Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-30@15:54:39 GMT

زوجین یزدی مشاوره و غربالگری ژنتیک می‌گیرند

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۵۱۵۶۵

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، جلیل عفتی، مدیرکل بهزیستی استان یزد 22 آذرماه در نشست شورای هماهنگی بانکهای استان یزد گفت: بهزیستی در خدمت رسانی به جامعه هدف نگاه حمایتی ندارد بلکه ارائه خدمات به نحوی است که فرد توانمند شود.
وی با بیان اینکه 90 درصد خدمات بهزیستی توسط خیرین و مردم ارائه می شود گفت: 850 تخت بستری سالمندان و معلولین و بیماران روانی مزمن توسط خیرین در استان به ارائه خدمات مراقبتی روزانه و شبانه در سطح استانداردهای بین المللی می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عفتی افزود: بهزیستی آماده فراهم آوردن زمینه مشارکت شبکه بانکی استان در حوزه مسئولیت اجتماعی و فعالیتهای بهزیستی است.
مدیرکل بهزیستی استان یزد خدمات بهزیستی را شامل طیف گسترده ای ازجامعه دانست و اظهار کرد: این خدمات صرفا برای گروه های خاص نیست بلکه عموم جامعه نیز از خدمات بهزیستی بهره مند می شوند.
وی با بیان ایکه در برنامه ششم توسعه بهزیستی متولی سلامت اجتماعی تعیین شده است، افزود: خدمات بهزیستی از قبل از تولد با مشاوره و آزمایش ژنتیک آغاز و تا دوران کهولت و سالمندی به عموم جامعه ادامه دارد.
عفتی اولویت بهزیستی در خدمت رسانی دانست و گفت: در راستای پیشگیری از معلولیتها کل ازدواج های استان مشاوره و غربالگری ژنتیک می گیرند.
وی افزود: سال گذشته نیز 600 مورد سقط درمانی بر اساس تشخیص های قبل از تولد مشاوره و آزمایش ژنتیک در استان صورت گرفته است.
این مقام مسئول با اشاره به اجرای طرح غربالگری شنوایی و بینایی در استان گفت: در غربالگری شنوایی کلیه نوزادان استان تحت پوشش غربالگری قرار می گیرند و این امر باعث شده ما امروز ورودی ناشنوا در آموزش و پرورش استثنایی استان نداشته باشیم.
وی افزود: در طرح پیشگیری از تنبلی چشم نیز طی 20 سال اجرای طرح 4هزار اختلال بینایی کودکان شناسایی و درمان شده است.
مدیرکل بهزیستی استان یزد تعداد طلاق های استان را سالانه 1600 مورد ذکر کرد و افزود: در راستای پیشگیری و کاهش طلاق نیز بهزیستی اقدام به آموزش زوج های جوان از طریق دفاتر ثبت ازدواج نموده است.
وی با بیان اینکه کلیه مزدوجین مکلف به شرکت در این دوره آموزشی هستند اظهارکرد: این دوره شروعی برای آموزش مفاهیم زندگی و مهارتهای آن است.
مدیرکل بهزیستی استان یزد تعداد مراکز مشاوره بهزیستی در استان را 90 مرکز عنوان کرد و گفت: سالانه هزار و 160 تماس تلفنی به مرکز صدای مشاوره بهزیستی گرفته می شود.
وی با اشاره به ضرورت توانمندسازی جامعه هدف بهزیستی گفت: بهزیستی خود را در قبال افرادی که در معرض آسیب هستند مسئول می داند.
وی تعداد مستمری بگیر این سازمان را 26 هزار نفر ذکر و گفت: 24 هزار نفر به صورت غیرمستمر از بهزیستی خدمات می گیرند.
عفتی با اشاره به افزایش ورودی های بهزیستی ناشی از تصادفات گفت: سال گذشته قریب 230 فوتی و 7500 مجروح ناشی از تصادفات داشته ایم که این یعنی 230 خانواده که در آن زن و فرزند بی سرپرست شده اند و حداقل 1600 نفر که معلولیت پیدا کرده اند.
وی افزود: معلولین ناشی از تصادفات افراد سالمی هستند که پیش از این توانمند بوده و در جامعه مشارکت داشته اند و امروز دچار نقص شده و شرایط روحی دردناکی دارند.
مدیرکل بهزیستی استان یزد تعداد معلولین ضایعه نخاعی تحت پوشش بهزیستی استان را 300 نفر ذکر کرد و گفت: 90درصد این افراد در اثر حوادث و تصادفات قطع نخاع شده اند.
وی در خصوص کمک هزینه ماهیانه معلولین گفت: در حال حاضر 6 هزار معلول کمک هزینه ماهیانه دریافت می کنند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۱۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا آذریان اظهار کرد: مرکز جامع مشاوره آستان قدس رضوی در راستای انجام وظایف اجتماعی و عام المنفعه خود به ارائه خدمات رایگان مشاوره‌ای در نقاط کم برخوردار مشهد می‌پردازد.

مدیر مرکز جامع مشاوره آستان قدس رضوی بیان کرد: مرکز جامع مشاوره آستان قدس رضوی بنا مسئولیت‌های خود، اقدام به توسعه خدمات روان شناختی در مناطق کم برخوردار مشهد کرده است.

وی افزود: این مرکز علاوه بر ایجاد کلینیک‌های ۴ گانه در حرم مطهر رضوی (باب الهادی علیه السلام)، غدیر (حرم مطهر- ورودی بازار غدیر)، بعثت (بلوار شهید منتظری مشهد) و مؤسسه تربیت بدنی، اقدام به توسعه خدمات به صورت عام المنفعه در ۱۷ پایگاه کم برخوردار شهر مشهد کرده است.

آذریان تصریح کرد: مرکز جامع مشاوره آستان قدس رضوی به منظور آموزش و پیشگیری از مداخلات روانی و کاهش مشکلات روحی ساکنین مناطق کم برخوردار مشهد از آبان ماه سال ۱۳۹۹ توسعه خدمات روان شناسی و مشاوره در دستور کار قرار داده و ارائه خدمات در حال حاضر در ۱۷ پایگاه به ارائه خدمات مشغول است.

مدیر مرکز جامع مشاوره آستان قدس رضوی بیان کرد: ارائه بیش از ۶ هزار خدمت در سال ۱۴۰۲ به مخاطبان حاشیه شهر به صورت مشاوره فردی و آموزش‌های گروهی در موضوعات خانواده، تربیتی و تحصیلی با مشارکت کتابخانه های آستان قدس رضوی، مدارس، مساجد و حسینیه‌ها و همچنین پایگاه‌های بسیج انجام پذیرفته است.

کد خبر 6090632

دیگر خبرها

  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه