Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز بر اهمیت آموزش پیشگیری‌های رشدمدار در میان والدین کودکان زیر ۱۲ سال تاکید کرد و گفت: سلامت و سعادت جامعه منوط به آموزش کودکان است، چرا که تنها در این صورت است که می‌توان نسلی سالم و سلامت را در آینده پرورش داد.

مهدی جوهری معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز  در گفت‌و گو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان  از برگزاری دو کارگاه آموزشی تربیت مدرس ۲۰ مهارت پیشگیری‌های رشدمدار با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خبر داد و گفت: در این طرح ۲۰ مربی با مدرک تحصیلی کارشناسی و حوزوی، نحوه چگونگی تدریس مباحث به والدین کودکان ۷ تا ۱۲ سال را فرا گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این کارگاه‌ها با هدف تقویت عوامل محافظتی و خنثی کردن عوامل خطر در رشد کودک، منجر به رشد اجتماعی مطلوب، خود کنترلی، رشد هیجانی و رشد تحصیلی کودکان می‌شود و چگونگی افزایش آگاهی‌های والدین در زمینه مهارت‌های مربوط به بهبود روابط خانوادگی، تأثیر فن آوری‌های نوین و رسانه، عوامل رشد کودک و ... از مباحث مطرح شده در این کارگاه‌ها است.

این مقام قضایی بیان کرد: آشنایی والدین با خصوصیات و مشکلات رشدی کودک و علل آن‌ها، یادگیری مهارت‌های لازم برای بهبود بهزیستی خود، یادگیری مهارت‌های لازم برای بهبود روابط خانوادگی، یادگیری مهارت‌های لازم برای بهبود رشد کودک، مهارت‌های خیرگزینی، تاب آوری، سواد رسانه و...در این کارگاه ۵ روزه مورد بحث و بررسی قرار گرفتتند.

جوهری بر اهمیت آموزش پیشگیری‌های رشدمدار در میان والدین کودکان زیر ۱۲ سال تاکید کرد و سلامت و سعادت جامعه را منوط به آموزش کودکان دانست و گفت: تنها در این صورت است که می‌توان نسلی سالم و سلامت را در آینده پرورش داد.

وی با تاکید بر اینکه این برنامه در سال جاری در تمام مدارس شهرستان نظرآباد و مدارسی که در شهرستان کرج تحت پوشش طرح نماد قرار دارند اجرا خواهد شد، برگزاری دوره‌های مربی گری برای آماده سازی مربیان جهت اجرای دقیق این طرح را ضروری دانست.

 انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۵۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی

ایتنا - رئیس جمهور فرانسه خواستار آن شد که استفاده از شبکه‌های اجتماعی توسط کودکان زیر ۱۵ سال در اتحادیه اروپا، تحت کنترل والدین باشد.
امانوئل مکرون در یک سخنرانی مفصل درباره آینده اتحادیه اروپا در دانشگاه سوربن پاریس، گفت: قبل از ۱۵ سالگی باید کنترل والدین برای دسترسی به فضای دیجیتال وجود داشته باشد. اگر محتوا چک نشود، این دسترسی، انواع خطرات و تحریفات ذهنی را ایجاد می‌کند که می‌تواند انواع نفرت را توجیه کند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، فرانسه در سال‌های اخیر شاهد حوادث خشونت‌بار مکرری بوده که دسترسی کودکان خردسال به اینترنت در وقوع آنها، نقش داشته است.

بر اساس گزارش لوکال، اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک همچنین در ناآرامی‌هایی که پس از تیراندازی پلیس به یک نوجوان در حومه پاریس در سال ۲۰۲۳ روی داد و به بسیاری از شهرهای فرانسه گسترش یافت، نقش داشتند.

پارلمان فرانسه سال گذشته، لایحه محدودیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای کاربران زیر ۱۵ سال را تصویب کرد. بر اساس این مصوبه، دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی منوط به رضایت والدین شد و این مصوبه همچنین به والدین اجازه می‌دهد حساب‌های کاربری کودکان زیر ۱۵ ساله‌ خود را در شبکه‌های اجتماعی به حالت تعلیق درآورند.

پس از تصویب این لایحه در مجلس ملی فرانسه که با هدف مبارزه با هرزه‌نگاری، آزار و اذیت سایبری و رفتارهای اعتیادآور صورت گرفت، مجلس سنا هم به آن رای مثبت داد.

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی
  • مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند