Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی گفت: در سال جاری میزان تولید مواد مخدر در افغانستان 87 درصد افزایش داشته است و متاسفانه برخی از کشورهای دنیا از پدیده شوم مواد مخدر و این تجارت سیاه حمایت می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ علی رضا رشیدیان امروز در «چهارمین همایش منطقه ای صیانت و گفتمانسازی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر» که با حضور وزیر کشور برگزارشد، با اشاره به اینکه هم اکنون استفاده از روانگردان ها در کشورهای شرقی رو به گسترش است، گفت: در سال جاری میزان تولید مواد مخدر در افغانستان 87 درصد افزایش داشته است و متاسفانه برخی از کشورهای دنیا از پدیده شوم مواد مخدر و این تجارت سیاه حمایت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اضافه کرد: دستگاه‌های مختلف انتظامی و قضایی پیگیری‌های خود را برای مبارزه با مواد مخدر انجام می دهند که افزایش آمار کشفیات، زندانیان مرتبط با مواد مخدر و احکام مختلف قضایی گواه این مطلب است اما هیچیک از این موارد نتوانسته این پدیده را ریشه کن کند.

 

کشف بیش از 20 تن مواد مخدر در استان از ابتدای سال تاکنون

 

استاندار خراسان رضوی ضمن بیان این موضوع که هنوز در جامعه شاهد گسترش اعتیاد و ورود مواد مخدر هستیم، ادامه داد: بطوری که از ابتدای امسال تاکنون در خراسان رضوی بیش از 20 تن مواد مخدر کشف و ضبط شده و مواد مخدر هنوز در کوچه ها و خیابانها در حال یافتن است.

 

وی در ادامه سخنان خود بیان داشت:رسیدگی به مقوله کاهش آسیب‌های اجتماعی، حل معضلات و جلب اعتماد اجتماعی از مطالبات وزیر کشور از استانداران می باشد و نشست های مختلفی نیز با این هدف در حضور مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری برگزار شده است.

 

رشیدیان تاکید کرد: اعتیاد از مهمترین معضلاتی است که رهبر معظم انقلاب مبارزه و پیشگیری با این پدیده را به عنوان یکی از برنامه های اصلی دستگاه های مربوطه و شورای رسیدگی به معضلات اجتماعی مشخص کرده اند.

 

استاندار خراسان رضوی بر لزوم بکارگیری سازمان های مردم نهاد در موضوع پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر تاکید و بیان کرد: در خراسان رضوی این موضوع مورد توجه قرار گرفت. از 900 سازمان مردم نهاد در استان 275 سازمان در مقوله مواد مخدر، 44 سازمان در حوزه پیشگیری و فرهنگ سازی و 165 تیم اجتماع محور نیز در حوزه حاشیه شهر و پیگیری و تعامل با معتادان فعالیت می کنند.

 

وی ضمن موثر خواندن اقدامات سازمان‌های مردم نهاد در این راستا، در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: همایش صیانت و گفتمان سازی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر نیز با این هدف برنامه ریزی شد و برگزاری سه پنل در حوزه های جوانان، خانواده و زنان و اشتغال و بهبود فضای کسب و کار در این همایش با رویکرد مبارزه به مواد مخدر برگزار می شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۶۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است

بردن برخی داروهای گیاهی همچون شیرین‌بیان و مواد اسیدی همچون آبلیمو، ترشیجات و ... از دیگر موادی است که بردن آنها به کشور عربستان ممنوع است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، از هفته آینده اعزام کاروان‌های زائران ایرانی به سرزمین وحی آغاز می‌شود؛ قرار است در حج امسال 87 هزار و 500 زائر ایرانی برای بجا‌آوردن مناسک حج عازم عربستان شوند. 

زائران حج در این سفر باید به برخی نکات توجه ویژه‌ داشته باشند و ضمن احترام به قوانین کشور میزبان، بدانند که بردن برخی داروهای گیاهی مانند شیرین‌بیان به عربستان ممنوع است. 

همچنین باید بدانند که عربستان قوانین سختگیرانه‌ای در خصوص مواد مخدر دارد و به گفته سرهنگ کشمیری؛ فرمانده پلیس فرودگاه امام خمینی(ره)، در گیت‌های فرودگاه نظارت سختگیرانه‌ای وجود دارد و اجازه خروج حتی یک گرم مواد مخدر داده نمی‌شود. 

این در حالی است که طبق ماده 17 قانون مبارزه با مواد مخدر، در صورت کشف مواد مخدر از زائر، وی در مرحله اول یک تا 5 سال و در مرحله دوم 5 تا 15 سال ممنوع الخروج خواهد بود.

زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر

 استفاده از انواع داروهای آرام‌بخش و خواب‌آور و حاوی کدئین نیز در کشور عربستان ممنوع است و در صورت کشف این قبیل داروها در عربستان نسبت به آن مجازات اعمال خواهد شد بنابراین افرادی که دارای بیماری خاص و مجبور به استفاده از دارو هستند مراتب را با کارشناسان سازمان حج و زیارت مطرح کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۸ کیلوگرم تریاک با پوشش بار گوجه در اصفهان کشف شد
  • تعیین‌تکلیف ۱۷۰ خودروی توقیفی ‌مبارزه با مواد مخدر در اصفهان
  • ادامه چالش‌های مواد مخدر برای افغانستان
  • بارش‌های اخیر پرشدگی سدهای کشور را چند درصد افزایش داد؟
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین از ۳ خودرو در ارومیه
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه کشف شد
  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه