Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@07:33:07 GMT

سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار معرفی شد

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۹۴۷۸۷

سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار معرفی شد

در مراسمی با حضور کاوه مدنی معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست، امید بزرگ حداد به عنوان سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست (پام)، مدنی در این مراسم با اشاره به تلاش های صورت گرفته طی ماه های اخیر برای تدوین راهبردهای آموزشی و پژوهشی سازمان حفاظت محیط زیست و طراحی روش ها و برنامه های مبتنی بر تجربیات بین المللی برای تحقق این راهبردها، گفت: با توجه به نیازهای نوین و برنامه های مدون شده، ایجاد تحول در پژوهشکده و دانشکده محیط زیست،  به عنوان دو بازوی مهم اجرایی سازمان در امور آموزشی و پژوهشی امری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست ضمن تاکید بر لزوم تطبیق برنامه ها و راهبردهای پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار با سیاست ها و اولویت های پژوهشی سازمان حفاظت محیط زیست، تصریح کرد: همچنین این پژوهکده باید ارتباطی نزدیک با معاونت آموزش و پژوهش سازمان داشته باشد.

مدنی افزود: انتظار داریم در آینده ای نزدیک، پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار به یکی از قطب های علمی کشور در حوزه محیط زیست و مراکز جهت دهی به تصمیم گیری های محیط زیستی کشور تبدیل شود.

وی خاطرنشان کرد: پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار نباید با نزول جایگاه خود،  به شرکت مشاور یا ارزیاب تبدیل شود.

این مقام مسئول ابراز امیدواری کرد: حضور چهره شناخته شده و اثرگذار عرصه پژوهش و دانشگاه، امید بزرگ حداد در راس پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار منتج به تغییراتی مثبت در روند فعالیت و جایگاه این مجموعه شود.

پژوهشکده باید مهر تایید تمام پژوهش های محیط زیستی باشد

بنابراین گزارش، بزرگ حداد نیز با اشاره به صحبت های مدنی مبنی بر ضرورت ارتقاء جایگاه پژوهشکده به قطب و گلوگاه تصمیم گیری های محیط زیستی برای سازمان حفاظت محیط زیست و کشور، گفت: پژوهشکده باید به درجه ای از اعتبار در کشور برسد که مهر تاییدی بر تمام پژوهش های محیط زیستی باشد.

 سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار ضمن تاکید بر ضرورت بهره گیری از تجربه مدیران گذشته و ظرفیت کارکنان پژوهشکده، تصریح کرد: پژوهشکده نباید به فضایی برای انجام پروژه های اجرایی تبدیل شود زیرا بهره مندی درست از پتانسیل این مجموعه برای انجام کارهای پژوهشی می تواند منجر به ارتقاء جایگاه سازمان حفاظت محیط زیست شود.

وی ابراز امیدواری کرد: رویکرد جدید پژوهشکده باعث شود تا این مجموعه به بازویی برای تحقق اهداف سازمان حفاظت محیط زیست تبدیل شود.

پیش از آنکه امید بزرگ حداد با حکم عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار معرفی شود، ندا سلطانی مسئولیت این پژوهشکده را بر عهده داشت.

امید بزرگ حداد فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران در مقاطع کارشناسی از دانشگاه تبریز، کارشناسی ارشد از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دکتری از دانشگاه علم و صنعت ایران و پسا دکتری از دانشگاه های تورنتو کانادا و دیویس کالیفرنیا در آمریکا است.

وی که از سال ۲۰۱۴ جزء یک درصد دانشمندان برتر جهان می باشد، هم اکنون استاد برجسته دانشگاه تهران می باشد.

سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار، در کارنامه کاری خود دارای عناوین و سمت های دیگری همچون معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی است و ترجمه و تالیفات کتب و مقالات متعددی در مجلات و همایش های ملی و بین المللی را در کارنامه خود دارد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۴۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ عبدالرحمن زحمتی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت: هر سال با شروع فصل بهار، زاد و ولد حیوانات وحشی آغاز می‌شود و زیر چتر حمایت و حفاظت محیط‌بانان حفاظت محیط زیست به زندگی خود ادامه می‌دهند و زنده‌گیری نوزادان حیات‌وحش پیگرد قانونی دارد.
معاون حفاظت محیط زیست خراسان شمالی هم در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به آغاز فصل زایش وحوش گفت: محیط بانان پارک‌های ملی سالوک و ساریگل در شهرستان اسفراین نخستین بره‌های متولد شده‌ی امسال را مشاهده کرده اند.
روح الله لایق افزود: بارندگی‌های مناسب اسفند و فروردین ماه سبب رویش گیاهان و پوشش مناسب گیاهان در مراتع شده وشرایط برای زیست گونه‌های علفخوار همچون قوچ و میش اوریال، آهو و کل و بز مناسب است.
وی در ادامه گفت: فصل بهار گردشگران بیشتردر طبیعت حضور می‌یابند که توصیه می‌شود در صورت مشاهده نوزادان حیات وحش در طبیعت از لمس آنها خودداری کنند، زیرا موجب جدا کردن این نوزاد از چرخه طبیعی خواهد شد.

به علت نبود آگاهی ،بسیاری از نوزادان وحوش از چرخه طبیعت خارج می‌شوند
معاون حفاظت محیط زیست استان اضافه کرد: هر ساله در فصل بهار و زمان زادآوری حیات وحش، به علت نبود آگاهی بسیاری از مردم نسبت به برخورد صحیح هنگام مشاهده نوزادان حیات وحش در طبیعت، بسیاری از نوزادان از چرخه طبیعت خارج می‌شوند.
لایق از طبیعت گردان خواست از نزدیک شدن و نوازش بره‌ها و نوزاد وحوش خودداری کنند، چون نوزادان حیواناتی که با لمس و نوازش کردن و یا در آغوش گرفتن بوی انسان به خود گرفته اند، تلف می‌شوند.
در طبیعت و مناطق حفاظت شده‌ی خراسان شمالی ۶۵ گونه پستانداران زیست می‌کنند.

دیگر خبرها

  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • توقیف ۲۰ خودرو تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است