Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر خانه خط حوزه هنری اصفهان گفت: تخت فولاد اصفهان گنجینه‌ای از آثار خط و خوشنویسی اصفهان بوده و در این مکان تاریخی بخش وسیعی از تاریخ خط قرار گرفته که باید در خصوص شناسایی این گنجینه عظیم، اتفاقات خوبی صورت گیرد.

محسن سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با اشاره به آثار خط و خوشنویسی تخت فولاد اصفهان و ضرورت شناسایی این آثار از سوی هنرمندان و مردم اظهار داشت: تخت فولاد اصفهان گنجینه‌ای از آثار خط و خوشنویسی اصفهان است، در این مکان تاریخی بخش وسیعی از تاریخ خط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آثار ارزشمندی در این مجموعه در حوزه خط وجود دارد که به دلیل تنوع زیاد قابلیت بازخوانی دارد و باید مورد مطالعه قرار گیرد؛ البته در این مورد کارهای نیز انجام شده است.

مدیر خانه خط حوزه هنری اصفهان گفت: در این مورد ابتدا باید شاخص‌های خوشنویسی و مکتب اصفهان را بازشناسی کنیم و پس از آن که شاخصه‌ها خارج شد، در مورد اصالت خط و اینکه کجا به کار گرفته شده شناسایی لازم صورت گیرد. 

وی بیان کرد: پس از آن باید هندسه خط را مورد مطالعه قرار دهیم و تشخیص دهیم در چه جایگاهی قرار و ارزش هنری آن چقدر است.

به گزارش تسنیم گورستان تخت فولاد، گورستانی متفاوت از سایر قبرستان‌ها که به واسطه قدمت و قبور متبرک آن، دومین گورستان جهان اسلام محسوب می‌شود.

 بر روی سنگ قبور این گورستان قدیمی و تاریخی نمادها و نشانه‌های تاریخی حک شده یکی از آن نمادها خط و خطوطی است که در دوره‌های مختلف بر روی قبور جای گرفته و هر کدام تغییرات خط و خوشنویسی را در تاریخ روایت می‌کنند.

تخت فولاد اصفهان موزه‌ای دائمی از تنوّع خطوط مختلف اسلامی است، آثار و خاطره بزرگان خوشنویسی و قبور برخی از اساتید بزرگ خوشنویسی در این دیار  شکوه خاصی از حیث تاریخ خوشنویسی به این آرامستان داده است.

انتهای پیام/

R41346/P1361/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۹۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف شورای ششم، مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان است

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شورای ششم اصفهان بر یک‌سری پروژه‌های سخت‌افزاری تاکید و تلاش بر اولویت‌بندی آن‌ها دارد، همچنین اعضای آن به‌عنوان نماینده مردم شهر به‌دنبال مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان هستند.

مصطفی نباتی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با گرامیداشت فرارسیدن روز شوراها اظهار کرد: شورای اسلامی شهر اصفهان در این دوره پیگیر موضوعاتی همچون مسائل زیست‌محیطی، حوزه آب و آلودگی هوا یا فرونشست برای برطرف‌کردن مشکلات شهروندان در شهر بوده است.

وی افزود: در حال حاضر شورای اسلامی شهر اصفهان بر یک سری پروژه‌های سخت‌افزاری تاکید و تلاش بر اولویت‌بندی آن‌ها دارد، همچنین اعضای آن به‌عنوان نماینده مردم شهر به‌دنبال مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اقدامات شورا در ابعاد و مؤلفه‌های حکمروایی شهری تصریح کرد: شورای اسلامی شهر در این زمینه تاکنون اقدامات خوبی انجام داده و در آینده به‌دنبال تکمیل آن است.

نباتی‌نژاد ادامه داد: در مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر در بُعد شفافیت و پاسخگویی، حکمروایی مشارکت مبنا ورود پیدا کردیم و پیگیر پروژه‌هایی همچون رصدخانه شهری هستیم.

وی با اشاره به تصویب طرح ساب در مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: این طرح همان سامانه اطلاع‌رسانی پیشرفت پروژه‌های عمرانی شهر است، همچنین طرح شهربان، شهراندیش و شهریار مورد تصویب قرار گرفت که اجزای تکمیل‌کننده حکمروایی مشارکت مبنا است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: در حال حاضر پیگیر طرح حکمروایی داده مبنا و بحث ارتقای بهره‌وری در سطح شهر هستیم و امیدواریم در این مسیر به یک نقطه مطلوب دست پیدا کنیم.

کد خبر 748378

دیگر خبرها

  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!
  • استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • حریم عمارت خسروآباد سنندج بازنگری شود
  • هدف شورای ششم، مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان است
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد