Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت:شرکتهای چینی می توانند در روابط با ایران موفق باشند که در ایران سرمایه گذاری کنند.

ایران آنلاین / منصور معظمی در جلسه امضای موافقتنامه همکاری های صنعتی و اقتصادی بین سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و اتاق بازرگانی چین با بیان اینکه روابط دو کشور ایران و چین استراتژیک است،اظهارداشت: زمینه های همکاری فراوان بین ایران و چین وجود دارد، اما افزایش همکاری بیشتر نیازمند سرمایه گذاری مستقیم شرکت های چینی در ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر اینکه شرکت های عضو اتاق بازرگانی چین را شرکت های کوچک،متوسط و بزرگ تشکیل می دهند و بنابراین  نحوه ارتباط با آنها متفاوت است،تصریح کرد: می توان از طریق اتاق های بازرگانی هماهنگی برای همکاری بین بخش خصوصی ایران و بخش خصوصی چین  را به ثمر رساند.

معظمی با  بیان اینکه توصیه ما به شرکت های چینی سرمایه گذاری مستقیم در بازار ایران است،عنوان کرد: شرکت هایی می‌توانند در این روابط موفق باشند و با ایران کار کنند که در ایران سرمایه گذاری کنند.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   وی افزود: ایران بازار نسبتا بزرگی دارد و می تواند فرصت خوبی برای سرمایه گذاری شرکت های چینی باشد،البته به شرط آنکه مسایل بانکی و بیمه ای فی مابین حل شود که این موضوع در حال حل شدن است.

معاون وزیر صنعت،معدن و تجارت با اشاره به مذاکرات انجام شده بین وزیر صنعت،معدن و تجارت و اتاق بازرگانی چین عنوان کرد: انتظار ما ازآقای یان وانگو رییس اتاق بازرگانی چین این است که در جهت رفع مشکلات موجود برای سرمایه گذاری در ایران اقدام کند؛ در اینصورت شرکتهای چینی فرصت های بیشتری برای کار در ایران دارند.

وی اضافه کرد: بعضی از شرکت های بزرگ چینی که در حال حاضر در ایران کار می کنند، بازار ایران را خوب می‌شناسند،ولی شرکت هایی که تازه می خواهند وارد بازار ایران شوند،حتما نیاز است که بیشتر خود را معرفی کنند.

معظمی با بیان اینکه اقتصاد ایران ترکیبی از اقتصاد دولتی و خصوصی است،یادآورشد: بعضی از بخش ها مثل نفت،گاز کاملا در اختیار دولت است، اما بیش از 90 درصد بخش صنعت،معدن در اختیار بخش خصوصی  است.

او با تاکید بر اینکه سازمان ما نقش حمایت کننده از  بخش خصوصی را دارد،گفت: از آنجا که اکثر پروژه های بزرگ کشور را ایدرو ساخته است، ما در همه بخش ها از بخش خصوصی حمایت می کنیم.

رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با طرح این پیشنهاد که یکسری شرکت های چینی وجود دارند که ایدرو مستقیم می تواند با آنها قرارداد ببندد،اظهارداشت: مثلا در صنعت لاستیک سازی، انرژی خورشیدی ، ساخت  لوکوموتیو یا صنعت نفت و گاز که اولویت های سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران است،این آمادگی وجود دارد که مستقیم قرارداد ببندیم.

او اضافه کرد: اما در سایر بخش ها در کنار بخش خصوصی هستیم ودر قراردادها از آنها حمایت می کنیم.

معظمی با تاکید بر اینکه بخش خصوصی نیازمند حمایت دولت است،تصریح کرد: هدفی که ما دنبال می کنیم این است که کمک کنیم بخش خصوصی در کشورمان بزرگ و توانمند شود؛به همین دلیل در اموری که بخش خصوصی می تواند پیشرو باشد و جلوتر از دولت حرکت کند،دولت از آنها حمایت می کند.

او با اشاره به پیشنهاد رییس اتاق بازرگانی چین برای افزایش همکاری های مشترک گفت: ایده آقای یانگو برای افزایش همکاری ها را بسیار خوب می دانم و تشکر می کنم، این موضوع باعث می شود بیشتر و سیستماتیک تر با هم کار کنیم.

معاون وزیر صنعت همچنین گفت: دیروز به نقل از آقای یانگو شنیدیم که اتاق بازرگانی چین تمایل دارد حجم روابط با ایران را به 100 میلیارد دلار برساند؛ ظرفیت ها وجود دارد و بنابراین تاکید می کنم که تنها به فکر صادرات به ایران نباشید.

او افزود: این سیاست دولت ایران است و تاکید هم دارد که این مسیر دنبال شود؛ امیدوارم با حمایت بخش خصوصی چین و ایران شاهد توسعه بیشتر روابط اقتصادی بین دو کشور باشیم.

/ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۹۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • آیا سرمایه‌گذاری همان پس‌انداز است؟
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»