Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@16:04:05 GMT

۷۰۰ مدرسه تهران با یک طوفان تخریب می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۴۷۹۲۳

۷۰۰ مدرسه تهران با یک طوفان تخریب می‌شوند

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در برنامه ۵ ساله سوم شهرداری باید به سه ضلع شهرداری، شهر و دولت توجه شود گفت: متاسفانه ۷۰۰ مدرسه در شهر تهران در شرایطی قرار دارند که با یک طوفان شدید تخریب می‌شوند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محسن هاشمی در همایش چشم‌انداز شهر تهران در افق برنامه 5 ساله سوم شهرداری تهران که صبح امروز با حضور برخی از اعضای شورای شهر تهران و معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شوراهای شهرداری تهران امروز پنجشنبه (23 آذر) در مرکز همایشهای بین‌المللی برج میلاد برگزار شد اظهار کرد: از دست‌اندرکاران این همایش برای چشم‌انداز برنامه 5 ساله سوم تشکر می‌کنم که قرار است این برنامه در معاونت برنامه‌ریزی و توسعه امور شوراها و همچنین مرکز مطالعات شهرداری تهران تهیه و تدوین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ما ملزم به برنامه‌ریزی در حوزه مدیریت شهری هستیم و این در حالیست که در انتخابات شورای شهر تهران که منجر به انتخاب لیست امید و در نهایت انتخاب نجفی به عنوان شهردار تهران شد شهروندان از ما انتظار دارند و رای معنادار آنها حکایت از تغییرات بنیادین در شهر است.

وی با اشاره به اصلاحات تدریجی در شهر اظهار کرد: مردم انتظار تغییر در شهر را دارند و ما نیز باید در این زمینه تلاش خود را انجام دهیم.

هاشمی با اشاره به تغییرات عمده در سطح مدیریت شهری اعم از شوررا و شهرداری در شهرهای ایران بیان کرد: حدود 19 شهر بزرگ و مرکز استان در انتخابات گذشته اقدام به تغییر سطح مدیریتی شهری خود کردند و شاهد حضور اصلاح‌طلبان و اعتدالیون در مسند مدیریت شهری هستیم. لازم است تهران به عنوان یک شهر پیش‌رو اقدامات لازم را برای تغییرات در سطح شهر آغاز کند و اگر این اتفاق نیفتد منجر به یاس و ناامیدی مردم خواهد شد.

وی با تاکید بر استفاده از خرد جمعی برای رسیدن به اهداف پیش رو در سطح مدیریت شهری بیان کرد: باید واقع‌بینانه و بر اساس برنامه‌ریزی در سطح شهر اقدام کنیم و در این زمینه باید 3 ضلع شهر، شهرداری و نهایتا دولت مدنظر قرار بگیرد.

هاشمی با بیان اینکه بسیاری از مسائل شهر از بعد حاکمیتی و دولتی قابل پیگیری است گفت: در برنامه 5 ساله سوم شهرداری تهران باید به تعامل دولت با مدیریت شهری توجه ویژه‌ای شود.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: متاسفانه با مروری که برنامه‌های گذشته در سطح شهر تهران انجام می‌دهیم در می‌یابیم که توجهی به ضلع سوم یعنی دولت و حاکمیت نشده است و انتظاری که داریم این است که برنامه‌ریزان در ترسیم برنامه سوم به این نکته توجه داشته باشند.

وی با اشاره به مسئله ترافیک و‌ الودگی هوا در شهر تهران تصریح کرد: این موارد را می‌توان با هماهنگی و همکاری دولت و حاکمیت برطرف کرد.

هاشمی با اشاره به شرایط 700 مدرسه در تهران گفت: متاسفانه این تعداد مدرسه با یک طوفان شدید در شهر تهران تخریب می‌شوند و این از مواردی است که باید به آن توجه شود.

رئیس شورای شهر تهران همچنین به برخی از مسائل شهر تهران که در حیطه اختیار وظایف شهرداری تهران نیست اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال فرودگاه امام و مسیری که برای این مجموعه طی می‌شود همراه با بوی نامطبوعی همراست و این در حالیست که مدیریت شهری در این زمینه هیچ وظیفه و اختیاری را ندارد.

وی با اشاره به شهرهای اقماری تهران گفت: قاعدتا باید در این بخش از ظرفیت دولت و حاکمیت به نفع مطلوب استفاده کرد. ضمن اینکه مواردی از جمله آموزش و پرورش، خدمات آب، برق، مراکز درمانی می‌تواند تخت اختیار مدیریت شهری قرار بگیرد.

هاشمی با اشاره به اینکه 4 وظیفه باید از دولت گرفته شود و در اختیار مدیریت شهری قرار بگیرد گفت: امیدواریم این اتفاق هر چه زودتر بیفتد.

رئیس شورای شهر تهران به بحران زلزله در تهران اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز 86 ارگان دخیل هستند ضمن اینکه ما باید توجه ویژه‌ای را به پدیده و بحران سیل در تهران داشته باشیم.در برنامه 5 ساله سوم شهرداری تهران باید توجه ویژه‌ای به دولت شود چرا که در این بخش باید از همکاری دولت جهت رفع مشکلات شهر استفاده شود. در سال 1347 نخستین برنامه شهر تهران تهیه شد و در ادامه طرح جامع شهر تهران در سال 86 تهیه شد و هم‌اکنون 10 سال از تدوین این طرح می‌گذرد و باید بازنگری در این طرح صورت گیرد.

هاشمی گفت: با آسیب‌شناسی طرح‌ها و برنامه‌های گذشته شهر تهران می‌توان برنامه جامع و کامل‌تری برای تهران تهیه کرد و اشکالات گذشته را برطرف کرد. ضمن اینکه برای تکمیل برنامه باید به قانون بالادستی توجه ویژه‌ای شود.

رئیس شورای شهر تهران در خصوص تدوین سیاست‌های کلان حاکم بر برنامه 5 ساله سوم شهرداری تهران گفت:  این موضوع در شورای چهارم مطرح شد و ما بنا داریم در این دوره و بر اساس نظر اعضای شورای شهر تهران این سیاست‌ها را تصویب و به شهرداری تهران جهت اجرا ابلاغ کنیم. موضوع تامین درآمدهای پایدار یکی از موارد و نکاتی است که باید توجه ویژه‌ای به آن شود و ما می‌توانیم در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهیم. در بحث حمل و نقل عمومی نیز باید توجه ویژه‌ای در برنامه 5 ساله سوم شهرداری تهران شود که یکی از موارد مهم در شهر محسوب می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به برخی اظهارات در خصوص سیاه‌چالگی تهران گفت: متاسفانه به دلایل تحریم‌ها ما دچار سیاه چالگی شده‌ایم که باید با برنامه‌ریزی از این حالت خارج و به یک شهر فراملی، بین‌المللی تبدیل شویم. توجه به زیرساخت‌ها از جمله زیرساخت‌های مخابراتی و حمل و نقل عمومی باید در برنامه 5 ساله شهرداری مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

R1491/P1014142/S2,25/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۷۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفان عراق، منشأ گرد و غبار امروز خوزستان

به گزارش «تابناک»، داود میرشکار در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت گرد و غبار در خوزستان اظهار کرد: با توجه به گزارش‌هایی که از هواشناسی خوزستان ارائه شده است، جریان همرفتی و طوفان ناگهانی در شهر نجف عراق رخ داده است، بنابراین منشأ گرد و غبار امروز (۱۰ اردیبهشت‌ماه) در خوزستان از سوی کشور عراق است.

وی افزود: بر اساس پیش‌بینی‌ها، جریان باد از سوی جنوب استان خوزستان در اواسط امروز رخ خواهد داد و پس از وقوع این جریان، شاهد بهبود شرایط گرد و غبار در اهواز و دیگر شهرهای درگیر خواهیم بود.

دبیرکارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان با اشاره به غیرحضوری شدن نوبت صبح مدارس در چند شهر استان خوزستان گفت: با توجه به اینکه هواشناسی هنوز گزارش متقنی مبنی بر تداوم این شرایط نداده است، اگر این شرایط ادامه پیدا کند حتما غیرحضوری شدن مدارس در نوبت بعد از ظهر را زودتر اعلام خواهیم کرد.

وی در خصوص اعلام دیرهنگام غیرحضوری شدن فعالیت مدارس و دو ساعت تاخیر آغاز کار ادارات و اطلاع‌رسانی این موضوع بعد از ساعت ۷ صبح، بیان کرد: با توجه به اینکه شرایط ناگهانی رخ داد، انجام پیش‌بینی‌ها بسیار سخت بود. دیشب تا پاسی از شب در حال هماهنگی بودیم و تصمیم‌گیری برای غیرحضوری شدن مدارس در نوبت صبح یا بعد از ظهر، تا صبح طول کشید و در نهایت صبح اعلام شد.

میرشکار گفت: سعی می‌شود با هماهنگی، این ایراد را برطرف کنیم و از این به بعد با هماهنگی بیشتر، نتیجه تصمیم‌گیری‌ها به موقع اعلام شود تا چنین شرایطی رخ ندهد.

دیگر خبرها

  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • افتتاح چند پروژه شهری در دهه کرامت امسال در قم
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • طوفان عراق، منشأ گرد و غبار امروز خوزستان
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است