Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رئیس سازمان چای با بیان اینکه ۸۰ درصد مطالبات چایکاران تسویه شده است؛از آغاز پرداخت ۳۰ میلیاردی صندوق حمایت از صنعت چای به کشاورزان و کارخانجات چای خبر داد.

محمدولی روزبهان  با بیان اینکه حدود ۱۶۰ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران به حساب آنان واریز شده است، اظهارداشت: به طور متوسط نزدیک ۸۰ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کل مطالبات کشاورزان را ۲۰۳ میلیارد تومان عنوان و اضافه کرد: حدود ۴۳ میلیارد تومان از بدهی کشاورزان باقی مانده که پیگیر هستیم که هر چه زودتر تسویه شود.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه مطالبات چایکاران سال گذشته ۲۸ اسفندماه تسویه شد، افزود: چای دو بخش دولتی و خصوصی دارد؛ سهم دولت ۶۰ درصد و سهم کارخانجات ۴۰ درصد است.

روزبهان با اشاره به اینکه از ۴۳ میلیارد تومان باقی مانده؛ حدود ۳۳ میلیارد تومان مربوط به کارخانجات و ۱۰ میلیارد تومان آن متعلق به دولت است، درباره اینکه آیا باقی مطالبات چایکاران در دی ماه تسویه خواهد شد؟، گفت: تمام تلاش ما این است که در دی و بهمن این مطالبات تسویه شود و به اسفند نرسد.

آغاز پرداخت ۳۰ میلیارد تومان وام به کشاورزان و کارخانجات

وی  در بخش دیگری از سخنان خود از آغاز پرداخت  وام صندوق حمایت از صنعت چای کشور خبر داد و افزود: طی۳ الی ۴ روزی که  پرداخت وام شروع شده، ۲.۵ میلیارد تومان وام با کارمزد ۴ درصد به کشاورزان و صاحبان کارخانجات چای سازی پرداخت شده است؛ پیش بینی می شود امسال حدود ۳۰ میلیارد تومان وام از این صندوق به کشاورزان و کارخانجات پرداخت شود در حالی که سال گذشته ، اعتبار پیش بینی شده برای پرداخت این وام، ۱۶ میلیارد تومان بود.

بیمه فراگیر چایکاران کشور

رئیس سازمان چای کشور اضافه کرد: اقدام دیگری که امسال پیگیر هستیم انجام دهیم بیمه فراگیر باغات چای است، در سال هایی مانند سال گذشته و سال ۹۳ ما با خشک سالی مواجه بودیم و با توجه به اینکه  حدود ۹۵ درصد چای تولیدی کشور نیز به صورت دیم تولید می شود،  ممکن است مشکلاتی برای کشاورزی پایدار و درآمد پایدار ایجاد شود.

روزبهان با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ درصد چایکاران خودشان را بیمه کرده بودند، ادامه داد: ما از محل صندوق حمایت از صنعت چای، برای این عده از چایکاران وامی را در نظر می گیریم و به صورت فراگیر آنها را بیمه می کنیم؛ سپس این کشاورزان وام مذکور را سال آینده از محل فروش برگشان بازپرداخت می کنند؛ امیدواریم ۱۰۰ درصد کشاورزان از این طرح استقبال کنند ضمن اینکه طرح فوق با همکاری اتحادیه چایکاران و صندوق حمایت از صنعت چای اجرایی می شود.  

مهر

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۰۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند

محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه نوسازی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی موجود در بافت‌های فرسوده کشور آغاز شده است بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پیش‌بینی می‌شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه  پرداخت تسهیلات به حوزه نوسازی بافت های فرسوده  در صورت صنعتی سازی افزایش خواهد یافت: بانک ها در صورت پرداخت تسهیلات بافت های فرسوده می‌توانند زمینه ساز ورود بیشتر سازندگان به این طرح ها شوند.

آیینی اظهار کرد: نوسازی ۲۶۰ هزار خانه در دولت سیزدهم و در طی دو سال گذشته انجام شده است گفت: ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده کشور در آینده‌ای نزدیک با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اظهار کرد: حدود ۵۵ درصد بافت فرسوده در وسعت ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار را بافت تاریخی تشکیل می‌دهد که نوسازی این مناطق نیازمند همراهی و تعامل بیش از پیش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای جذب سرمایه‌گذران است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت های مردمی خود نقش بسیار موثری در بهبود و تسریع اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن دارد و این امر خود می تواند در فرهنگ سازی نوسازی بافت های فرسوده کشور موثر باشد.

او گفت: پرداخت تسهیلات ساخت و همچنین حمایت از بخش خصوصی و مالکان یکی از عواملی است که می تواند بازار مسکن را به سمت رونق هدایت کند و این موضوع را دولت در دستور کار خود قرار داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • کشاورزان با تنظیم نوبت آبیاری به حفظ ذخایر آب های زیرزمینی کمک کنند
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • اختصاص ۷۵ میلیاردتومان برای خرید تجهیزات مدارس لرستان
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پول رسید، پرسپولیسی‌ها خندیدند