Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسام الدین آشنا،مشاور رئیس جمهور، در مطلبی که در توئیر نگاشته از پویشی یا کمپینی فرمایشی به نام پشیمانی از روحانی نام برده است؛کمپینی که به اعتقاد او،پویشی است که به فرمان فردی یا افرادی تشکیل شده است. فردی یا افرادی که بر اساس نوشته آشنا،یا مقامات دولت قبلی هستند و یا در یک حالت کلی همه اصولگرایان حامی احمدی نژاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش «تابناک» آقای مشاور در این مطلب چنین ادعا کرده است:« پویش پشیمانی با پشتیبانی کسانی شکل گرفت که باید در مورد کارهای کرده و نکرده خود پاسخگو باشند. آنها ثروت و سعادت ملت را به تاراج دادند. چه سدهایی ساختند که پشتش آبی نیست، چه فرودگاههایی ساختند و پروازی به آنجا نیست.به دست هر نماینده یک مجوز پالایشگاه و پتروشیمی به اسم خصوصی سازی؛ پتروشیمی را به وزارت رفاه، پالایشگاه را به وزارت دفاع، روغن کشی را به بنیاد شهید، نیروگاه سازی را به آستان قدس، مخابرات را به سپاه و ستاد پیمانکاری را به قرارگاه خاتم‎الانبیا.»کدهایی که آقای مشاور داده است بیشتر البته به احمدی نژادی هاو در مرحله بعد به همه اصولگرایان حامی او،دلالت می کند. اما دو نکته درباره مطلب،حسام الدین آشنا حائز اهمیت است:


اول: اینکه دولت احمدی نژاد در واگذاری ها به جای خصوصی سازی،گاهی خودمانی سازی کرد و گاهی هم برای جبران سیاست های نادرست،بنگاه های بزرگ را به صورت کارشناسی نشده واگذار کرد،حرف درستی است؛اما مگر در همین دولت همین روحیه حاکم نیست؛ مردم فراموش نکرده اند که علی طیب نیا وزیر اقتصاد دولت اول روحانی در در مقابل سیاست دولت کنونی،برای واگذاری ها به شکل دولت احمدی نژاد،ایستادگی جانانه ای کرد و زمانی که فشارها بر او فزونی گرفت، لب به سخن گشود و گفت که :جاهایی در حدی ایستادیم که اگر قرار باشد شرکت‌ها برای رد دین و یا تهاتر واگذار شود، ترجیح می‌دهم، وزیر نباشم تا به دست من این کار انجام نشود و این افتضاح به نام من نباشد...والله در این 2 ساله نفس من را بریدند که این شرکت را نفروش تا ساختار را اصلاح کنیم، زیر فشارها برخی شرکت‌ها از فهرست واگذاری درآوردیم، اما اتفاقی نیفتاد. بعد می‌گویند پول بدهیم تا اصلاح ساختار کنیم، اگر دولت پول داشت خودش این کار را انجام می‌داد».


طیب نیایی که در مقابل واگذاری شرکت ها به سازمان هایی چون تامین اجتماعی و ... ایستادگی می کرد، به دنبال واگذاری های شفاف بود و به نماینده های مجلسی که خواهان امتیازگیری بودند، اعتنایی نمی کرد،تا جایی که رکورددار کارت زرد از مجلس شد، اما چون عملکرد مثبتی داشت یارای استیضاحش را نداشتند،سرنوشتش را همه دیدند؛ابتدا ترکان را به برنامه ای تلویزیونی فرستادند و خلاف واقع گفتند که طیب نیا مشکل قلبی دارد تا مقدمات کنار گذاشتنش را فراهم کنند!مطلبی خلاف واقع که البته همان زمان،توسط طیب نیا تکذیب شد.

دفاع حسام الدین آشنا و هر دولتمردی در دفاع از دولت و رئیس جمهور،قابل فهم و درک است؛ اینکه او مدعی است مردم پشیمان نشده اند، گزاره ای است که قابل صدق و کذب است؛اما نمی توان برای دفاع از دولت، همان کاری را که این دولت در حال انجامش هست(واگذاری به خاطر رد دیون و تهاتر) و نفس وزیر خودش را بریده است و سرانجام او را به خاطر مقاومت در برابر چنین سیاست های غلط دولت،کنار گذاشته اند، را ایراد دولت قبلتر دانست!

دوم: آقای مشاور فرض گیرد،پویش پشیمانی از روحانی،به فرمان احمدی نژادی ها شکل گرفته و باز هم فرض بگیرد که هیچکس از طرفداران به صورت واقعی پشیمان نیست و حتی برخی از مخالفان روحانی در زمان انتخابات خود را سرزنش می کنند که چرا به او رای نداده اند، اما آیا همه این فرض های خوب، وضعیتی را تغییر می دهد؟با این فرض ها همه نارضایتی ها از عملکرد دولت، از بین می رود!بحث این نیست دولت ناکارآمد یا ورشکسته است،بحث این است که اگر مشاوران دولت،صدای اعتراضاتی را شنیدند چه از زبان منتقدان یا حتی طرفداران،به سرعت آنان را منکوب و محکوم نکنند،اگر سخن و استدلال قابل عرضه ای دارند-به جز حمله به دولت قبل و احمدی نژاد-آنان را با مردم و طرفداران در میان بگذارند! اما چشمان خود را بر روی مشکلات نبندند و مشاوره صحیح به رئیس جمهور بدهند! راحت ترین کار یک مشاور این است که خیال یک مسئول را با یکی دو جمله راحت کند که هیچ مشکلی وجود ندارد؛البته این تا زمانی کارآیی دارد که به مرحله ای نرسد که آن مسئول ناچار باشد که بگوید صدای شما مردم را شنیدم،اما چه دیر!

 

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۲۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است

به گزارش «تابناک» به نقل از وابط عمومی بانک ملی ایران؛ محمد رضا پور ابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به نقش و جایگاه بورس و بازار سرمایه در تحقق شعار سال مبنی بر « جهش تولید با مشارکت مردم» به خبرنگار روابط عمومی بانک ملی ایران گفت: مقام معظم رهبری در انتخاب شعار امسال علاوه بر اهمیت جهش تولید، به مشارکت مردم نیز اشاره داشتند و آنچه که در مشارکت مردم می تواند رقم بخورد بخش اعظمی از آن بازار سرمایه کشور است کما‌اینکه سهام عدالت را از طریق بازار سرمایه کشور با رویکرد مشارکت عمومی تبدیل کردیم.

پور ابراهیمی اذعان کرد: شاید تنها کشوری در منطقه هستیم که این تعداد از توده های مردم در بازار سرمایه به صورت مستقیم و غیر مستقیم حضور دارند.

وی با بیان نگرانی‌های مردم بابت سرانجام دارایی های دولت گفت: بعضاً اصطلاحاتی شنیده می‌شود که دارایی‌های دولت را به تاراج برده‌اند و بخش خصوصی آنها را ارزان خریده است؛ اینها دغدغه‌های مردم هست و اگر ما می‌خواهیم مشارکت را افزایش دهیم به دلیل شرایطی که در کشور وجود دارد باید این نگرانی‌ها را برطرف کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم ادامه داد: وقتی ما توده‌های مردم را در قالب شرکت سهامی عام یا تعاونی‌های سهامی که می‌توانند در بازار سرمایه پذیرفته شوند شریک می‌کنیم، این دغدغه به تاراج بردن به مراتب کمتر می شود چرا که خیر آن به توده‌ها می‌رسد و هر میزان سهمی که به آنها اختصاص داده شود شفاف و مردمی است و کسی نمی‌تواند مدعی شود که آن را به یک شخص داده‌اید.

نماینده مردم کرمان و راور با بیان اینکه ظرفیت بازار سرمایه اساساً در جهت تجهیز منابع از طریق ورود افراد به صورت سرمایه گذاری خرد است؛ تصریح کرد: هنر این است که این اقدامات منجر به تغییر بزرگ اقتصادی شود. 

وی ماهیت بازار سرمایه را بسیار مهم دانست و افزود: برای تمام این مسائل ابتدا لازم و ضروری است که ما ذائقه مردم را که در بازار سرمایه مدتهاست تلخ شده، شیرین کنیم. اگر ذائقه شیرین شود مردم به سمت بازار سرمایه خواهند آمد. این بازار از سال 84 دارای قوانینی بوده که در سال‌های بعدی نیز مورد تایید بوده است اما به دلیل عملکردی که خوب نبوده اکنون ما شاهد یک نگاه منفی هستیم که با اقدامات به موقع و موثر دولت می‌توانیم این نگاه را تغییر داده و شاهد افزایش مشارکت مردم از طریق ظرفیت‌های بازار سرمایه باشیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به واگذاری بیش از 50 درصد سهم پتروشیمی شازند از سوی بانک ملی ایران به شرکت شتران که 70 درصد آن مردمی است و حدود 47 میلیون ایرانی در آن سهم دارند، در راستای خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری‌ گفت: این اقدام بانک ملی ایران بسیار ارزشمند است و هر کاری که بتواند تصدی‌گری دولت به طور مستقیم و غیر مستقیم در اقتصاد را کاهش داده و سهم بخش خصوصیِ واقعی و مردم را افزایش دهد قابل تقدیر است.

 پور ابراهیمی تاکید کرد: در واگذاری‌ها باید دقت کنیم، گاهی این اتفاق رقم می خورد اما باز به شرکتی انتقال پیدا می‌کند که دولت در پشت آن دست داشته و با کمترین سهم بیشترین اعمال قدرت را می‌کند، مانند فرآیندی که در خودرو سازی شاهد آن هستیم. واگذاری‌ها باید به این شرط باشد که شرکت‌ها واقعا خصوصی باشند و یا مردم درآن سهم زیادی را داشته باشند.

دیگر خبرها

  • حمله تند مشاور سابق احمدی نژاد به زاکانی /می خواهد ۲ میلیارد یورو از جیب تهرانی ها به جیب کمپانی ها چینی واریز کند
  • امیدوارم در مجلس آینده همکاری‌ها با دولت بهتر شود
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم/ مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه
  • وحیدی: تقسیم استانی تهران نیازمند مصوبه مجلس است
  • ایجاد استان تهران شرقی و غربی به منظور اداره بهتر انجام می شود
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • عصبانیت سرمربی لیگ برتری؛ از جیب شهر ما ۱۰۰ میلیارد برای خرید پرسپولیس دادند
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا