Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی حیرانی نوبری روز شنبه در همایش ارزشیابی قضات گلستان اظهار کرد: شناخت آسیب ها و ضعف های ساختاری و عوامل انسانی، بهره گیری کامل و درست از نیروها با هدف جلوگیری ازهدر رفت استعدادها و ظرفیت های موجود؛ اهداف مد نظر در ارزشیابی است.
وی با بیان اینکه باید برای افراد شناسنامه ارزشیابی تدوین شود ،افزود: تدوین این شناسنامه شناسایی استعداد ها و توانمندی های قضات و امکان بکارگیری هر فرد در جایگاه و شعبه متناسب با توانمندی او را فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی؛ تدوین شناسنامه ارزشیابی به مدیران نیز این امکان را می دهد تا نیروهای خود را بهتر شناخته و برای انجام اقدامات اصلاحی به منظور پیشگیری و رفع نقایص؛ برنامه ریزی کنند.
رییس دادگستری کل گلستان نیز کمبود قاضی را مشکل مهم حوزه محاکم استان بیان کرد و گفت: خالی بودن 50 درصد پست های قضایی گلستان بار مضاعفی را در رسیدگی به پرونده ها بر قضات ما تحمیل کرده است.
هادی هاشمیان افزود: هر چند در دو سال اخیر با توجه ویژه مسئولان قضایی کشور، قضات جدیدی در محاکم استان بهکار گرفته شدند، اما نیاز به قضات باتجربه در محاکم بدوی و تجدیدنظر به قوت خود باقی است.
وی اضافه کرد: با وجود همه این کمبودها، تلاش همکاران سبب شده دادگستری گلستان در بخش هایی مانند الکترونیکی کردن پرونده ها ( cms)، کاهش پرونده های مسن، افزایش کیفیت رسیدگی ها و کاهش ورودی پرونده به محاکم از استانهای برتر کشور باشد.
هاشمیان به روند کاهشی جمعیت کیفری زندان های استان هم اشاره کرد و گفت: صدور آرای جایگزین حبس و استفاده از نهادهای پیش بینی شده در قانون یکی از علل این کاهش است.
وی با تاکید بر اینکه مجازات زندان باید برای مجرمان سابقه دار و تهدید کنندگان امنیت، جان، مال و ناموس مردم استفاده شود، افزود: در سال های اخیر با تغییر نگرش قضات، گلستان از استانهای پیشرو در صدور آرای جایگزین حبس بوده است.
تیم نظارت و ارزشیابی دادسرای انتظامی قضات کشور در مدت حضور در گلستان از همه حوزه های قضایی استان سرکشی می کند.
1648
تنظیم وانتشار: پری سالارنیا

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۹۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش درباره دشواری سؤالات امتحانات نهایی گفت: در تحلیل امتحانات شاهد دشواری سؤالات نبودیم، در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است. - اخبار اجتماعی -

محسن زارعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع  نباید به صورت مقطعی بررسی شود، پس از اعلام میانگین نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم در خرداد 1402 برداشت جامعه این بود که این میانگین بیانگر اُفت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش تصمیم دارد مبتنی بر شفافیت نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش وپرورش گفت: نمرات امتحانات نهایی را شفاف اعلام کردیم تا برنامه‌ریزی مناسبی صورت گیرد و معلمان برای ارتقای کیفیت آموزشی تلاش کنند. در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود چراکه این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

نکات کلیدی امتحانات نهایی؛ از شیوه مطالعه تا طراحی سؤالات

زارعی درباره تاثیر دشواری سؤالات امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان گفت: در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سؤالات نبودیم. در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است به گونه‌ای که دانش‌آموزان از حفظیات و محفوظات دور باشند بنابراین جمع‌بندی این نیست که سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده  اما قبول دارم که سؤالات مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های محکومان به قصاص در کردستان
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • هوشمندسازی حداکثری و عدم ارجاع پرونده‌های ناقص