Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوود عباسی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: طی دهه های اخیر میزان جذب دانشجویان و فارغ التحصیلان به طور چشم گیری افزایش یافته است و ارقام موجود هم حکایت از برخورداری از اغلب بیکاران جامعه از تحصیلات دانشگاه خبر می دهد.
وی یادآورشد: زمانی که فارغ التحصیلان دانشگاهی رشد 14 تا 15 برابری دارد اما بازار کار تکان نمی خورد نمی توان انتظار اشتغال برای این فارغ التحصیلان را داشت
عباسی اظهار کرد: این فارغ التحصیلان متخصص شرایط انطباق با بازار کار را ندارند چرا که بازار و تولید همچنان با نظام سنتی حرکت و فعالیت می کند و نمی تواند نیروی فارغ التحصیل با فکر و دانش جدید را جذب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون دانشگاه زنجان با بیان اینکه راهکار اصلاح این رویه ایجاد نگاه گلخانه ای در بازار کار است، گفت: هیچ کاری در زمینه ترتیب تجار انجام نشده است، هنوز بازار دست همان تجار 50 سال قبل با همان طرز تفکر و نگاه به بازار است.
وی خاطر نشان کرد: در صورتی که تجار جدید تربیت و وارد بازار کار شوند و کارهای کشور را دنبال کنند، نگرش به نیروی فارغ التحصیل دانشگاهی هم تغییر می کند.
عباسی ادامه داد: در صورتی که زیر ساخت ها آماده شود و حمایت های مالی از گروه های کوچک فارغ التحصیل متخصص ایجاد شود می توان نسبت به شکل گیری بنگاه های اقتصادی کوچک امید داشت.
وی تاکید کرد: انطباق بازار کار با شرایط فارغ التحصیلان ضروری و تحقق این موضوع از عهده دانشگاه ها خارج است.
بر اساس آمار منتشر شده از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان، یک سوم آمار نیروی بیکار این استان را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند.
پیش از این صنعتگران اعلام کرده اند که نیروی فارغ التحصیل دانشگاهی فاقد مهارت و توان لازم برای ورود به حوزه تولید و صنعت است.
3001/8068
خبرنگار: مینا افشاری** انتشار: اسماعیل جهانبخش

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۲۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری

دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری گفت: ۱۰۸ شرکت دانش‌بنیان در بورس حضور دارند؛ امیدواریم تا آخر سال حداقل رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کنند. یکی از مراحل بلوغ بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه شدن آن ها در بازار سرمایه و مشارکت آن ها با سرمایه مردم است.

او گفت: لزومی ندارد یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی مراجعه کند.

دهقانی فیروزآبادی افزود: آن جایی که بحث کلان داده‌ها مطرح می‌شود یا بحث داده‌های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می‌شود، صلاحیت شرکت‌ها برای ورود به بورس در یک کارگروهی که در معاونت علمی تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور بیان کرد: شایعه فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال برای فروش سهامشان بی‌اساس است.

او تاکید کرد: صنعت خودرو اگر خصوصی و محدود شود٬ هم خودرو با کیفیت می‌شود و هم به قیمت می‌توان خودرو را عرضه کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • نگاه ما به موضوع حجاب و عفاف هرگز امنیتی و انتظامی نیست
  • مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز