Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل بنیاد هابیلیان گفت: بیش از ۱۰ درصد شهدای ترور کشور مربوط به منطقه کردستان است و بعد از تهران، کردستان بیشترین آمار شهدای ترور کشور را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا،سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد، امروز شنبه(۲۵ آذر) در نسشت خبری دبیرکل بنیاد هابیلیان که با موضوع یادواره ۱۸۷۰ شهید ترور استان در استانداری کردستان برگزار شد،اظهار کرد: حدود ۱۲ سال پیش در مشهد تشکل بنیاد هابیلیان را ایجاد کردیم که از اعضای آن، پدران و یا یکی از بستگان‌مان مورد هدف اقدامات تروریستی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موضوع تروریست یکی از معدود موضوعاتی است که بعد از پیروزی انقلاب در کشور شکل گرفت و هنوز هم با گذشت حدود ۴۰ سال از پیروزی انقلاب ادامه دارد.

دبیرکل بنیاد هابیلیان در ادامه عنوان کرد: اولین آمار شهدای ترور کشور را در عرض حدود دو سال کار تحقیقاتی استخراج کردیم که مطابق این آمار حدود ۱۷ هزار نفر از مردم ایران قربانی گروهک‌های تروریستی شده‌اند.

وی افزود: بیش از ۳۵ گروهک تروریستی مرتکب این اقدامات شده‌اند و انواع شیوه‌های مختلف را هم در آن به کار برده‌اند.

هاشمی‌نژاد به آمار شهدای ترور استان کردستان اشاره و اعلام کرد: یک هزار و ۸۷۰ نفر در کردستان شهید ترور هستند که اولین اقدام تروریستی استان در روز ۲۲ بهمن سال ۵۷ در سنندج انجام شده است و در فاصله زمانی ۲۲ تا ۲۹ بهمن همان سال حدود ۱۱ اقدام تروریستی را در کردستان شاهد بوده‌ایم.

وی بیان کرد: بیش از ۱۰ درصد شهدای ترور کشور مربوط به منطقه کردستان است که خوشبختانه خود مردم بیشترین مانع را در مقابل این گروهک‌ها ایجاد کردند و سد راه آنها شدند.

دبیرکل بنیاد هابیلیان ادامه داد: در تاریخ ۲۸ اسفند سال ۵۷ گروهک کومله با هلی کوپتر، مردم استان کردستان را مورد هدف قرار داد که حدود ۱۰۰ نفر در این حمله تروریستی به شهادت رسیدند و ۵۰۰ نفر هم مجروح شدند.

وی به شهادت حدود ۴۰ نفر از علمای اهل تسنن کردستان هم توسط تروریست‌ها اشاره و اعلام کرد: بعد از تهران، کردستان بیشترین آمار شهدای ترور کشور را به خود اختصاص داده است.

هاشمی نژاد در ادامه گفت: ما مدارک بسیاری را طی ۱۲ سال گذشته جمع‌آوری کرده ایم و به سازمان ملل هم ارائه دادیم که مورد توجه آنها هم قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: یکی از اولویت ‌ای اصلی ما بحث کردستان است چون بعد از تهران، بیشترین اقدامات تروریستی در کردستان بوده است و مظلومیت‌های بسیاری به این منطقه روا داشته است.

دبیرکل بنیاد هابیلیان با بیان اینکه بازماندگان شهدای ترور اسناد زنده این فجایع هستند، اظهار کرد: خیانت‌های گروهک‌های منافقین مغفول مانده است و کمتر به آن پرداخته شده و مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

وی در پایان با بیان اینکه در کردستان باید کار مهمی صورت گیرد که جهانی باشد، خاطرنشان کرد: یادواره شهدای ترور استان روز ۲۷ آذرماه جاری در روز عاری از خشونت با حضور آقای شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور در استان برگزار می شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۰۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات استان زنجان صعودی شد

زین العابدین با اشاره به رشد  ۲۶ درصدی صادرات از گمرک استان در ماه ابتدایی سال نسبت به مدت مشابه گذشته گفت: در این مدت حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن کالا به ارزش تقریبی ۳۱ میلیون دلار از گمرک استان صادر شده است که به لحاظ ارزش حدود ۲۶ درصد افزایش و از نظر وزن ۱۴ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد.

وی اظهار کرد: همچنین ۳۴ هزار تن کالا به ارزش بیش از ۱۰.۶ میلیون دلار به صورت موقت وارد استان شده است که نسبت به سال گذشته از نظر ارزش ۱۸ درصد و از نظر وزن ۱۹ درصد افزایش دارد.

مدیرکل گمرک استان زنجان عنوان کرد: بعد از حدود یک سال روند کاهشی صادرات، ارزش صادرات استان نسبت به مدت مشابه گذشته ۲۶ درصد رشد را نشان می‌دهد.

گنج‌خانلو ابراز کرد: همچنین در رویه ورود موقت نیز شاهد افزایش هستیم که امیدواریم با رونق فعالیت واحدهای صنعتی استان، سطح تجارت خارجی نیز افزایش یابد.

وی تاکید کرد: در این مدت همچنین واردات قطعی بیش از ۲۴.۵ میلیون دلار کالا به وزن بیش از ۱۴ هزار تن ثبت شده است که نسبت به سال گذشته از نظر ارزش ۵۹ درصد کاهش و از نظر وزن ۴۲ درصد کاهش دارد.

بنابر اعلام گمرک زنجان طی سال گذشته عمده کالای صادراتی این استان شامل شمش روی، ترانسفورماتور و متعلقات، پروفیل، میلگرد، نبشی، شمش فولادی، مفتول مسی، فیلم پروپیلن، اسید سولفونیک، کنسانتره روی، لبنیات، شمش سرب، کاغذ فلوتینگ، تست لاینر و مقوا بود.

ترکیه با سهم ارزشی حدود ۵۶ درصد، عراق با ۲۶ درصد و امارات با حدود پنج درصد از جمله کشورهای مقصد محصولات صادراتی زنجان طی سال گذشته بود.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای برگزاری یادواره ملی شهدای ترور خراسان رضوی
  • وقوع مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان
  • ۳۱۰ نفر در حوادث مربوط به موتورسیکلت در شهر مشهد جان باختند
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • میانگین سن والدین در اولین فرزندآوری در استان زنجان ‌چقدر بود؟