Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-30@21:09:50 GMT

شماره چهارم «تَزَرو» روی دکه رفت

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۷۸۱۹۵

شماره چهارم «تَزَرو» روی دکه رفت


شماره چهارم فصلنامه «تَزَرو» با رویکرد «از نمایه تا نماد» روی دکه رفت.

به گزارش امتداد نیوز، این نشریه دارای سه بخش جداگانه «هنر»، «ادب» و «گردش» بوده که با توجه به رویکرد این شماره هر بخش به موضوعات متنوعی خواهد پرداخت. این فصلنامه همانند شمارگان قبلی در قطع خشتی به صورت تمام رنگی، در ۲۰۴ صفحه و با قیمت ۱۸۰۰۰ تومان عرضه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

،

در بخش هنر، مقالاتی شامل «در جستجوی روح خلاف هنر» (شاهین محمدی زرغان)، «وابستگی، واسازی، وایابی» (سیمرا دانش زاده)، «بند باز» (احسان تحویلیان)، «ماده‌زدایی از جهان، از شعر آلفونس دو لامارتین تا نقاشی فریدون عبیری» (زینب گسلتانی درو)، «بررسی سیر تاریخی شمایل‌ها و نمادها در نگارگری ایران» (محمد طاهری)، «تعینات بدن در خوشنویسی ایرانی» (سولماز نراقی)، «طلسم ایرانی، سنت هزاران ساله» (نفیسه باقری)، «شاعر سینما» (پژمان نظرزاده آبکنار) و «آیا می‌توان حرکت باد را نقاشی کرد؟» (رامین علایی) آمده است.

«از پیرمرد خنزرپنزری تا راوی گاوخونی: بازخوانی نشانگان انحطاط» (محمد عبدالوند)، «کارکرد نمادها و بسترهای نمادین فرهنگی و قومیِ زندگی روزمره در ادبیات داستانی ایران» (کیهان خانجانی)، «بررسی تحلیلی روایت‌های اسطوره ای، دینی و تاریخی» (سیاوش گلشیری)، «طنز و شکست در داستان ایرانی» (نسیبه فضل اللهی)، «سَده‌های نوزده و بیست انگلستان با اسطوره‌ی هبوط انسان» (هلن اولیایی نیا)، «نهنگی که در اقیانوس نمی‌گنجد» (نسرین شریعتی)، «آفرینش و معنا باختگی در آثار صادق هدایت» (دریدره لشگری با ترجمه آلاله بابازاده) و «عناصر موسیقایی شعر منثور دهه هشتاد» (افسانه فرقدان) از دیگر مطالب بخش ادبیات است.

در بخش گردش مطالب با «گردش نشانه‌ها در قلب شهر» به قلم «میثم یزدی» آغاز می‌شود. «فرزانه فاضلی نژاد» هم مقاله‌ای نوشته است با عنوان «نماد شهری عامل هویت‌بخش شهرها». «راز نمادهای کهن و باستانی ایرانی» به قلم «سمیه حجتیه» و سفر نامه «ب مثل بالی، ب مثل بخشنده» به نگارش «سیمین ثقفی» از دیگر بخش‌های گردش هستند.

در این شماره و به سنت شمارگان قبلی که مجموعه عکسی از کارهای عکاسان معاصر جهان و هماهنگ با رویکرد آن شماره از نشریه انتخاب می‌شد نیز ادامه یافت. در این شماره مجموعه ای با نام «۱۸۶۶» کار «دنیس گرونشتاین» انتخاب شده که چهار عکس برگزیده و یکی از آنها بر روی جلد چاپ شده است.

true برچسب ها : دکه روزنامه فصلنامه تزرو معرفی نشریات true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۸۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نابودی سریع ۹۹ درصد میکروب‌ها با فناوری جدید فرابنفش

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، این تحقیق که در کنگره جهانی ESCMID  در بارسلون ارائه شده است قابلیت استفاده در بیمارستان ها برای تمیز کردن سطوح آلوده را نیز دارد.

دکتر «کورتیس دانسکی» « Curtis Donskey » مجری این طرح می گوید، راهبرد‌های سنتی و فعلی ضد عفونی دارای محدودیت خاصی هستند و دوباره و بسیار سریع مواد ضدعفونی شده بین دوره‌ های تمیز کردن آلوده می شوند.

اشعه ماوراء بنفش معمولی به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته است، اما می تواند به پوست و چشم آسیب برساند، به این معنی که تنها زمانی می توان از آن استفاده کرد که یک اتاق خالی باشد.

آلودگی مجدد اتاق ها و سطوح به قدری سریع است که هدف محققان ارائه شیوه ای بوده که به طور مداوم اتاق ها را با افرادی که در آن حضور دارند ضد عفونی کند.

در مورد «فرا  UV-C»  وضعیت به دلیل طول موج کوتاه تر آن (222 نانومتر) نسبت به نور میکروب کُش معمولی UV-C (254 نانومتر)، متفاوت است.

بنابراین، نور فرا UV-C  به اندازه نور UV-C معمولی به عمق بافت نفوذ نمی کند. مطالعه منتشر شده در سال 2020 نشان داد که فرا UVC بیش از 99.9 درصد از ویروس کرونا که از راه هوا منتقل می شد را در حدود 25 دقیقه از بین برد.

دانسکی افزود: مطالعات بیشتری برای تایید ایمنی این پرتوها مورد نیاز است. وی به یک مطب دندانپزشکی در اوهایو اشاره کرد که لامپ های فرا UV-C را در اتاق های درمان نصب کرده است. پس از هزاران ساعت کار، هیچ گزارشی از عوارض جانبی صورت نگرفته است.

وی افزود: یک رویکرد جدید که می تواند اجرای فرا UV-C را تسریع کند، تنها زمانی است که یک اتاق خالی باشد. در حال حاضر در حال ارزیابی این رویکرد متناوب برای رفع آلودگی اتاق‌ های تجهیزات، حمام، سینک‌ ها و اتاق ‌های بیماران هستیم.

اولین مطالعه در نوع خود که ماه گذشته منتشر شد، مستقیما اثر ضد میکروبی فرا UVC را در برابر پاتوژن‌های موجود در هوا در یک مکان داخلی سرپوشیده نشان داد.

ازن به عنوان یک محصول جانبی

برای دانشمندان، ارزیابی غلظت ازن از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا فناوری‌ های فرا UV-C ممکن است مقادیر کمی ازن تولید کنند. گفته می شود ازن می تواند، مثلا، بافت های پوشاننده راه های هوایی انسان را تحریک کند.

تخمین زده می شود که تا 50 درصد از عفونت های مرتبط با مراقبت های بهداشتی قابل پیشگیری هستند. دانشمندان هشدار می دهند که تمیز کردن روزانه یا تمیز کردن دستی کافی نیست. بنابراین، نیاز به فناوری ای وجود دارد که خودکار، ایمن و مقرون به صرفه باشد مانند نور فرا UVC . نصب آنها ساده، مقرون به صرفه و در از بین بردن منابع بالقوه بیماری بسیار کارآمد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقساط مالیاتی اصناف بلندمدت‌تر می‌شود
  • بهشتی از ۱۶۱ هزار یار مهربان/ اینجا ملک رفاقت و اعتماد است
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • جام حذفی فوتبال؛ تراکتور به مس خورد، سپاهان به ملوان
  • علّت تغییر رویکرد احتمالی اسرائیل در برابر حماس/ امن‌ترین نقطه دریایی در سطح جهان
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • نابودی سریع ۹۹ درصد میکروب‌ها با فناوری جدید فرابنفش
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است
  • چشمک یوزهای ایرانی به قهرمانی شماره ۱۳