغندر قند برداشت شده در سال زراعی 94-95 با تسطیح معمولی در سطح چهار هکتار ، 27 تن عملکرد داشته است که پس از تسطیح لیزری درسال زراعی جاری پیش بینی می شود که 60 تن چغندر قند برداشت داشته باشیم.

وی گفت: تسطیح لیزری اراضی یکی از چشمگیرترین پیشرفت‌ها در آبیاری سطحی است لزوم انجام تسطیح اراضی زراعی در زمین های کشاورزی به منظور بهبود مدیریت آبیاری در مزرعه و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی امری اجتناب ناپذیر است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان درمیان گفت:همچنین امکان معرفی کشاورزان متقاضی جهت خرید این دستگاه‌ها از محل خط اعتباری مکانیزاسیون فراهم است که باید درخواست خود را به مدیریت جهاد کشاورزی ارائه کنند.

 انتهای پیام/ب

پیش بینی برداشت 5 هزار تن چغندر قند در درمیان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۷۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان

صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به آغاز کشت نیشکر در استان گفت: همه ساله ۲۹ هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت نیشکر می‌رود.

او با بیان اینکه شهرستان‌های صومعه سرا و لنگرود قطب تولید نیشکر در گیلان هستند، افزود: زمان کشت این محصول از نیمه اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و زمان برداشت آن در آذر ماه هر سال است و فرآوری تا دی ماه ادامه داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین تصریح کرد: نیشکرکاران در زمان کاشت، داشت و برداشت محصول از هیچ‌گونه سم و کودی استفاده نمی‌کنند.

به گفته محمدی، شکر سیاه تولید شده از کیفیت و بازارپسندی مناسبی برخوردار بوده و در قالب محصول سالم عرضه می‌شود.

او همچنین گفت: استان گیلان حدود ۱۸۰ بهره بردار در زمینه کشت محصول نیشکر دارد و روش پخت شکر سیاه به صورت سنتی در کارگاه‌های محلی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: سال گذشته به ازای هر هکتار ۱۴۰۰ کیلوگرم شکر خشک به ارزش اقتصادی ۹۵ میلیارد ریال تولید شد. 

محمدی تصریح کرد: شکر سیاه، دوشاب و کف شکر از جمله تولیدات نیشکرکاران با استفاده از محصول برداشت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد