Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@06:57:03 GMT

معرفی حسگر جدید برای سنجش سلامتی کاربران

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۷۷۵۰۷

معرفی حسگر جدید برای سنجش سلامتی کاربران

یک تراشه جدید مخصوص گوشی‌های هوشمند که مجهز به یک حسگر سنجش سلامتی است معرفی شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت اندروید هدلاین، این روزها که بازار گجت های پوشیدنی بسیار داغ و پر تب و تاب شده است، شرکت های فعال در عرصه علم و تکنولوژی هم به این جریان پر شور و پر مخاطب پیوسته اند و نمونه های جدیدی را برای پیشرفت و توسعه در این عرصه معرفی می کنند و به گونه ای با رقبای خود در سراسر جهان به رقابت می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت مدیاتک هم به تازگی یک تراشه جدید مجهز به حسگر تحت عنوان Sensio را معرفی و رونمایی کرده است تا در گوشی های هوشمند و دستبند های هوشمند به منظور ردیابی وضعیت سلامت کاربران مورد استفاده قرار گیرد.

همانطور که موسسه تحقیقاتی  IDC برآورد کرده است که تا سال 2021 میلادی، تعداد 240.1 میلیون دستبند و مچ بند هوشمند که به منظور ردیابی و پیگیری وضعیت سلامت کاربران طراحی و تولید شده است، به فروش خواهد رسید.

طبق گزارش های منتشر شده، این شرکت که در زمینه ساخت و تولید تراشه فعالیت می کند، تصمیم گرفته است با معرفی و رونمایی یک حسگر جدید و چندکاره تحولات جدید و شگفت انگیزی را به گوشی های هوشمند و گجت های پوشیدنی اضافه کند و بدین ترتیب، سودآوری بسیاری را برای خود به ارمغان بیاورد.

این حسگر جدید سلامتی که معرفی شده است، در داخل گوشی های هوشمند تعبیه خواهد شد و کاربران باید سه قسمت از گوشی هوشمند خود را لمس کنند تا بتواند وضعیت سلامت آنان را اندازه گیری کرده و بسنجد. حسگر جدید سنسیو موارد مختلفی همچون ضربان قلب، نوسانات ضربان قلب، فشار خون، اکسیژن خون، قند خون و نوار قلب را قادر است برای کاربران بیازماید و به آنها اطلاع دهد. مدیاتک اپلیکیشنی را ارائه خواهد کرد تا تمام این محاسبات و سنجش ها را نمایش داده و به صورت ابری نیز ذخیره کند.

اندازه‌ این تراشه و حسگر جدید که به نام MT 6381 است، بسیار کوچک است بنابراین فضای زیادی را در داخل گوشی هوشمند کاربران اشغال نخواهد کرد. همچنین در افزایش دما یا مصرف باتری گوشی هوشمند نیز تأثیر منفی ایجاد نخواهد کرد.

مدیاتک هم اکنون در حال آماده‌سازی نمونه‌های نخستین تراشه‌ حسگر سنسیو MT 6381 است و قرار است تا اوایل سال آینده میلادی  ۲۰۱۸ آن را در اختیار تولیدکنندگان گوشی هوشمند قرار بدهد.

انتظار می‌رود در نیمه‌ نخست سال ۲۰۱۸ شاهد عرضه‌ گوشی‌هایی مجهز به حسگر سنسیو باشیم. البته هنوز شرکت مدیاتک هنوز در باره اینکه کدام ‌یک از تولیدکنندگان گوشی هوشمند قرار است از این حسگر استفاده کنند اظهار نظری نکرده است .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۷۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر

به گزارش خبرگزاری مهر، «طراحی و ساخت زیست حسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک» عنوان رساله دکتری جلیل پرچکانی چوزکی است که با راهنمایی حسین نادری‌منش به انجام رسانده است.

پرچکانی چوزکی با مدرک دکتری بیوفیزیک از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح توضیح داد: سرطان یکی از موضوعات حساس و مورد توجه است که یافتن راهی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن، همیشه از اهمیت بالایی برخوردار است. تشخیص دیرهنگام این بیماری، می‌تواند باعث گسترده شدن آن و آلوده کردن بافت‌های دیگر از طریق پدیده متاستاز شود که این موضوع از طریق خون یا لنف صورت می‌گیرد. متأسفانه هنگامی که متاستاز رخ دهد، درمان بسیار مشکل شده و در اصطلاح به آن سرطان بدخیم گفته می‌شود.

وی افزود: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سرطان سینه به همراه سرطان ریه شایع‌ترین سرطان‌ها بین افراد هستند و سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در زنان ایرانی نیز محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: نکته مهم این است که سرطان سینه هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است. به طوری که از هر ۸ زن ۱ نفر در طول عمرش به سرطان سینه مبتلا می‌شود اما مردان تنها ۱ درصد کل موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهد.

وی تأکید کرد: متأسفانه هیچ نشانگر سرمی معتبر برای پیش‌آگاهی اولیه وجود ندارد که حساس و به‌اندازۀ کافی خاص باشد تا به‌طور معمول مورد استفاده قرار گیرد اما در این زمینه، میکروRNA به‌عنوان نشانگر پیش‌آگاهی اولیه در بیماری سرطان در جامعه علمی، مورد توجه قرار گرفته است.

پرچکانی چوزکی خاطرنشان کرد: در این تحقیق به دنبال طراحی و ساخت بیوسنسور الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک بودیم چرا که به کمک این سنسور می‌توان سرطان سینه را در مراحل ابتدایی و با سرعت بالا تشخیص داد.

کد خبر 6089491 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • گوشی جدید ناتینگ، ۲ روز دیگر رونمایی می‌شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • هشدار/ این دو موبایل دیگر بروزرسانی دریافت نخواهند کرد