Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخاطب نشریات استان ادارات دولتی هستند که با تیراژ کم هم راضی می‌شوند. مهم عکس بزک شده مدیران استان است که به‌وفور در نشریات یافت می‌شود، دغدغه فرهنگی سیری چند؟!به گزارش بلاغ، رسانه‌های کاغذی این روزها وارد بحران تازه‌ای شدند، کاغذ از کیلویی دو هزار و 200 تومان به سه‌هزار و 700 تومان افزایش یافت. برخی فعالین بازار کاغذ این افزایش را ناشی از نوسانات دلار می‌دانند و عده‌ای هم آن را به افزایش جهانی ربط می‌دهند، اما ماجرا به دست‌کاری دولت در تعرفه واردات مربوط می‌شود و اینکه ارز مبادله‌ای برای کاغذ حذف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گرانی کاغذ پایش به روزنامه‌ها و سایر مطبوعات کاغذی هم باز شد. هر روزنامه در قطع معمول بابت هر نسخه 16 صفحه‌ای 100 گرم کاغذ مصرف می‌کند، قیمت این کاغذ قبل از افزایش 220 تومان بود که پس از افزایش به 370 تومان رسید. این افزایش قیمت طی یک بازه زمانی یک‌ماهه رخ داد و عملاً گردش مالی روزنامه را با اضافه‌بار غیرقابل‌تحملی روبرو کرد، که چرخه‌های مالی را از چرخش معمول دور و دورتر کرد تا آنجا که برخی روزنامه‌ها ناچار به کاهش صفحات و برخی نیز برای مدتی کوتاه، به حذف نسخه کاغذی مجبور شدند.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی معتقد است: نشریات چاپی در فضای کنونی برای بقای خود به حمایت بیشتر دولت نیاز دارند.

احمد مسجد جامعی می‌گوید: کاغذ در حوزه فرهنگ نقش نان را دارد، ازاین‌رو انتظار می‌رود همان‌گونه که دولت در مواقع گرانی نان و اقلام ضروری زندگی به‌فوریت وارد عمل می‌شود، دراین‌باره نیز وارد شود و اقداماتی را در دستور کار خود قرار دهد.

او می‌گوید: توقف فعالیت هر نشریه‌ای به دلیل بحران مالی، به بیکاری فعالان فرهنگی منجر خواهد شد؛ این اتفاق مشکلات فرهنگیاجتماعی را پیچیده‌تر خواهد کرد.

اما در مازندران آب از آب تکان نخورد

خوب طبیعی است نشریاتی که تیراژشان به زیر 500 نسخه هم نمی‌رسد، نباید نگران افزایش تعرفه یا گرانی دلار و … باشند. وقتی با یک حساب‌کتاب ساده می‌توان دریافت سهم این گرانی برای یک نشریه 8 صفحه‌ای با 50 گرم وزن، 100 تومان است، حالا هرچه تیراژ پایین‌تر باشد بهتر!

تیراژ همواره راز مگوی نشریات به‌حساب می‌آید، اما واقعیت در مازندران بسیار تلخ‌تر از چیزی است که می‌نمایانند.

بر اساس اطلاعات موثق بالاترین تیراژ یک نشریه در مازندران 2000 نسخه است؛ اما در سامانه ثبت و اعلام وصول وزارت ارشاد این رقم چند برابر بیشتر اعلام می‌شود تا بلکه یارانه قابل‌توجه‌تری به رسانه‌ها تعلق بگیرد، که مدت‌هاست دولت پرداخت یارانه کاغذ به مطبوعات را تعطیل کرده و آنها را در گردباد مشکلات نابودکننده رها کرده است.

این مدت شاهد واکنش‌هایی از سوی رسانه‌های مستقل کشوری بودیم، اما در استان ما صدای کسی درنیامد. شاید دلیلش را در محاسبه بالا متوجه شدید پس دوستان با آرامش خیال به کپی پیس‌شان ادامه دهند.

مخاطب نشریات استان همین ادارات دولتی هستند که به تیراژ کم هم راضی می‌باشند. مهم عکس بزک شده مدیران استان است که به‌وفور در نشریات یافت می‌شود، دغدغه فرهنگی سیری چند؟!

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۲۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید

وزیر صمت با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای برای صنعت خودرو در سال جاری، از برنامه‌ریزی برای افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو برای امسال خبر داده و اعلام کرد که در حال حاضر تیراژ روزانه تولید خودرو به ۵۰۰۰ دستگاه رسیده است.

به گزارش ایسنا، عباس علی‌آبادی در گفت‌وگوی تلویزیونی با تاکید بر برنامه‌ریزی وزارت صمت بر توسعه صنعت خودرو در سال جاری، اظهار کرد: برنامه‌های گسترده ای برای صنعت خودرو در نظر گرفته‌ایم و در سال جاری تلاش خواهیم کرد تا ظرفیت تولید را افزایش دهیم. در حال حاضر به ظرفیت تولید ۵۰۰۰ خودرو در روز رسیده‌ایم و تلاش داریم که این میزان را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که قطعا جهش بسیار بزرگی خواهد بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در رابطه با بحث واردات خودرو نیز گفت: موضوع واردات خودرو را در دستور کار داریم تا به این وسیله، تعادل بهتری در تامینِ تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود آوریم؛ خوشبختانه اتفاقات خوبی در این زمینه رخ داده و در شرف وقوع است؛ خبرهای بسیار خوبی در این زمینه داریم.

وی افزود: در حال حاضر تاکسی‌های برقی نیز وارد کشور شده و مردم می‌توانند ثبت‌نام کرده و خریداری کنند. مردم می‌توانند ثبت‌نام و تاکسی برقی دریافت کنند؛ البته باید از ظرفیت‌های قانونی استفاده کنیم. لازم است به همه آن‌هایی که منتظر آن ظرفیت‌های قانونی هستند، عرض کنم که منتظر نمانید و بیایید از همین فرصت‌هایی که ایجاد شده استفاده کنید.

او با بیان اینکه باید به مردم گفت که هر کوتاهی در خدمت‌رسانی به مردم است، به ناتوانایی ما ببخشند، تصریح کرد: ما حداکثر تلاش خود را بسیج کرده‌ایم، همه باید کمک کنند تا موفق شویم. برنامه‌ریزی‌ها صورت گرفته و همکاران بنده، شبانه‌روز در تلاش برای تحقق اهداف و برنامه‌ریزی‌ها هستند. البته بخش خصوصی نیز به خوبی مشارکت داشته و کمک می‌کنند.

هفته گذشته، وزیر صنعت، معدن و تجارت با حضور در جلسه‌ی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، در رابطه با برخی موضوعات خودرویی نظیر اسقاط خودروهای فرسوده، ارتقای ایمنی خودروهای تولیدی، واردات خودروهای دست دوم، ارزبری خودروهای مونتاژی و تامین ناوگان حمل و نقل عمومی، به ارائه پاسخ پراخت و در نهایت مقرر شد، ظرف یک ماه آینده، وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه‌های خود را در رابطه با این موضوعات به کمیسیون ارائه کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • چاپ جعبه مقوایی اختصاصی در تیراژ بالا از کجا بخریم
  • آخرین امتیازهای میلاد عبادی‌پور در روسیه به درد نخورد
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • معامله گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • معامله‌گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟