Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف کتاب به نقل از فارس،  تأمل و تحقیق در حوزه ادبیات انقلاب و تبیین و تحلیل ابعاد گوناگون انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با بهره‌گیری از زبان گویای ادبیات(شعر و داستان) یکی از ضرورت های انکارناپذیری است که متأسفانه تا به امروز آن‌گونه که درخور این ر‌ُخداد عظیم تاریخی است، مورد توجه جد‌ّی‌‌ِ هنرمندان و اصحاب قلم قرار نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آستانه چهل سالگی انقلاب و در راستای پاسخگویی به این ضرورت، انجمن قلم ایران به منظور بازآفرینی هنرمندانه فراز و نشیب های انقلاب اسلامی، و صیانت و پاسداری از این میراث گرانسنگ فرهنگی، جشنواره ادبی« چهل چراغ» را در دو بخش داستان کوتاه و شعر و در دو مقطع سنی «بزرگسال» و «کودک و نوجوان» برگزار می کند.

* محورهای ارسال آثار

نویسندگان و شعرای متعهد کشور می توانند آثار ادبی خود را حول محورهای زیر به این جشنواره ارسال نمایند:

1 – نقش رهبری حضرت امام خمینی(ره) در پیروزی انقلاب

2 – تاثیر انقلاب اسلامی در تحول انفسی و اعتقادی افراد

3 – بررسی کارنامه خیانت ها و جنایت های پهلوی

4 – دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی

5 – نقش بسیج و سپاه پاسداران در صیانت و پاسداری از دستاوردهای انقلاب

6 – نقش اقلیت های مذهبی در شکل گیری انقلاب اسلامی

7 – توطئه های شیطان بزرگ آمریکا پیش و پس از انقلاب

8 – نقش روحانیت در رهبری و هدایت انقلاب اسلامی

9 – نقش روشنفکران دینی و خواص

10 – نقش نهضت حسینی و هیئات مذهبی در پیروزی انقلاب

11 – سنگ اندازی ها و توطئه های منافقین و گروهک های معاند( سلطنت طلب ها، حزب توده، چریک های فدایی، فرقان، جنبش مسلمانان مبارز، و...)

12 – رویش ها و ریزش های انقلاب

13 – نقش جنبش دانشجویی و جامعه دانش آموزی در پیروزی انقلاب

14 -  قیام تاریخی 15 خرداد 42 و ماجرای تبعید امام

15 – خیزش مردمی 17 شهریور و تاثیر آن در سرعت بخشیدن به پیروزی انقلاب

16 – نقش هنرمندان و اصحاب قلم در همراهی و پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی

17 – نقش بانوان در پیروزی انقلاب

18 – امدادهای غیبی در انقلاب

19 – نهادهای برآمده از متن و بطن انقلاب( کمیته انقلاب اسلامی، جهاد سازندگی، کمیته امداد؛ بنیاد شهید، و...)

20 – بررسی تاثیرات جهانی انقلاب اسلامی

22 – توطئه های نظامی آمریکا(کودتای نوژه، حادثه طبس، و...)

23 – دوران دفاع مقدس

24 – روایت های هنرمندانه و خلاقانه مُلهم از حوادث انقلاب در طول چهل سال گذشته

*شرایط ارسال آثار

علاقه مندان به شرکت در این جشنواره تا پایان خرداد ماه 1397 فرصت دارند که آثارشان را در قالب فایل DOX یا DOCX به نشانی anjomanghalam۱۳۹۳@gmail.com یا نشانی تهران، خیابان سیدجمال‌الدین اسدآبادی، بالاتر از میدان سیدجمال‌الدین اسدآبادی، بعد از کوچه ۴۴، شماره ۳۶۰، انجمن قلم ایران ارسال کنند.

شرکت‌کنندگان باید مشخصات کامل، شامل نام و نام خانوادگی، شماره‌های تماس ثابت و همراه و نشانی پستی خود را در پایان مطلب ارسالی در فایل word ذکر کنند. ضمنا آثار ارسالی نباید قبلا در جایی چاپ شده باشند.

* برگزیدگان جشنواره

دبیرخانه جشنواره ادبی«چهل چراغ» از هر شرکت‌کننده در بخش‌های دوگانه شعر و داستان حداکثر ۳ اثر می‌پذیرد. این مسابقه در هر بخش 40 برگزیده خواهد داشت. در مراسم اختتامیه جشنواره، به برگزیدگان علاوه بر جوایز نقدی، لوح تقدیر و تندیس جشنواره اهدا خواهد شد.

به مناسبت چهل سالگی انقلاب، چهل اثر برگزیده در هر بخش(شعر و داستان) به همراه سایر آثار ارزشمند رسیده، در قالب یک کتاب منتشر خواهد شد.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۷۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد

به گزارش صدای ایران از دیجیتاتو،روز گذشته، دومین دوره از جشنواره سالانه فیلم هوش مصنوعی توسط شرکت Runway در لس آنجلس برگزار شد. جمعیتی متشکل از صد‌ها فیلم‌ساز، هنرمند، سرمایه‌گذار و حداقل یک بازیگر سرشناس در این جشنواره حضور داشتند تا علاوه بر تماشای ۱۰ فینالیست انتخاب‌شده توسط داوران، درباره هوش مصنوعی با یکدیگر صحبت کنند.

شرکت Runway، در سال ۲۰۲۳ جشنواره فیلم هوش‌مصنوعی خود را برگزار کرد که در آن حدود ۳۰۰ فیلم کوتاه ساخته‌شده با این فناوری حضور داشتند. امسال نیز این جشنواره برگزار‌شده و بیش از ۳۰۰۰ فیلم کوتاه هوش‌مصنوعی در آن حضور داشتند. مانند سال گذشته، امسال نیز هوش مصنوعی یکی از موضوعات اصلی بحث‌های این جشنواره بوده که در طول چند سال گذشته، باعث اعتصاب‌های سراسر هالیوود شده است و این‌بار، فیلمسازان درباره قابلیت‌های این فناوری و همچنین استقبال دیگران از آن صحبت کردند.



«پل تریلو»، فیلمساز هوش مصنوعی که در این جشنواره حضور داشت، می‌گوید:

«واقعیت این است که در میان همتایان من، افراد بسیار زیادی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، اما دوست ندارند به آن اعتراف کنند. من حتی افرادی را دیده‌ام که وانمود می‌کنند ضد هوش مصنوعی هستند و از میدجرنی یا ChatGPT استفاده می‌کنند.»

«جوئل کوواهارا»، انیماتور برنده جایزه امی نیز در این جشنواره حضور داشت و می‌گوید که هر زمان در اینستاگرام درباره هوش‌مصنوعی پست جدیدی منتشر می‌کند، با رگباری از ایموجی‌های ناپسند روبه‌رو می‌شود.

قابلیت‌های هوش مصنوعی برای فیلمسازان

«دانا هریس-بریدسون»، سردبیر نشریه IndieWire، در ادامه از اعضای هیئت‌مدیره جشنواره سؤال کرد که به عقیده آنها، هوش‌مصنوعی برای یک فیلمساز چه قابلیت‌هایی را ارائه می‌کند که بدون آن قادر به انجامش نیستند. اکثر پاسخ‌های ارائه‌شده به فرایند ساخت فیلم‌ها مربوط می‌شود. به‌عنوان مثال، آنها بیان کردند که با هوش مصنوعی، می‌توانند دائماً ایده‌های جدیدی را پیاده‌سازی کنند که بدون آن، انجام این کار به هزینه و زمان زیادی نیاز دارد.

تریلو در پاسخ به این سؤال، ضمن اشاره به موزیک ویدیویی از گروه Washed Out که کاملاً با هوش مصنوعی Sora متعلق به OpenAI ساخته شده است، گفت که ترجیح می‌دهد «به چیز‌های عجیب‌و‌غریب متمایل شود.» او استدلال کرد که پروژه‌هایی که تلاش می‌کنند بیش از اندازه به واقعیت نزدیک شوند، بسیار خسته‌کننده هستند و به‌همین‌دلیل ترجیح می‌دهد چیز‌هایی را پیدا کند شبیه به هیچ‌چیز دیگری نیستند.

در جریان این جشنواره، همچنین ۱۰ فیلم کوتاه فینالیست ساخته‌شده با هوش مصنوعی نیز به نمایش درآمدند. برنده اصلی با عنوان «Get Me Out»، یک فیلم لایو اکشن است که داستان مردی را روایت می‌کند که در حال مبارزه با شیاطین درونی خود است.

در نهایت، کوواهارا از هوش مصنوعی به‌عنوان ابزاری یاد کرده که افراد با استعداد می‌توانند از آن استفاده کنند: «فکر می‌کنم ناآرامی و ترس زیادی [درباره هوش مصنوعی]وجود دارد و این یکی از دلایلی بوده که می‌خواستم از این ابزار استفاده کنم.»

دیگر خبرها

  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • فراخوان جشنواره «راویان غدیر» در استان قزوین
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی