Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-30@17:01:40 GMT

موسوی لاری: قانون باید حرف اول را بزند

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۵۰۰۸۱

موسوی لاری: قانون باید حرف اول را بزند

وزیر کشور دولت اصلاحات با بیان اینکه قانون باید در جامعه حرف اول را بزند، گفت: هیچ کسی نمی تواند خود را از چارچوب های قانون بی نیاز ببیند.
به گزارش صدای ایران عبدالواحد موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات در هفتمین کنگره سراسری حزب اسلامی کار که صبح امروز در مجموعه فرهنگی تلاش برگزار شد اظهار کرد: حکمرانی خوب یا اداره مطلوب امور، سلسله ای از شاخص ها و ویژگی ها را دارد که اگر این شاخص ها تامین شود، تعریف مدیریت مطلوب، واقعی تلقی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: برای اینکه آن شاخص ها را مورد توجه قرار دهیم، هم متون دینی در اختیار داریم و هم متونی که در قوانین موضوعه کشور وجود دارد و هم آن بخش از مقررات بین المللی که با ارزش های حاکم در جامعه ما هماهنگی دارد.
موسوی لاری تصریح کرد: ما افتخار می کنیم که در متونی دینی مان، منشور حکومت امام علی(ع) به عنوان عهدنامه مالک اشتر وجود دارد. شاید این عهدنامه اولین و آخرین منشوری باشد که در متون دینی ما در اختیار یک حکمران قرار گرفته است.
وزیر کشور دولت اصلاحات با بیان اینکه پایه ترین اصل حکومت خوب، اصل مشارکت است گفت: همگان باید در اداره جوامع شرکت داشته باشند؛ یا باید اداره بخشی از جامعه را به عهده بگیرند یا با دقت نظر، مدیران را در بهتر اداره کردن جامعه کمک کنند.
موسوی لاری در همین باره افزود: فلسفه وجودی احزاب در این مورد معنا پیدا می کند. اگر بنا باشد شهروندان یک جامعه، در اداره جامعه مشارکت داشته باشند، در راس هرم مدیریت جامعه افراد محدودی قرار می گیرند. قاعده جامعه، همه آن هایی هستند که در جامعه صاحب حق هستند و شهروند تلقی می شوند. پیوند میان راس هرم مدیریت و قاعده از طریق های تشکل های سیاسی و صنفی انجام می گیرد.    
وی اضافه کرد: احزاب، حلقه واسط میان افراد حاضر در راس هرم مدیریت و کسانی اند که در متن جامعه زندگی می کنند و دارای حق و حقوقی هستند. احزاب باید به گونه ای رفتار کنند که شرایط مشارکت مردم در اداره جامعه مهیا شود. من مخالف این هستم که بعضی ها می گویند ما در پی کسب قدرت نیستیم؛ خیر، احزاب برای این هستند که قدرت را به دست بگیرند.
موسوی لاری اظهار کرد: اگر احزاب و تشکل ها در پی کسب قدرت نباشند، یعنی هیچ ایده و حرفی برای اداره جامعه ندارند. احزاب با در دست گرفتن قدرت می توانند ایده و حرف های درونی خود را محقق کنند. متاسفانه حزب گریزی همچنان در جامعه ما وجود دارد. احزاب باید برای مشارکت همه جانبه مردم در اداره امور تلاش کنند.
وزیر کشور دولت اصلاحات در ادامه با اشاره به لزوم رعایت قانون اظهار کرد: مگر می شود ما در جستجوی جامعه مطلوب باشیم اما خط کشی لازم برای تنطیم مناسبات فرد، جامعه، مردم و حکومت را نداشته باشیم؟
موسوی لاری افزود: قانونگرایی، حق مردم بر حکومت و حد و مرز حکومت را مشخص می کند. قانون باید حرف اول را بزند. اگر احساس می کنیم که جامعه آنطور که باید نیست، یا به دلیل نبودن قانون است یا به دلیل قانون بد است یا تفسیرهای غلط و سلیقه ای از قانون است.
وی تاکید کرد: یک اصل را باید بپذیریم؛ آن هم اینکه وجود قانون ولو بد، بهتر از نبود قانون است. هیچ کسی فراتر از قانون نیست. هیچ کسی نمی تواند خود را از چارچوب های قانون بی نیاز ببیند و احساس کند که قانون معنا ندارد.
موسوی لاری اظهار کرد: هر جا قانون نداشته باشیم، خواست های مختلف حاکم می شود و این سلیقه ها به تعارضات دامن می زند و تعارضات هم جامعه را به تششت می کشاند و در نهایت وحدت ملی آسیب می بیند و اگر وحدت ملی آسیب دید، جامعه در معرض خطر فروپاشی قرار می گیرد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۰۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریکاردو، چهارشنبه فرمانده باش!

به گزارش "ورزش سه"، شاید یکی از دلایل شکست تراکتوری‌ها در ورزشگاه آزادی به جز نمایش کم نقص تیم نکونام در بازی رفت، همین غیبت بهترین پاسور لیگ بود که تراکتور را شبیه یک تیم بدون لیدر به میدان فرستاده بود. در آن مسابقه، خطاهای فردی و دادن موقعیت روی کلیشه‌هایی که استقلال در آنها متبحر است، دو گل بازی را رقم زد تا تراکتور دست خالی از آزادی به تهران برگردد؛ شکستی که حتی ممکن بود حذف زودهنگام پاکو خمس را از سمت سرمربی تراکتور رقم بزند.

حالا با گذشت یک نیم فصل، این‌ دو تیم در شرایطی آماده رقابت با یکدیگرند که تراکتوری‌ها انتظار دارند ریکاردو آلوز در مسابقه روز چهارشنبه هدایت تیم را به خوبی و به نحو احسن و در حد کلاس بازیکنی که انتظارش می‌رود، انجام بدهد. آلوز یک فوتبالیست باحوصله، با ارسال‌های دقیق و تماشایی و گاها شوت‌زن و تکنیکی است و قاعدتا جوان نکونام لحظه‌ای او را به حال خود رها نخواهد کرد و این احتمال وجود دارد که امید حامدی‌فر، هافبک دفاعی جوان استقلال، برای زیر فشار گذاشتن او در ترکیب اصلی قرار بگیرد.

نکته اینکه آلوز یک جنگ شخصی هم در این مسابقه دارد و آن بالا بردن آمار فردی خود به عنوان بهترین پاسور لیگ در جدال با ابوالفضل جلالی است که توانسته از او عبور کند و در صدر  قرار بگیرد. پس علاوه بر اینکه سمت راست تراکتور باید کاملا مراقب مدافع چپ‌پا و تکنیکی استقلال باشد، آلوز نیز باید بتواند از فرصتی که احتمالا در نفوذهای جلالی در پشت سر او ایجاد می‌شود، برای وینگرهای تیمش استفاده کند. صدالبته رحمان جعفری هم همواره آماده داخل زدن است و دوست دارد در اولین بازی بزرگش با تراکتور، گلی بزند که در ذهن هواداران قرمزپوش ماندنی بشود.

از هر جهت که نگاه کنید، بازی تراکتور و استقلال یک مسابقه فوق‌العاده و سرگم‌کننده خواهد بود.

دیگر خبرها

  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • دولت با ایده‌هایی عملگرایانه سیاست‌های جمعیتی را تقویت کند
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • ریکاردو، چهارشنبه فرمانده باش!
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت به طور کامل
  • از ظرفیت های موجود در جامعه هنرمندان مهاجر استقبال می کنیم
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود