Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اهواز - ايرنا - عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي گفت: وزارت نفت کاري نکند که منجر به تضعيف دانشگاه صنعت نفت شود اين دانشگاه نمونه خوبي از ارتباط تنگاتنگ دانشگاه با صنعت است.

محمود صادقي روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در اهواز اظهار کرد: در ديگر دانشگاه هاي کشور سالهاست ايده ارتباط صنعت با دانشگاه را مطرح کرده ايم و موفق نبوده در حالي که دانشگاه صنعت نفت به طور طبيعي در دل صنعت است و يک الگوي موفق در اين زمينه محسوب مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: برداشت دانشجويان دانشگاه صنعت نفت از وضعيت آزمون استخدامي نفت اين است که سياست هاي وزير نفت در جهت ضعيف کردن اين دانشگاه است البته من هنوز در اين باره جمع بندي نکرده ام.
عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي اضافه کرد: دغدغه دانشجويان اين است که اين دانشگاه بايد همچنان به عنوان محلي براي تربيت نيروي انساني وزارت نفت باشد و با توجه به قدمت، تجربه و اعضاي هيات علمي اش که از سطح بالايي برخوردارند بايد حفظ شود و تضعيف نشود.
وي افزود: برداشت کلي من در مذاکراتي که با گروه هاي مختلف دانشجويي اين دانشگاه داشتم اين است که آنها بيش از اينکه دغدغه منافع شخصي و شغلي داشته باشند دغدغه منافع کلان کشور و منافع ملي را دارند.
صادقي اظهار کرد: دانشجويان با وجود طي کردن يک دوره التهاب، بسيار منطقي حرف مي زدند و مطالباتشان را خيلي آرام بيان مي کردند و بيشتر دغدغه تقويت علمي دانشگاه و صنعت نفت را دارند.
وي ادامه داد: من هيچ گونه منفعت طلبي شخصي در دانشجويان نديدم هر چند که انتظاري که درآنها ايجاد شده اين است که پس از دانش آموختگي، استخدام شوند يا اگر وزارت نفت تغيير رويه اي انجام مي دهد آن را عطف به ماسبق نکند.
اين نماينده مجلس شوراي اسلامي گفت: دانشگاه صنعت نفت از ظرفيت بسيار بالايي به ويژه در سطح اعضاي هيات علمي برخوردار است و قابليت رقابت با دانشگاه هاي سطح اول کشور را دارد.
وي بيان کرد: کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در شرايط فعلي گفت وگوي مستقيمي در اين باره با وزير نفت نداشته است.
وي با اشاره به نظر مديريت دانشگاه صنعت نفت درباره اين موضوع گفت: مديريت دانشگاه نيز دغدغه هاي مشترکي با دانشجويان دارد و ديدگاه هاي او به دانشجويان نزديک است و آنها را نيز درک مي کند.
عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي اظهارکرد: دانشگاه ثروتي ملي است و ميراث بزرگ علمي و فني محسوب مي شود بايد تلاش کنيم اين ثروت ملي تقويت شود و به سمت تضعيف نرود.
صادقي با اشاره به هدفش از سفر به خوزستان و بازديد از دانشکده نفت آبادان و دانشکده نفت اهواز بيان کرد: از طرف کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس ماموريت پيدا کردم تا مسايل مرتبط به دانشگاه صنعت نفت را بررسي کنم.
وي توضيح داد: موضوع دانشگاه صنعت نفت به دليل اينکه مرتبط با نفت است بيشتر در کميسيون انرژي مورد بررسي قرار مي‌گيرد و از طرف نمايندگان خوزستان نيز پيگيري شد اما به تازگي در کميسيون آموزش نيز به دليل ارتباط دانشگاه با آموزش عالي مطرح شده است.
صادقي يادآور شد: هفته آينده (روز يکشنبه) نيز اين موضوع با حضور وزير نفت در دستور کميسيون انرژي قرار دارد و مقرر است در اين باره بحث شود و سفر من به آبادان و اهواز به منظور تهيه گزارشي جامع از مسايل اين دانشگاه بوده است.
وي گفت: نشستي با هيات رييسه دانشگاه و نمايندگان اين دانشجويان در آبادان و همچنين نشستي با دانشجويان دانشکده نفت اهواز داشتم و از نزديک دغدغه ها و مسايل آنها را شنيدم.
عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي عنوان کرد: دانشگاه صنعت نفت قدمت زيادي دارد و پيشينه آن به سال 1318بازمي‌گردد که ابتدا به صورت موسسه فعاليت مي کرد و سپس به دانشکده و دانشگاه تبديل شد. اين دانشگاه شامل چهار واحد در اهواز، آبادان، تهران و محمود آباد مازندران است.
وي خاطرنشان کرد: ماموريت اصلي اين دانشگاه تربيت نيروي متخصص براي صنعت نفت است، که بر اساس همان مدل و استانداردهاي بين المللي توسط انگليسي ها تاسيس شده و موسسان آن بيشتر خارجي بوده اند.
صادقي توضيح داد: چندي است که مساله بکارگيري دانش آموختگان اين دانشگاه حاد شده چرا که طبق روال عرفي اين دانشگاه، دانش آموختگان در خود صنعت نفت استخدام مي‌شدند و اين روال معمول بوده اما سياست وزارت نفت تغيير کرده و تصميم گرفته اند که از طريق برگزاري آزمون از دانش آموختگان اين رشته و ساير دانشگاه ها استفاده کنند.
وي ادامه داد: اين سياست وزارت نفت مورد اعتراض دانشجويان قرار گرفته زيرا آنها معتقدند براساس آزمون هاي استخدامي وزارت نفت در سازمان سنجش اولويت استخدام با دانشجويان دانشگاه نفت است و برهمين اساس نيز آنها اين دانشگاه را انتخاب کرده اند و برداشت دانشجويان اين است دانشگاه نسبت به بکارگيري دانشجويان بايد متعهد باشد.
اين نماينده مجلس گفت: البته وزارت نفت تفسير متفاوتي داشته و تلاش کرده رويه استخدام را از سال 94 تغيير بدهد چرا که معتقد بود ظرفيت استخدام اين تعداد از دانش آموختگان را ندارد و همچنين مي‌تواند نيازهاي استخدامي نفت را در حالتي رقابتي از ديگر دانشگاه ها نيز تامين کند.
وي ادامه داد: با اين حال دانشجويان معتقدند پس از سال 94 هم وزارت نفت اعلام کرده اولويت استخدامي دارد اما تفسيرهاي متفاوت 2 طرف از اين مساله همچنان وجود دارد.
صادقي بيان کرد: به تازگي برخي دانشجويان اين دانشگاه شکايت کردند و ديوان عدالت اداري در مرحله بدوي به نفع دانشجويان راي داده اما وزارت نفت اعتراض کرده و راي در مرحله تجديد نظر قرار دارد.
وي گفت: خوشبختانه در گفت و گوها و نشست هاي مديريت دانشگاه و مسئولان وزارت نفت به نتايجي رسيدند و مدتي است که دانشجويان سر کلاس درس برگشته اند و بر مبناي توافقاتي که داشتند کارگروهي متشکل از نمايندگان دانشجويان و دانش آموختگان و اعضاي هيات علمي تشکيل شده و بنا شده کارگروه پيشنهاد خود را براي حل و فصل موضوع ارايه دهد.
اين نماينده مجلس شوراي اسلامي تاکيد کرد: يکي از دغدغه هاي دانشجويان اين است که کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس کمک کند تا تصميمات کارگروه ضمانت اجرايي داشته باشد و براساس اين قرار دانشجويان قبول کرده اند که دست از اعتراض بردارند اما نگرانند که وعده اي که داده شده سرانجام اجرايي نشود.
به گزارش ايرنا محمود صادقي، عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس روز گذشته از سوي اين کميسيون مامور شده بود تا از نزديک وضعيت دانشکده نفت اهواز و آبادان را بررسي کند؛ وي در اين سفر با دانشجويان دو دانشکده صنعت نفت اهواز و آبادان نشست داشت و از نزديک دغدغه هاي آنها را شنيد.
دانشجويان دانشکده هاي نفت اهواز و آبادان در 20 روز گذشته نسبت به شرايط مندرج در آزمون استخدام 2هزار و 500 نفر توسط وزارت نفت، و اولويت نداشتن آنها اعتراض، و از رفتن به کلاس درس خودداري کرده بودند که به تازگي به کلاس هاي درس بازگشتند. يکي از شرط هاي استخدامي وزارت نفت براي اين آزمون، دانش آموختگي برتر در دانشگاه سراسري و يا آزاد و نمره پايان نامه بالاتر از 19 بود.
/7164 / 6037
خبرنگار: عاطفه جوادي**انتشار دهنده: عبدالحميد راجي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۶۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان

رئیس دانشگاه آزاد واحد همدان گفت: هدف رویداد صدرا، همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، غلامرضا خاکساری در افتتاحیه رویداد صدرا که به همت دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: رویداد صدرا مسیری برای رشد اشتغال و تحقق تعهد 7500 نفری اشتغال فارغ‌التحصیلان بیکار در استان همدان است.

وی با بیان اینکه در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه توجه ویژه شده است، بیان کرد: به همین منظور تعامل و همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان با هدف ترویج فرهنگ کار‌آفرینی در بین دانشجویان و دانشگاهیان و همچنین توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در دستور کار این واحد دانشگاهی قرار دارد.

رئیس دانشگاه آزاد واحد همدان با بیان اینکه با ورود دانشگاه به صنعت می‌توان در حل مسئله‌های مختلف مثمر ثمر عمل کرد، گفت: با ورود دانشجو به عنوان کارورز، و کسب مهارت برای ورود به بازار کار می‌توان توسعه اقتصاد و اشتغال پویا را در این زمینه با همکاری صنعت و دانشگاه به خوبی شاهد بود.

خاکسار همچنین با اعلام اینکه طرح پویش نیز در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است، بیان کرد: در اجرای این طرح دانشجویان تحصیلات آکادمی را توامان با تجربه مهارت‌آموزی دنبال خواهند کرد و همچنین دانشگاه امکان اشتغال همزمان با تحصیل را برای دانشجویان فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در طرح پویش دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود، بیان کرد: مهارت‌آموزی مانع از هدررفت منابع می‌شود و به دنبال آن اشتغالزایی ایجاد خواهد شد بنا‌بر‌این اگر بخواهیم دانشگاه به سمت دانشگاه‌های نسل سه و چهار حرکت کند و مشکلی از مشکلات جامعه را حل کند، باید مهارت‌آموزی را تقویت کنیم.

رویداد صدرا در دانشگاه راهکاری برای ایجاد پیوند صنعت و دانشگاه

در ادامه حجت‌الاسلام رضا محمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان، اظهار داشت: با از بین برداشتن حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه ‌و با تقویت این رویکرد، هم تحصیل انجام می‌شود و هم بازار کار دقیقی پیش روی دانشجویان است.

وی با بیان اینکه رویداد صدرا در دانشگاه راهکاری برای ایجاد پیوند صنعت و دانشگاه است، بیان کرد: اگر به این رویداد توجه ویژه شود می‌تواند منجر به اثرگذاری بودن نقش دانشگاهیان در بازار کار و توسعه استغال استان همدان شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان