Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا؛ «علی مطهری»، نماینده مردم تهران، در گفتگویی از ضرورت گفتگو، میان اصولگرایان و اصلاح طلبان سخن گفت. او همچنین علی لاریجانی و ناطق نوری را از جناج معتدلین اصولگرا و «محمدرضا عارف» از جناح اصلاح طلب را، به عنوان گزینه های مناسب برای مذاکره بین دو جریان برای کاهش اختلافات نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«سیدرضا اکرمی»، عضو جامعه روحانیت مبارز، نیز درباره ضرورت این گفتگو به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: اولا، خداوند به انسان زبان و قدرت بیان داده و این زبان و بیان برای این است که مقاصد، اهداف و آرزوهای خود را بیان کنند. بنابراین مذاکره، مباحثه و مفاهمه همه اینها برای بیان عقاید و تاکید بر مشترکات است. ثانیا خداوند برای حل مشکلات و مسائل مختلف به گفت وگو توصیه کرده است. ماچه بخواهیم و چه نخواهیم، یک عده ای اصولگرا و اصلاح طلب هستند که باید ببنشینند، صحبت کنند تا ببینند آیا اختلاف مبنایی بین شان وجود دارد و یا تنها همه اختلافات لفظی است.

او افزود: هر دو جناح، قانون اساسی، نظام و رهبری را قبول دارند و به دنبال آزادی و آبادانی کشورند اما در روش ها تفاوت وجود دارد. خوب است که بین اصلاح طلبان، اصولگرایان و مستقلین گفت و گو و مذاکره صورت گیرد. آن موقع مشخص خواهد شد دعوا فقط بر سر صندلی است، یا مسائل دیگری در میان است.

اکرمی در پاسخ به  اینکه چه سازو کاری باید بین جناحین ایجاد شود تا مذاکرات به نتیجه برسد؟ اظهار کرد: ما یکسری مشترکات مانند رهبری، نظام و قانون در هر دو جناح داریم که باید آن را مبنا قرار بدهیم و وارد مذاکره شویم.

او درباره وجود یا عدم وجود اراده عملی برای مذاکره میان جناح ها تاکید کرد: لفظا این اراده وجود دارد اما متاسفانه در عمل کاری صورت نگرفته است. مثلا در نماز جمعه ما تریبون عمومی داریم، ملاک این است که امام جمعه عمومی حرف بزند و اینکه از جناح های مختلف باشد، اصرار بر آن نداریم.

اکرمی درباره این که چه گزینه هایی برای مذاکره مناسب هستند؟ گفت: ابتدا باید مسئولین بلند پایه کشور بنشینند و بر سر این موضوع تصمیم بگیرند و با یکدیگر مستقیم صحبت کنند تا مواضع متعارض نباشد. یکی از موضوعاتی که می شود به بحث و مذاکره و گفت و گو گذاشت، «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل مقام معظم رهبری» است. همه ما قبول داریم که اقتصاد ما بیمار است و در بخش خصوصی هم وضع فاجعه است، باید گفتگو کنیم تا ایرادات کار را بفهمیم.

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: پاسخگو بودن مراجع تصمیم گیری در این باره بسیار مهم است و صرف مباحثه فایده ای ندارد. برای مثال، در نقدینگی مشکلاتی اساسی داریم و این  مسئله متاسفانه چند برابر شده است. ما باید مشترکا ببینیم چه راه حلی در این باره وجود دارد زیرا همه مشکلات با مذاکره جناحین قابل حل است.

سیدرضا اکرمی با اشاره به تجربه انقلاب در مواجهه با گروه ها یادآور شد: ما بعد از پیروزی انقلاب تجربه های مشترکی داشتیم که گروه ها دور یک میز می نشستند و با همدیگر منطقی بحث می کردند. بنابراین مذاکرات جناحین باید رودر رو باشد، اینکه من در رسانه یک چیز بگویم و طرف مقابلم در رسانه ای دیگر چیز دیگری بگوید، به هیچ کجا نخواهیم رسید. تندروها را باید در هر دو جناح منزوی کرد. ما باید در نقدها صریح باشیم؛ یک عده ای راه نمی روند، عده ای دیگر بسیار تند می روند، خب این دو هرگز به یکدیگر نمی رسند. ما باید بدون رودربایستی مسائل  را بیان کنیم و اگر کسی کارایی ندارد، بدون تعارف جایگزینش کنیم.

او مسائل کلیدی کشور نظیر مسئله حصر را در قالب مذاکره قابل حل دانست و تصریح کرد: باید اراده عملی وجود داشته باشد، مثلا مسئله حصر باید حل شود. اکنون هفت سال از حصر می گذرد آیا این حل شدنی نیست؟ قطعا قابل حل است. برای ترفیع این مشکل هم محصورین سهم دارند هم موافقین حصر. داستان فرزندان یعقوب را به خاطر داشته باشیم که بچه ها برادر را به چاه انداختند و 40 سال از خانواده دور کردند. فرزندان بعد از مدتی به پدر گفتند ما خطا کردیم و برای ما استغفار کن، پدر هم قبول کرد و همه چیز تمام شد.

حجت الاسلام اکرمی در پایان گفت: دشمن در سال 88 دندان تیز کرد و اگر خطایی رخ داده، استغفار کنیم و شورای عالی امنیت ملی تصمیم بگیرد که این پرونده بسته شود. ما باید مذاکره کنیم ولو آنکه این مذاکره به مانند برجام دو سال به طول انجامد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلال محمودزاده نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت و عدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری ها نادیده گرفته می شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی در گفتگو با ایلنا، ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900079

دیگر خبرها

  • پس زدن دست کلوپ: صلاح دعوا را شروع کرد!‏
  • واکنش جباری به خبر شکایت باشگاه پرسپولیس: مگر به مسائل شخصی درویش ورود کردم؟
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس/ رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه،دست ایران
  • تاکید پاکستان بر توقف جنگ غزه و حل مساله فلسطین در اجلاس سازمان شانگهای
  • امام جمعه تهران: مذاکره موشکی نکردیم، نمی‌کنیم و نخواهیم کرد /وقتی می‌گوییم می‌زنیم محکم می‌زنیم /در مساله عفاف و حجاب دوقطبی شکل ندهید
  • کل غزه را نابود کنید | از حالا به بعد باید با موشک و بمب با حماس صحبت کنیم
  • رشد قابل توجه صنعت فیلم عربستان