Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی قیمت آپارتمان در مناطق ۲۲ گانه پایتخت نشان می‌دهد، فاصله ارزان‌ترین تا گرانترین آپارتمان حدود یک میلیارد تومان است. یک واحد ۷۵ متری در قلعه مرغی و دروس به ترتیب ۱۵۰ میلیون تومان و یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان قیمت دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، همانطور که در گزارش "بیم و امید در بازار مسکن" به آن اشاره شد در حال حاضر با وجود تردیدها درباره آینده این بخش، تقاضاهای مصرفی آرام آرام در حال ورود به بازار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار معاملات به طور آهسته اما پیوسته در جریان است، موضوعی که کارشناسان مسکن از آن به‌عنوان سیگنال‌های بازگشت رونق به بازار مسکن یاد می‌کنند. با این مقدمه کوتاه سری به نرخ‌های روز مسکن در پایتخت و در گروه ساختمان‌های نوساز تا دو سال ساخت می‌زنیم.

در همین زمینه بخوانید؛

بیم و امید در بازار مسکن

در منطقه 19 یک واحد آپارتمان 2 سال ساخت 83 متری  حدود 240 میلیون تومان (هر مترمربع 2.9 میلیون تومان) قیمت‌گذاری شده است. در منطقه 13 قیمت یک واحد مسکونی یک ساله 76 متری با پارکینگ و بدون انباری 430 میلیون است. 

آپارتمان 90 متری نوساز در زرگنده با پارکینگ و انباری 675 میلیون تومان، واحد مسکونی 85 متری 2 سال ساخت واقع در آلستوم 527 میلیون، واحد 80 متری یک سال ساخت در بریانک 350 میلیون و آپارتمان 75 متری نوساز در ارامنه جنوبی 400 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

قیمت یک واحد 94 متری2 سال ساخت در نارمک شرقی 550 میلیون، واحد 72 متری 2 ساله واقع در استاد معین 275 میلیون، واحد 48 متری 2 ساله واقع در حکیمیه 180 میلیون است. قیمت یک واحد مسکونی 150 متری 2 سال ساخت با پارکینگ و انباری در گیشا 650 میلیون تومان  تعیین شده است.

یک دستگاه آپارتمان 90 متری 2 سال ساخت در امام زاده معصوم (منطقه 17) 150 میلیون تومان قیمت گذاری شده است.

در قیطریه قیمت یک آپارتمان 75 متری نوساز 975 میلیون تومان و واحدی با همین متراژ در منطقه 18 (بهداشت) 139 میلیون تومان است. در دروس یک واحد 75 متری یک میلیارد و 150میلیون تومان قیمت‌گذاری شده و قیمت واحد مسکونی 75 متری نوساز  در قلعه مرغی 150 میلیون تومان است.

انتهای پیام/

R1012188/P1010113/S7,81/CT6 موضوعات مرتبط بازار مسکن قیمت مسکن

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۸۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه آزادسازی اراضی حریم ۳۰ متری تونل های ریلی منطقه 17 تهران در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است و هم اکنون منتظر تایید هیأت وزیران است، اعلام کرد: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده در این منطقه، امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، امروز ۶ اردیبهشت و در حاشیه بازدید رئیس جمهور از محلات شهر تهران، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خط راه آهن در منطقه ۱۷ شهری تهران در سالهای گذشته به دلیل ایجاد آسایش و امنیت از روی زمین به زیر زمین منتقل شده است، تصریح کرد: بعد از این عملیات چندین موضوع مورد تاکید قرار گرفت از جمله این موضوعات، ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و همچنین امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران بود که بر رعایت آنها تأکید شد.

بذرپاش ادامه داد: در توافق شرکت راه آهن با شهرداری تهران بنا شد تا زمین های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون اختلاف نظرهایی در خصوص زمین های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد:  در خصوص حریم هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تا تسهیلگری هایی انجام شود.

بذرپاش افزود: هم اکنون پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است و هم اکنون منتظر تایید هیأت وزیران است که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می کنند. این حریم ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

نوسازی بافت فرسوده شهری سیاست اصلی دولت است

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اجاره آپارتمان ۳۰ تا ۵۰ متر در تهران؛ رستاخیز یکخوابه‌ها
  • ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»
  • امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • تاثیر سفر‌های نوروزی در بازار مسکن شمال
  • با ۷ میلیارد تومان چندمتر خانه می‌توان خرید؟
  • قیمت آپارتمان در چیتگر چقدر است؟
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۱۸ تهران +جدول
  • اختلال محسوس قیمت مسکن در تبریز و تهران؛ آپارتمان ۹۰ تا ۱۵۰ متری چند؟
  • قیمت خانه در تهران چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • در این منطقه از تهران می‌توان با ۲۰۰ میلیون تومان خانه رهن کرد