Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور امور بانوان علوم پزشکی قزوین گفت: نرخ باروری کلی در سال 95 در مناطق روستایی استان 2.12 و در کل استان 1.67 بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر ناهید یزدی در گفت و گو با  صبح قزوین بااشاره به سیاست های 14 گانه جمعیت اظهار کرد: هدف برنامه باروری سالم، افزایش نرخ باروری کلی، مبتنی بر سلامت با کاهش بار بیماری های ناشی از حاملگی های پُرخطر و ناخواسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی کاهش سریع نرخ باروری  از 6.8 به 1.8 را نگران کننده برشمرد و اذعان کرد: نرخ باروری کلی(تعداد فرزندان متوسط هر زن در طول دوره باروری) است.   وی ادامه داد: گرفتن فتوا و نظر موافق برخی از علمای مذهبی بر جواز کنترل و کاهش جمعیت، دخالت دولت و تصویب قوانین مشوق کاهش جمعیت و جریمه فرزند چهارم و بیشتر، توسعه شهرنشینی، افزایش سن ازدواج، توسعه اشتغال زنان، و مشکلات معیشتی مهم ترین چالش ها و عوامل تاثیر گذاری است که موجب کاهش سریع نرخ باروری از 6.8 در سال 62 به 1.8 در سال 90 شده است.   مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت استان قزوین عنوان کرد: نرخ باروری کلی در سال 95 در مناطق روستایی استان 2.12 و در کل استان 1.67 بود.   وی ابراز کرد: شهرستان آبیک، کمترین میزان باروری یعنی 1.37 را به خود اختصاص داده و تاکستان بالاترین آن، یعنی 2.17 را داشته است.   لزوم رفع چالش های روند کاهشی نرخ باروری کلی جمعیت   به گفته دکتر یزدی، هم اکنون افزایش میانگین سن ازدواج، کاهش تعداد ازدواج در چند سال أخیر، روند رو به افزایش طلاق، افزایش فاصله بین ازدواج و تولد فرزند اول و فرزندان بعدی، تمایل به تک فرزندی، تزلزل بنیان و پایداری خانواده ها(طلاق عاطفی)، آسیب های اجتماعی (از جمله اعتیاد، طلاق و سقط)، ناباروری و مرگ زودرس؛ مهم ترین چالش های روند کاهشی نرخ باروری کلی هستند.   گفتنی است، مقوله جمعیت یکی از مهمترین موضوعاتی است که طی سال های أخیر به ضرورت تغییر رویکرد آن پرداخته شده است.    چالش کاهش روزافزون نرخ باروری کلی طی سال های 1362 تا 1390 و پس از آن، منجر به صدور سیاست های کلی نظام در خصوص افزایش جمعیت در سال 1393 توسط رهبر معظم انقلاب شد و به کلیه دستگاه های اجرایی ابلاغ شد تا بر اساس 14 بند آن، دستگاه های مرتبط با مقوله جمعیت، برنامه ریزی و اقدامات مؤثر داشته باشند.   6 بند از 14 بند سیاست های افزایش جمعیت، در حیطه حوزه سلامت بر این مبنا،  اقدامات وزارت بهداشت و به تبع آن دانشگاه های علوم پزشکی، در خصوص 6 بند مرتبط با حوزه سلامت از 14 بند مذکور، از سال 1393 متعدد بوده است؛ ولی از آنجا که مقوله جمعیت و افزایش آن؛ به عملکرد دستگاه های دیگر از جمله وزارت کشور- استانداری و سایر دستگاه ها نیز بر می گردد. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۱۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان

بی‌وای‌دی چین اثرات جنگ قیمت را با درآمدهای ضعیف‌تر سه ماهه اول نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، تولیدکننده خودروهای برقی چینی روز دوشنبه (۲۹ آوریل) ضعیف‌ترین رشد سود سه ماهه خود از سال ۲۰۲۲ را به ثبت رساند در حالی که رشد درآمد این شرکت به پایین‌ترین سطح نزدیک به چهار سال گذشته کاهش یافت که تحت تأثیر کاهش تقاضای خودروهای برقی و جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودرو جهان قرار گرفت.

بی‌وای‌دی در گزارشی اعلام کرد که سود خالص سه ماهه اول با ۱۰.۶ درصد افزایش به ۴.۵۷ میلیارد یوان (۶۳۱.۰۸ میلیون دلار) رسید در حالی که درآمد با رشد چهار درصدی به ۱۲۴.۹۴ میلیارد یوان رسید.

نتایج سه ماهه حاکی از آن است که بی‌وای‌دی همچنان جلوتر از تسلاست که اولین کاهش درآمد سه ماهه خود از سال ۲۰۲۰ و در زمان همه گیری کووید را گزارش کرد. بزرگترین رقیب چینی تسلا در سه ماهه اول پس از کسب آن در سال گذشته، عنوان فروشنده برتر خودروهای برقی جهان را به این غول آمریکایی پس داد.

بی‌وای‌دی با داشتن مجموعه‌ای از برندها در مقاطع قیمتی متفاوت، تلاش‌ها را برای ارتقاء بازار و در عین حال دو برابر کردن تخفیف‌ها برای رقابت برای مصرف‌کنندگان محتاط در بحبوحه بهبود اقتصادی افزایش داده است.

خودروی جدید بی‌وای‌دی در نمایشگاه پکن

بی‌وای‌دی از U۷، سومین مدل فوق لوکس خود با نام تجاری یانگ وانگ در نمایشگاه خودرو پکن رونمایی کرد. بی‌وای‌دی با هدف جهش ۲۰ درصدی فروش سالانه در سال ۲۰۲۴ نسبت به رکوردشکنی فروش در سال گذشته، تحت فشار شرکت‌های الکتریکی محلی است که روی آینده تمام الکتریکی متمرکز شده‌اند.

بر اساس گزارش رویترز، وانگ چوان فو، مدیرعامل بی‌وای‌دی و لی جون، مدیرعامل شیائومی، از غرفه‌های یکدیگر در نمایشگاه خودرو پکن بازدید کردند. لی با عرضه اولین خودروی SU۷ این سازنده گوشی‌های هوشمند، قول داد تا همکاری با بی‌وای‌دی را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • افزایش ایست‌های بازرسی در پی افزایش جرم و جنایت در لندن
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • قیمت طلا باز هم تکان خورد/ قیمت جدید طلا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳