Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابل- معاون عمرانی استاندار مازندران گفت: روزانه سه هزار تن زباله در استان تولید و در زمان تعطیلات این میزان سه برابر می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی نبیان، شامگاه پنج شنبه، در مراسم معارفه شهردار بابل در سالن کنفراس شورای این شهرستان اظهارداشت: نباید با مدیریت ضعیف و غیرکارشناسی باعث اجرای پروژه‌هایی شویم که باعث ایجاد نگرانی برای مردم می‌شود و به جای حل کردن یک مسئله آن مسئله به‌عنوان یک مشکل در شهر  باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه زباله به‌عنوان طلای کثیف یک فرصت است که باید با برنامه‌ریزی درست درصدد حل آن برایم، افزود: طرح‌های عمرانی خوبی در بخش تصفیه شیرابه‌های انجیلسی و کمپوست این شهرستان صورت گرفته که تا یک ماه دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید. 

معاون عمرانی استاندار مازندران بیان داشت: در  این استان روزانه دو تا سه هزار تن زباله تولید می‌شود که در زمان مسافرت حجم این زباله ۲ تا ۳ و نیم برابر افزایش می‌یابد اما با اجرای طرح تفکیک زباله از مبداء ۳۰ درصد زباله‌های تولیدی استان کاهش می‌یابد و این امر یک گام مثبت در حفظ محیط زیست مازندران خواهد بود .

نبیان در بخشی دیگر از سخنانش به حضور پرشکوه مردم این شهرستان در انتخابات ۲۹ اردیبهشت اشاره کرد و گفت: هر زمانی که لازم بود، مردم پرشور در صحنه حاضر شدند؛ پس حق مدیران بر مردم آن است که با فعالیت شبانه‌روزی خدمات شایسته‌ و قابل لمس را برایشان ارائه دهند.

معاون عمرانی استاندار مازندران اظهارداشت: همه ما به مردم بدهکاریم و باید دین خود را به مردم ادا کنیم و زمانی که ردای خدمت برتن می‌کنیم باید آرامش و آسایش را برای شهروندان به ارمغان بیاوریم و موفقیت در مدیریت حوزه شهری در سایه حمایت و همدلی شورای اسلامی با شهرداری امکان‌پذیر است. 

بابل در حوزه مدیریت شهری قهرمان ملی می خواهد

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه این مراسم، جهان پهلوان امامعلی حبیبی، اسطوره کشتی آزاد ایران و جهان، گفت: شهرستان بابل در حوزه مدیریت شهری قهرمان ملی می‌خواهد و هر انسانی که بتواند در زندگی خود برای مردم مفید باشد و به آنان خدمت کند، یک قهرمان واقعی است.

وی افزود : امروز زمان آن رسیده است که اختلافات کنار گذاشته شود و در سایه وفاق همدلی برای توسعه این شهرستان گام برداشت .

ولی زاده فرماندار ویژه شهرستان بابل، در ادامه این مراسم، اظهار داشت: چهره خسته این شهر باید تغییر کند و بتواند در رشد و توسعه پایدار گام‌های بلندی بردارد و این زمانی امکان‌پذیر است که مدیریت شهری با همدلی سه ضلع مثلث شورای شهر، شهردار و مردم در یک راستا گام بردارد.

وی ادامه داد: هدف همه مدیران  باید خدمت به مردم باشد و شهرداری جای نگاه‌های جناحی نیست و شهردار باید با رویکرد پروژه محوری و تکریم ارباب رجوع و آسایش شهروندان و درآمد پایدار به اجرای برنامه‌های خود بپردازد.

ولی‌زاده بیان داشت: ما امروز نیازمند شهری با نشاط هستیم و امیدواریم در فضای جدید مدیریت شهری بتوانیم شاهد افزایش نشاط شهروندی و رفاه و آسایش مردم باشیم.

در ادامه، محسن کبود فیروزجائی شهردار جدید بابل گفت: تجربه تاریخی نشان داده است که با تعامل می‌توان کارهای بزرگی انجام داد و با این روش می‌توانیم به مردم خدمات ارزشمندی ارائه دهی و باید دغدغه‌ها و صدای مردم را بشنویم و برای حل آن مشکلات نیز اقدامات لازم را انجام دهیم.

کبود فیروزجائی ابراز امیدواری کرد تا با بهره‌گیری از نظر نخبگان و استفاده از همه ظرفیت‌های موجود، مسیر توسعه متوازن شهر بابل و رفع مشکلات پیش رو هموارتر شود .

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۴۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹۰ محل دفن پسماند چهارمحال‌ و بختیاری استاندارهای لازم را ندارند

رئیس شورای اسلامی شهرستان فارسان گفت: محل دفن زباله شهری و قریب ۱۵۰ محل دفن روستایی در سطح چهارمحال‌وبختیاری وجود دارد که هیچ‌کدام از این محل‌ها، استاندارد لازم براساس دستورالعمل فنی و ارزیابی سازمان محیط زیست به منظور دفن اصولی و استاندارد زباله را ندارد.

مهری امینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: براساس مطالعات صورت گرفته شهرداری شهرستان فارسان، متوسط سرانه تولید زباله بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم زباله در طول روز برای هر فرد است.

وی با اشاره به جمعیت ۱۰۰ هزار نفری شهرستان فارسان، افزود: حدود ۷۰ تا ۸۰ تن زباله در طول روز در سطح شهرستان تولید می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهرستان فارسان اضافه کرد: در سطح شهرداری شهرستان فارسان، طرح تفکیک از مبدا به خوبی اجرا نمی‌شود و شهرداری فارسان، در تلاش برای واگذاری این موضوع به پیمانکار است اما همچنان بدون نتیجه باقی مانده و اجرای ناقصی داشته است.

امینی با اشاره به قانون مدیریت پسماند تصریح کرد: دلیل ناموفقی پروژه طرح تفکیک از مبدا، فرهنگ‌سازی است و متأسفانه نهادهای متولی در خصوص آموزش و اطلاع‌رسانی در مباحث مربوط به مدیریت پسماند فعالیتی ندارد.

وی ادامه داد: ۴۰ محل دفن زباله شهری و قریب ۱۵۰ محل دفن روستایی در سطح استان وجود دارد که هیچ‌کدام از این محل‌ها، استاندارد لازم بر اساس دستورالعمل فنی و ارزیابی سازمان محیط زیست به منظور دفن اصولی و استاندارد زباله را ندارد و تمام آنها به صورت غیراستاندارد دفن را صورت می‌دهند که لازم است در آن تجدیدنظر شود.

رئیس شورای اسلامی شهرستان فارسان با اشاره به محل دفن و دپو زباله در شهرستان فارسان، بیان کرد: دفن غیر اصولی زباله، منجر به آلودگی آب، خاک و هوا شده و سلامتی مردم را تهدید خواهد کرد.

امینی با اشاره به آئین‌نامه اجرای مدیریت پسماند که طرح جامع و تفصیلی مدیریت پسماند است، تصریح کرد: شهرداری‌ها ملزم به اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا هستند اما گاهی شهرداری‌ها در انجام وظیفه، کوتاهی می‌کنند.

وی افزود: اگر قرار است طرح جامع و تفصیلی شهری یا هادی روستایی مصوب شود، به دفن زباله با دقت بالاتر به وسیله هماهنگی با سازمان محیط زیست و از طریق ایجاد بسترهایی نفوذناپذیر مشروط است.

رئیس شورای اسلامی شهرستان فارسان اضافه کرد: پیشنهاد می‌کنیم تفکیک زباله از مبدا به صورت جدی شروع شود و کارخانه‌های بازیافت زباله در منطقه احداث شود.

وی با اشاره به زباله، به عنوان طلای کثیف خاطرنشان کرد: واقعیتی انکارناپذیر است که زباله به عنوان یک چاقو دولبه می‌تواند منبع درآمد برای شهرداری‌ها و تهدیدی برای سلامتی مردم و نسل آینده باشد.

کد خبر 751987

دیگر خبرها

  • عقب ماندگی حوزه فرهنگی در ساوه بیش از سایر بخش ها است
  • ۱۹۰ محل دفن پسماند چهارمحال‌ و بختیاری استاندارهای لازم را ندارند
  • کشف ۱۵ تن پسماند از یک منزل مسکونی در کرج
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • شوراهای اسلامی تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند
  • استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود