Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@03:40:54 GMT

3 پارکینگ مکانیزه طبقاتی در ورامین نصب می شود

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۵۱۴۱۲

3 پارکینگ مکانیزه طبقاتی در ورامین نصب می شود

به گزارش ایرنا ، حسین دهقان روز پنجشنبه در بازدید از روند ساخت پارکینگ های طبقاتی در یکی از کارخانه های شهرک صنعتی سالاریه ورامین گفت: به منظور رفع مشکل ترافیک و کمبود فضای پارکینگ ، لازم است تا در ساخت و تجهیز پارکینگ های طبقاتی مکانیزه سرمایه گذاری لازم صورت گیرد.
وی افزود: افزایش تعداد تابلوهای توقف ممنوع باید با جانمایی فضایی برای پارک خودروها در شهر همراه شود تا شهروندان بتوانند به سهولت و برای دسترسی به اماکن مورد نظر ، خودروهای خود را متوقف نموده و نگران ترافیک و جریمه نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: با توجه به کمبود فضا و هزینه های بالای ساخت پارکینگ های طبقاتی لازم است تا سرمایه گذاری مناسبی در ساخت پارکینگ های مکانیزه صورت گیرد تا در فضای محدود ، خودروهای زیادی توقف کنند.
دهقان بیان کرد: با هماهنگی صورت گرفته ، جانمایی برای استقرار 3 دستگاه پارکینگ مکانیزه جهت نصب در شهر ورامین طراحی و برنامه ریزی گردیده است که با تشکیل کمیته ای با حضور معاونت شهرسازی این امر محقق می شود.
شهردار ورامین گفت: مشکل ترافیک در مرکز شهر ورامین، زندگی عادی مردم را مختل کرده و یقینا با نصب پارکینگ های طبقاتی، بخش عمده ای از این مشکل برطرف می شود.
وی افزود: تولید کنندگان شهرستان ورامین ، از ظرفیت قابل توجهی در احداث پارکینگ های طبقاتی مکانیزه برخوردارند و تلاش می شود تا به منظور حمایت از تولید داخلی ، از محصولات این شرکت ها استفاده شود.
شرکت گسترش تجهیزات دانا به عنوان یک شرکت پیشگام در طراحی و تولید پله های مکانیزه عابر پیاده در سال 1383 و با هدف ارائه و ساخت تجهیزات مکانیزه در حوزه ترافیک راه اندازی شد و هم اکنون محصولات این شرکت که 83 نفر به طور مستقیم در آن کار می کنند ، علاوه بر نیاز داخلی ، به کشورهای عمان، قطر امارات صادر می شود.
ورامین با 300 هزار نفر جمعیت در 35 کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.
خبرنگار: سید حسن میری**انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7254//1348

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۱۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان

صالح محمدی گفت: زمان خزانه‌گیری برنج در شالیزارهای داخل شبکه آبرسانی، فومنات و اراضی خارج از شبکه از طریق تقویم زراعی اطلاع‌رسانی شد که برنجکاران باید با توجه به آن کشت و کار را انجام دهند.

وی عنوان کرد: نشاء برنج نیز در ۲۰ هزار هکتار از زمین‌های شالیزاری استان انجام شد.


شخم اولیه ۱۷۲ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه شخم اولیه ۱۷۲ هزار هکتار از شالیزارهای استان معادل ۷۲.۲۶ درصد انجام شده‌است، اضافه کرد: با توجه به اهمیت شخم اولیه، شالیکاران برخودار از منابع آب سنتی و آب‌های سطحی با استفاده از این فرصت حتما نسبت به انجام شخم و آماده‌سازی شالیزار اقدام کنند.

وی عنوان کرد: سال گذشته ۱۸۹ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان معادل ۷۹.۴ درصد به روش نشاء مکانیزه و مابقی سنتی کشت شد و ۲۰۱ هزار هکتار معادل ۸۴.۴۵ درصد به شیوه مکانیزه برداشت شد.

وی اضافه کرد: پیش بینی می‌شود که امسال نیز ۲۰۲ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان به شیوه مکانیزه کشت شود و برداشت ۲۱۰ هزار هکتار از شالیزارها هم به همین روش انجام شود.

به گفته محمدی، انجام کار وجین مکانیزه نیز برای ۳۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان پیش‌بینی شده‌ است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از شالیکاران خواست تا برنج را برپایه تقویم زراعی کشت کنند.

به ازای هر هکتار شالیزار حدود ۵۰ تا ۶۰ کیلو بذر برای خزانه‌گیری توصیه می‌شود، شالیکاران قبل از جوانه‌دار کردن بذر، آزمون خاک را در محل خزانه انجام دهند و بذر برنج را ضدعفونی کنند.

شالیکاران برای جدا کردن بذرهای کاملا پُر و سنگین از بذرهای پوک و نیمه پر باید بذر مورد نظر را در محلول آب و نمک قرار دهند، برای این کار باید به آب، نمک اضافه شود تا غلظت آب افزایش یابد، بطوری که یک تخم مرغ به اندازه یک سکه بالای آب قرار گیرد در اینصورت غلظت آب نمک برای بوجاری مناسب است.

بذرها در داخل محلول آب نمک ریخته و هم زده شود بذری‌هایی که در بالای آب قرار گیرند یا در وسط آب غوطه‌ور شدند غالبا ناسالم و غیر بذری هستند و باید توسط یک آبکش از بذرهای سالم جدا و برای مصرف غیربذری استفاده شود.

بذری‌هایی که کاملا ته نشین می‌شوند، بذرهای مناسب برای کاشت بوده که باید سریع از آب نمک خارج و چند مرتبه با آب معمولی شسته شود بطوری که نمک از بذرها کاملا جدا تا هیچگونه اثر سوء بر روی جوانه زنی بذر ایجاد نکند.

منبع : ایرنا

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • اجرای ترمیم روکش آسفالت محور اسپاین به سمت برج مراقبت فرودگاه امام
  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • وضعیت بازار اجاره مسکن در جنوب تهران
  • تاکید بر ساخت پارکینگ‌های حاشیه در منطقه ۱۶ تهران
  • هوشمندسازی ۴ پارکینگ هسته مرکزی شهر قم
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده