Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه 27 آذر سالروز شهادت دکتر مفتح دبیرخانه دائمی حوزه و دانشگاه استان آذربایجان شرقی در دانشگاه تبریز با حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه تبریز، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در این آیین با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه از جمله برکات این انقلاب است که از سوی امام راحل(ره) پایه‌گذاری شده است، گفت: امروزه با گسترش اندیشه‌های اسلامی در محیط‌های دانشگاهی که یکی از اهداف شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز اسلامی‌کردن دانشگاه‌‌ها است، که برای تحقق این امر اساتید حوزه، دانشگاه و دانشجویان باید بیش از این‌ها تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم، در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه در حال حاضر عملا این وحدت بین دو نهاد صورت گرفته است، تصریح کرد: دشمنان این انقلاب با به شهادت رساندن شهیدانی چون شهید مفتح و شهید مطهری می‌خواستند تفکر اسلامی را از بین ببرند و از این رو برای خنثی نمودن توطئه دشمنان و به خصوص برای رساندن وحدت دو نهاد به مرحله ایدآل، باید اشتراکات وحدت حوزه و دانشگاه روز به روز تقویت و از افتراقات جلوگیری کرد.

به گفته وی در گذشته بین حوزه و دانشگاه فاصله زیادی وجود داشت ولی به برکت این انقلاب و با تقویت وحدت بین حوزه و دانشگاه، همفکری و روشن‌گری دینی جامعه به سمت توسعه پیش می‌رود.

امام جمعه تبریز در ادامه یادآور شد: حوزویان و دانشگاهیان باید همواره به سمت یک هدف مشترک و روشن که همانا ایجاد جامعه اسلامی پیشرفته و مستقل است حرکت کنند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه در حال حاضر تکلیفی بر دوش حوزویان و دانشگاهیان است که با تقویت همفکری و دانش‌افزایی مشترک در مقابل هجمه‌های دشمنان ایستادگی کنند، افزود: امروز استکبار جهانی و دشمنان این نظام با ترفندهای مختلف و از جمله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی در صدد ضربه زدن به انقلاب است که باید در مقابل توطئه آنان نیز هوشیار بود.

رئیس دانشگاه تبریز نیز در این آیین با بیان اینکه در راستای تحکیم وحدت بیشتر بین حوزه و دانشگاه نیاز به ایجاد کانون و دبیرخانه‌ای احساس می‌شد که فعالیت‌های این دو نهاد در آن تعالی و گسترش پیدا کند، گفت: امروز با افتتاح دبیرخانه دائمی حوزه و دانشگاه استان آذربایجان شرقی در این دانشگاه زمینه همکاری‌های مشترک شتاب بیشتری خواهد داشت.

دکتر محمدرضا پورمحمدی، رئیس دانشگاه تبریز نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه سالروز شهادت آیت‌الله مفتح از سوی امام خمینی (ره) به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده است، افزود: هم‌اندیشی و همفکری بین دانشگاهیان و حوزویان از جمله اهداف این روز است که برای تحقق بخشیدن به امر تلاش و فعالیت مشترک دو نهاد در حوزه‌های مختلف ضروری است.

به گفته وی موضوع وحدت بین حوزه و دانشگاه در طول سال مطرح است و دانشگاه تبریز نیز با راه‌اندازی دانشکده الهیات و علوم اسلامی، موسسه علوم اسلامی انسانی، کانون‌های‌های مختلف و برگزاری نشست‌ها و همایش‌های مختلف به نوعی پیشتاز دانشگاه‌ها است.

مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز نیز در این مراسم با تشریح فعالیت‌های حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز تبریز گفت: حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز تبریز در سال 1379 تاسیس شده و در حال حاضر بیش از 200 دانشجو مشغول به تحصیل علوم دینی در این مرکز هستند.

حجت الاسلام محمد انوری در ادامه با اشاره به فلسفه شکل‌گیری حوزه‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها افزود: حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در راستای معرفت افزایی دانشجویان علاقه‌مند و با هدف ارتقای سطح معلومات دینی برای دین‌پژوهان بوجود آمده است، که دانشجویان در کنار تحصیل رشته تخصصی خود در دانشگاه، می‌توانند اقدام به فراگیری علوم معرفتی و دینی کنند.

به گفته وی با افتتاح این دفتر در این دانشگاه، در آینده نزدیک با برنامه‌ریزی، برگزاری آیین‌های‌های مختلف و به خصوص تدوین برنامه‌های راهبردی شاهد گسترش ارتباط و همکاری بین حوزه و دانشگاه خواهیم شد.

بیست و هفتم آذرماه، یادآور عروج مجاهدی خستگی ناپذیر و عالمی ربانی، آیت اللّه مفتح، است که به پاس فعالیت‌های چشم‌گیر شهید مفتح در راه تحقق وحدت حوزه و دانشگاه و به خصوص لزوم ارتباط، همکاری و هم فکری حوزویان و دانشگاهیان، روز 27 آذر که سالروز شهادت دکتر مفتح نیز می‌باشد روز وحدت حوزه و دانشگاه نام‌گذاری شده است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۶۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد

مدرسه ملی روایت سمنان با حضور محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی و دیگر مسوولان ملی و استانی افتتاح و حکم ریاست این مدرسه به حسینعلی جعفری از نویسندگان برجسته این استان تحویل شد.

روایت موثر در جهت‌گیری افکار و جریان‌سازی

مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: روایت چیزی است که با آن می‌فهمیم چطور و چگونه عمل کنیم، درک ما را از زندگی بهبود می‌بخشد و در جهت‌گیری افکار موثر است.

بهزاد دانشگر با اشاره به تحقق وعده صادق، افزود: در آستانه تحقق این دستاورد ۲ روایت شکل گرفت یک روایت باید پاسخ داده شود و روایت دیگر در برابر ظلم باید ایستاد.

وی با بیان اینکه روایت اهمیت زیادی دارد، تصریح کرد: روایت می‌تواند عامل پویایی، ایستادگی و مقاومت باشد.

مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری انقلاب اسلامی در توصیف ارزشمندی و جایگاه روایت اظهار کرد: از عواملی که فلسطین همچنان ایستادگی و مقاومت می‌کند دلگرمی آنان به روایت پایداری است.

ادبیات پایداری سرمایه یک ملت است

پیشکسوت حوزه ادبیات پایداری گفت: روایت یا داستان معماری دارد که در ذهن می‌ماند، این ماندگاری زمینه‌ساز اشاعه آن روایت یا داستان است.

مرتضی سرهنگی در این آیین افزود: ادبیات پایداری از دارایی ملی هر کشوری محسوب می‌شود و باید این ادبیات حفظ و به نسل آینده منتقل شود، زیرا گردآوری و حفظ روایت‌ها با هدف اطلاع‌رسانی به نسل آینده جامعه تلاش برای حفظ نظام جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه روایت رشادت‌ها و جانفشانی‌ها برای حفظ کشور در حدانتظار نیست، اضافه کرد: وقتی که جامعه بداند کشور با چه سختی و قیمتی حفظ شد، بدون شک آحاد جامعه به ویژه نسل جوان در حفظ آن بیش از پیش تلاش می‌کنند و قدر می‌دانند.

پیشکسوت حوزه ادبیات پایداری گفت: مدرسه ملی روایت بستری برای بیان روایت‌ها و جانفشانی‌هاست، شاید بتوان با کتاب‌ها قیمت تمام شده جنگ را در آورد، این قیمت هنوز درنیامده است.

رمز ماندگاری روایت انقلاب اسلامی استفاده از زبان هنر است

معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: اگر در جنگ روایت‌ها، روایت درست ارائه نشود، روایت‌ها تحریف خواهد شد.

سعید لشکری در این آیین افزود: روایت انقلاب اسلامی با زبان هنر رمز ماندگاری آن است و مدرسه ملی روایت این راهبرد را دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: مدرسه ملی روایت خلاصه در انقلاب و دفاع مقدس نیست و رویکرد بوم‌گرایانه نیز در این مدرسه مورد توجه است و سمنان میراث‌دار بزرگانی، چون شیخ علاءالدوله سمنانی، بایزید بسطامی، شیخ ابوالحسن خرقانی است و با تکیه بر میراث‌داری و ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نیروی انسانی، این دیار برای راه‌اندازی مدرسه ملی روایت انتخاب شد.

معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: پیش‌بینی می‌شود طی پنج ساله آینده کتاب‌های زیادی در روایت بزرگان و شهدای استان سمنان نوشته شود.

حفظ هویت و اصالت ملی در سایه روایت درست

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: مدرسه ملی روایت یک ظرفیت ذهنی ارزشمند برای معرفی اصالت و پیشینه این دیار است.

فرج‌الله شوشتری در این آیین افزود: جنگ امروز، جنگ روایت‌هاست و افتتاح مدرسه ملی روایت اقدامی ارزشمند برای ارایه درست روایت‌ها و معرفی هویت و خنثی‌سازی دسیسه دشمنان است.

رییس حوزه هنری سمنان گفت: سمنان استانی روایت نشده در هنر انقلاب است و با وجود ظرفیت‌هایی که دارد در کشور ناشناخته است.

محمداصغرزاده در این آیین افزود: راه‌اندازی مدرسه ملی روایت در خانه تاریخی خطیبی سمنان اقدامی ارزشمند در معرفی ظرفیت‌های این استان است.

وی ادامه داد: خانه تاریخی خطیبی در تملک شهرداری سمنان است که با مرمت مشارکتی این بنا برای چندین سال در اختیار حوزه هنری قرار گرفته و مکان مدرسه ملی روایت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی
  • حضور اسکواش باز البرزی در اردوی تیم ملی دختران جوان و نوجوان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود