Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@08:19:52 GMT

شب یلدا برای کرمانشاهی‌ها چه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۷۹۴۵۸

شب یلدا برای کرمانشاهی‌ها چه کنیم؟

شامگاه یکشنبه ۲۱ آبان امسال زلزله‌ای مهیب استان کرمانشاه را لرزاند. متعاقب آن لرزش بی‌محابا دست و دل ما هم لرزید و دوباره یادمان آمد که زلزله دست‌بردار نیست و دوباره البته دست‌هایمان را به هم دادیم و به سوی هموطنانی شتافتیم که نیازمند یاری ما بودند.

به گزارش ایسنا، صولت فروتن با این مقدمه در «سلامت آنلاین» نوشت: زلزله که آمد، همه آمدند تا نشان دهند و بگویند گرچه هنوز که هنوز است زیرساخت ‌های مقابله با تو را نداریم، گرچه هنوز خشت خشت خانه‌هایمان با هر بار آمدنت به زانو در می‌آیند اما در عوض، زیرساخت‌های دلمان قرص و محکم است و با هر بار رخ نشان دادنت این دل‌های ماست که بیشتر می‌تپد و این دست‌های ماست که گرم‌تر می‌شود و این پاهای ماست که استوارتر قدم برمی‌دارد تا هموطنی را و زخمدیده‌ای را مرهمی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شامگاه یکشنبه ۲۱ آبان ۹۶ آمد و گذشت و ما دوباره ما شدیم اما هنوز آن زلزله‌زدگان کرمانشاهی زیر آواری از مشکلات  هستند، در حالی که کم‌کم به شامگاه بلندترین شب سال نزدیک می‌شویم.

همین امروز و فرداست که تب شب یلدا همه ما را فرا می‌گیرد و چه بسا آن وقت یادمان برود که مردم نجیب مناطق زلزله‌زده کرمانشاه هنوز در سرمای زمستان نیازمند گرمای کمک‌های بی‌دریغ ما هستند؛ کمک هایی مردمی که گویا با گذشت زمان و کم شدن توجه به مقوله زلزله کرمانشاه کمرنگ شده است و من خدا خدا می کردم که این بار توجه به رخدادی را که چند روزی ورد زبانمان شد و البته بار دیگر با هم بودن ایرانیان را نشان داد، به همان چند روز اول محدود نکنیم. 

از زلزله کرمانشاه حرف می‌زنم و آن حرکت‌های اولیه بسیار زیبا و آن همت بلند همه مردم ایران زمین که این روزها کمتر شده و انگار فروکش کرده است.

این روزها سرما گریبان زلزله‌زدگان را گرفته است. ما چند روز دیگر شب یلدا را داریم. پیشنهادم این است که  در شب یلدا هموطنان کرمانشاهی را تنها نگذاریم؛ به هر طریق که می‌توانیم، از طریق کمک‌های مالی، از طریق رفتن به منطقه زلزله‌زده و سر کردن بلندترین شب سال با آنها و ... .

این پیشنهاد، دعوت از همه قشرهای  مردم ایران از سلبریتی‌های محترم تا مسئولان برای حضوری دوباره در جمع زلزله‌زدگان در بلندترین شب سال است. اگر موافقید، بسم الله

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۹۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان

امیرحسین ابراهیمی،  ایالات متحده آمریکا یکی از ملتهب‌ترین روز‌های خود را طی دهه گذشته سپری می‌کند. اعتراضات دانشجویی روز‌های اخیر دانشگاه‌های مطرح امریکا تعجب بسیاری از تحلیلگران و سیاستمدران را در سراسر جهان در پی داشته است و اکثر تحلیل‌گران حوزه سیاست، پاسخ مشخصی برای این نوع از اعتراضات در این ابعاد بزرگ ندارند.

پس از تصویب کمک ۲۶ میلیارد دلاری مجلس نمایندگان آمریکا و افزایش شمار کشته شدگان جنگ غزه، اعتراضات شکل جدیدتری به خود گرفت. دانشجویان به طور مشخص خواستار پایان جنگ غزه و تعطیلی و واگذاری شرکت‌های حامی اسرائیل هستند. در بسیاری از دانشگاه‌ها، دانشجویانی که برای این تغییرات تلاش می‌کنند می‌گویند که به ارتباطات دانشگاه‌های خود با اسرائیل انتقاد دارند و این امر به ویژه در دانشگاه‌هایی که دارای موقوفات بزرگ هستند، پررنگ‌تر است، زیرا مدیران این دانشگاه‌ها بودجه سالیانه خود را در مجموعه گسترده‌ای از سرمایه‌گذاری‌ها توزیع می‌کنند، برای نمونه در سطح خرد، دانشجویان می‌گویند از همکاری با پیمانکاران رژیم صهیونیستی در دانشگاه‌ها خودداری کنید و در سطح کلان‌تر اعتراضاشان این است که از اختصاص بودجه‌های تحقیقاتی برای پروژه‌های مربوط به تسلیحات نظامی برای رژیم صهیونیستی دست بردارید!

به گفته بسیاری از تاریخ نگاران و تحلیلگران مسائل سیاسی وضعیت کنونی حاکم بر دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا یادآور مخالفت‌ها با جنگ آمریکا علیه ویتنام است. اما امروز دلیل اهمیت این نوع اعتراضات چیست و چرا دولتمردان آمریکایی به شدت سعی در سرکوب این نوع اعتراضات دانشجویی داشتند؟!

مشخصا با اوج گیری اعتراضات در دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا، دستگاه پروپاگاندا رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا و همچنین سایر رسانه‌های غربی همه آنان یک صدا سعی در سانسور خبری این رویداد بزرگ داشتند و حتی هشتگ‌های مربوط به این اعتراضات در فضای مجازی به ویژه در اینستاگرام و فیسبوک دچار بایکوت خبری شد.

برای اکثریت واضح است که نیروی پلیس ایالات متحده آمریکا معروف به خشونت و سرکوب می‌باشد، اما علی رغم آنکه افراد معترض، دانشجویان جوان هستند بازهم پلیس امریکا به شدت به سرکوب آنان پرداخته است. با توجه به آنکه این دانشجویان عمدتا در بهترین دانشگاه‌های جهان در حال تحصیل بوده اند و از نخبگان آینده ساز ایالات متحده آمریکا هستند این خشونت سازمان یافته بر علیه آنان هیچ توجیهی ندارد و این نشان می‌دهد که تا چه اندازه ساختار سیاسی حاکم بر ایالات متحده آمریکا وابسته به رژیم صهیونیستی است و حتی حمایت از صهیونیست‌ها می‌تواند سبب شود که دولتمردان آمریکایی بر بسیاری از ارزش‌ها که سال‌ها مدعی آن بودند چشم پوشی کنند.

رهبران ایالات متحده آمریکا هرگز تصور نمی‌کردند در مقابل نسلی قرار بگیرند که با وجود آنکه دستگیر می‌شوند، تعلیق می‌شوند و اخراج می‌شوند و حتی در مقابل باتوم‌های نیرو‌های امنیتی قرار می‌گیرند، اما دغدغه مردمی را داشته باشند که هزاران هزار کیلومتر از آنان دورتر است. حتی ایجاد رعب و وحشت و ترس توسط نهاد‌های امنیتی حاکم بر ایالات متحده آمریکا نیز مانع از این نشد که دانشجویان و برخی از اساتید آنان نسبت به نسل کشی غزه بی تفاوت بمانند و با وجود تمام این تهدیدات و فشار‌ها در کنار فلسطینیان ایستادند.

دستگاه دروغ پراکنی و پروپاگاندا رژیم صهیونیستی طی سال‌ها سعی کرد تمام اتفاقاتی که در دنیا بر علیه سیاست‌های استثمارگرایانه او وجود داشت را با برچسب زدن و متهم کردن به بی سوادی و تحجر سرپوش بگذارد، اما امروز در مقابل نسلی از جوانان قرار گرفته است که همگی در ممتازترین دانشگاه های جهان در حال تحصیل هستند و بخش زیادی از آنان نیز یهودی می‌باشند و مسئله اینجاست که حتی از برچسب یهودی ستیز بودن نیز نمی‌تواند استفاده کند و سیاست همیشگی، قربانی بودن را در پیش بگیرد.

شاید حجم سرکوب اعتراضات این واقعیت را نشان دهد که تمام برنامه‌های رژیم صهیونیستی با همکاری و پشتیبانی ایالات متحده آمریکا صورت گرفته است و امریکا در تمام آنان نقش داشته است. آنچه که مشخص است این اعتراضات، سرآغازی بر پایان پشتیبانی بی چون و چرای آمریکا از اسرائیل خواهد بود، زیرا نسل جوان آمریکایی تصمیم گرفته است دیگر سیاست سکوت را در پیش نگیرد و نسبت به این نسل‌کشی در جریان است واکنش نشان دهد و بدنبال پاک کردن صورت مسئله همانند دولتمردان خود نباشد.

تحلیلگر بین الملل

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • امدادرسانی به ۲۶ خانوار کرمانشاهی
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • دسته روی کرمانشاهی‌ها در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) + فیلم
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری