Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@07:54:23 GMT

مسابقات قرآنی اوقاف اصلاح می شود

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۵۸۳۸۳

مسابقات قرآنی اوقاف اصلاح می شود

تهران- ایرنا- رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با ارائه گزارشی، درخصوص روند اصلاح مسابقات سراسری حفظ و قرائت این سازمان گفت: مسابقات قرآنی سازمان اوقاف بهبود می یابد.

چهلمین دوره از مسابقات سراسری حفظ و قرائت قرآن کریم که شهریور ماه با حضور بیش از 900 نخبه قرآنی طی دو هفته در بخش های قرائت، ترتیل، مدیحه سرایی، حفظ، اذان و معارف در ارومیه برگزار شد، با حرف و حدیث های بسیاری روبرو بود و در فضای مجازی نیز شاهد سیلی از پیام ها و انتقادات به ویژه در میان جامعه قرآنی بودیم؛ به گونه ای که مجریان شبکه قرآن و مدیران برگزاری مسابقات، واکنش هایی را در این زمینه نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استقبال سرد و صندلی های خالی در روزهای اولیه مسابقات یا نحوه داوری و امتیازدهی در بخش های مختلف از مهمترین ایرادهای این مسابقات بود و همین مسائل باعث شد تا از همان زمان زمزمه تغییرات در نحوه برگزاری مسابقات در رسانه ها منعکس شود.
«پویش سراسری قرآنیان جهت مطالبه تغییرات بنیادین در راستای ترویج واقعی فرهنگ تلاوت» یکی از بازتاب های پس از برگزاری این دوره از مسابقات بود و محمد انجم شعاع معاون هماهنگی و نظارت راهبردی شورای توسعه فرهنگ قرآنی هفته گذشته در برنامه رصد شبکه قرآن گفت که خواسته‌های اعضای این پویش به حق است و تغییرات در راستای جشنواره‌ای شدن مسابقات برای سال 13۹۷ در گرو تکمیل آیین‌نامه آن است.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه روز جمعه درباره آخرین تصمیم گیری های مربوط به برگزاری مسابقات سراسری حفظ و قرائت سازمان اوقاف و امور خیریه به خبرنگار معارف ایرنا گفت: نشست هایی قبل از مسابقات و بعد از آن داشته‌ایم و طبیعی است که بعد از برگزاری چهار دهه از مسابقات توقع تحولات و تغییرات مطلوب به رشدی را انتظار داریم.
حجت الاسلام سید مصطفی حسینی افزود: درحال حاضر در چند حوزه از این مسابقات انتظار داریم که بهبود یابد که این حوزه ها شامل رشته های این مسابقات و روش برگزاری آن است و درباره نظام داوری، ساماندهی نظام اعتراض‌ها، نظام انتخاب نفرات برتر می توان گفت این موضوع‌ها به عنوان بخشی در نظام جامع مسابقات قرآن پیش بینی شده است.
حافظ قرآن همچنین گفت: بخشی از این موضوع یک سال پیش در نظام جامع مسابقات پیش بینی شده و از یک سال و نیم پیش نیز در ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآنی کشور دبیرخانه ای را برای تدوین نظام جامع مسابقات تدوین کردیم که پیش‌نویس آن در جلسه گذشته ستاد عالی ارائه شد.
حسینی افزود: به نظر می‌رسد اگر توجه به ماموریت، چشم انداز، راهبردها و اقداماتی که در نظام جامع مسابقات پیش بینی شده است، صورت بگیرد و آن برنامه عملی شود، بسیاری از دغدغه‌هایی که جامعه قرآنی از نظر بهبود وضعیت مسابقات دارند، محقق خواهد شد.
وی تاکید کرد: به آن نظام و سند راهبردی بسنده نکردیم و در کنار آن در این فاصله دبیرخانه دیگری را دایر کردیم که با فعالان قرآنی و اساتید و چهره های قرآنی و همچنین برخی شرکت کنندگان در مسابقات سراسری حفظ و قرائت قرآن اوقاف تماس گرفته و نظرات را جمع بندی کرده اند.
حسینی افزود: در هفته های آینده نشست هایی را برگزار خواهیم کرد که ناظر بر هر یک از مسائلی خواهد بود که طی این مدت توسط جامعه قرآنی مطرح شده و پرونده های آماده شده، ارائه شود و نظرسنجی لازم صورت گیرد تا بتوانیم تصمیم‌گیری لازم را برای سال آینده داشته باشیم.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره شاکله این مسابقات برای سال آینده گفت: با توجه به جزییات گسترده این مسابقات نمی‌توان توضیح کاملی ارائه کرد ولی در این زمینه پس از برگزاری جلسات کارشناسانه و رسیدن به یک وفاق کلی صحبت هایی را مطرح می کنیم.
فراهنگ ** 1003 **1834
خبرنگار: محمدرضا جعفرملک ** انتشار: ناهید شفیعی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۸۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • وقف به عنوان یک سنت حسنه با دانش‌های جدید آمیخته شده است
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • افتتاح نمایشگاه وقف