Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@12:42:09 GMT

شیوع پدیده "دم درآوردن" انسان ها +عکس

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۹۴۳۹۳

شیوع پدیده 'دم درآوردن' انسان ها +عکس

خبرگزاری میزان- برخی از عوارض مصرف "محصولات تراریخته" خود را به‌صورت اختلالات ژنتیکی و اختلال در رشد نابهنجار اعضای بدن نشان می‌دهد؛ طی سالیان اخیر، پدیده "دم درآوردن" در محدوده شبه قاره هند که سالهات به کشت و مصرف محصولات تراریخته بسیار فراوان شده است. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان ؛ طی سالیان اخیر، جریانی در پی کاشت و تجاری‌سازی محصولات تراریخته در داخل کشورمان بوده است و متاسفانه این جریان در بدنه دولت نیز نفوذ کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



افراد و مسئولانی که امروز به‌عنوان چهره‌های اصلی حامی کشت و تجاری‌سازی محصولات تراریخته در داخل کشورمان شناخته می‌شوند تا به امروز به شگردها، لطایف‌الحیل و دروغ‌های مختلفی برای القای بی‌خطر بودن تولید و مصرف محصولات تراریخته متوسل شده‌اند در حالی کشت و مصرف این محصولات می‌تواند سلامت جامعه را به شدت تهدید کند.  

تا به امروز مستندات متقنی در قالب تحقیقات مختلف منتشر شده مبنی بر اینکه محصولات تراریخته از عوامل اصلی شیوع سرطان و بیماری‌های گوارشی و کبدی است؛ اگر مردم از زیان‌های مصرف محصولات تراریخته آگاه نشوند در سال‌های آینده با افزایش انواع سرطان، بیماری کبدی، کلیوی، گوارشی روبه‌رو می‌شویم کما اینکه امروزه و پس از سال‌ها کشت و مصرف این محصولات در برخی کشورها، عوارض این محصولات با افزایش تساعدی سرطان و بیماری‌های رنگارنگ و عجیب در حال نمایان شدن است.

برخی از عوارض مصرف طولانی مدت محصولات دستکاری شده ژنتیکی، خود را به صورت اختلالات ژنتیکی و اختلال در رشد نابهنجار اعضا و جوارح بدن نشان می‌دهد که در ادامه به یک نمونه از این اختلالات ژنتیکی بر اثر مصرف محصولات تراریخته اشاره شده است.

طی سالیان اخیر، پدیده "دم درآوردن" در محدوده شبه قاره هند که سالهات به کشت و مصرف محصولات تراریخته از جمله پنبه و سویای تراریخته مبادرت داردند، بسیار فراوان شده است.

برخی کارشناسان امر معتقدند با دستکاری ژنتیکی محصولات کشاورزی و ترکیب ژن گیاهان خوراکی با حیوانات، بروز چنین پدیده‌هایی، قابل پیش بینی بوده است.   منبع:تسنیم

انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۴۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در بازدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان از بانک سلول‌های انسانی و جانوری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی ضمن معرفی دستاورد‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، پتانسیل‌های راهبردی و زمینه‌های مختلف همکاری این مرکز ملی در پرورش استعداد‌های دانش آموزان شاغل به تحصیل، پیش از ورود به دانشگاه بحث و بررسی شد.
حسین شاهسوارانی، سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه جوانان و نخبگان سرمایه اصلی کشور و محور تحقق بسیاری از اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هستند، افزود: استفاده از زیر ساخت و پتانسیل‌ها برای شناسایی و پرورش دانش آموزان و دانشجویان نخبه بعنوان سرمایه‌های آینده کشور با هدف تربیت نیروی انسانی کارامد در حوزه‌های مرتبط علوم زیستی، ژنتیک، زیست فناوری و تبدیل آنها به مدیران جهادی کار آفرین و نوآور یکی از اولویت‌های این مرکز است.
وی با اشاره به ارزش و اهمیت ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور، به عنوان ثروت و گنجینه ملی، همکاری دو مجموعه را فرصتی مناسب برای حضور دانش آموزان نخبه در مرکز دانست.
الهام یاوری، رئیس سمپاد نیز حضور جوانان و نخبگان در عرصه علم و پیشرفت کشور را ضروری دانست و بر گسترش تمرکززدایی فرایند آموزش نیرو‌های انسانی از صرفا شهر‌های بزرگ به سراسر کشور تاکید کرد.
وی از افزایش علاقمندی دانش آموزان سمپادی به حوزه بیوتکنولوژی و ژنتیک اشاره کرد که با توجه به پیشرو بودن مجموعه جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف مانند زیست فناوری، ژنتیک، سلول‌های بنیادی و درمان؛ از زیر ساخت مناسب مرکز ذخایر ژنتیکی ایران برای ورود به این عرصه به منظور استعدادیابی و پرورش دانش آموزان سمپادی خبر داد.

دیگر خبرها

  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • نمونه‌های دریایی ایران در مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران ذخیره می‌شود
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد
  • چرا چپ دست یا راست دست به دنیا می‌آییم؟
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • چرا برخی از دوقلوها یکی چپ‌دست دیگری راست‌دست هستند