Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: باشگاه‌ها برای گرفتن مجوز حرفه‌ای لازم است آکادمی داشته باشند و با پرورش بهترین‌ها در مسائل اقتصادی خود صرفه‌جویی کنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان، محمدرضا ساکت در حاشیه جلسه هم‌اندیشی و توجیهی رؤسای کمیته‌های جوانان استان‌ها و استعدادیاب‌های سراسر کشور اظهار داشت: موضوع استعدادیابی را 10 ماهی می‌شود فدراسیون آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در برنامه میان مدتی که برای استعدادیابی کل کشور درنظر گرفتیم، منطقه‌بندی کرده و در هر منطقه یک نفر به‌عنوان محور و دو نفر در کنار او به‌عنوان نماینده کارها را پیگیری می‌کنند. هدف ما این است که استعدادیابی با دقت و از طریق آزمون و تست‌های مختلف انجام شود. استعدادیاب‌ها با کمیته جوانان هماهنگ هستند و تلاش می‌کنند بهترین‌ها را انتخاب کنند. البته در این بین باشگاه‌ها نیز بهترین‌ها را به عضویت خود درخواهند آورد. 

دبیرکل فدراسیون فوتبال در این باره خاطرنشان کرد: هدف همه ما این است که بهترین‌ها و استعدادها برای تیم‌های ملی پرورش داده شوند. به زودی ما مربیان تیم‌های زیر 14 و 15 سال را نیز انتخاب خواهیم کرد تا استعدادهای کشف شده زیرنظر مربیان این رده ملی پرورش یابند. در کنار آن برای تیم امید هم برنامه داریم و به زودی کادر این تیم را هم مشخص خواهیم کرد تا همه راه‌ها برای پرورش استعدادها هموار شود. آنهایی هم که دغدغه تیم نوجوانان را دارند، بدانند که ما با چمنیان به زودی کارمان را ادامه خواهیم داد. در کل همه تلاش می‌کنیم تا استعدادهای هر منطقه در استان‌ها کشف شده و برترین‌ها از جمع بهترین‌ها به تیم‌های ملی راه یابند.

ساکت در پاسخ به این پرسش که باشگاه‌هایی که مجوز حرفه‌ای ندارند چطور می‌توانند آکادمی داشته باشند، تصریح کرد: قبلاً هم اعلام کردیم مجوز حرفه‌ای برای باشگاه‌هایی که شرایط لازم را دارند صادر شد و این باشگاه‌ها که تعدادشان هفت باشگاه بود، می‌توانند آکادمی داشته باشند. از باشگاه‌های دیگر خواسته‌ایم تا با تکمیل کردن امکانات خود و دریافت مجوز حرفه‌ای آکادمی داشته باشند. آکادمی جای بهترین‌هاست، درحالی که مدارس فوتبال باشگاه‌ها که قاعدتاً همه باشگاه‌ها از آن برخوردارند، برای عموم آزاد است. قطعاً باشگاه‌ها برای گرفتن مجوز حرفه‌ای لازم است که آکادمی داشته باشند و با پرورش بهترین‌ها حتی می‌توانند در مسائل اقتصادی خود نیز صرفه‌جویی کنند و در آینده دیگر نیازی نیست که پول زیادی برای جذب بازیکن هزینه کنند.

وی در ارتباط با برنامه‌های تیم ملی برای جام جهانی یادآور شد: ما خیلی خوشحالیم که مردم و رسانه‌ها دغدغه تیم ملی را دارند و مطمئن باشید ما هر روز جلسات فشرده‌ای در این مورد با کارلوس کی‌روش برگزار می‌کنیم. سرمربی تیم ملی برنامه خود را داده و بعد از اینکه هر اتفاقی قطعی شد ما آن را رسانه‌ای خواهیم کرد. در حال حاضر حجم زیادی از کشورها با فدراسیون فوتبال درحال مذاکره هستند تا بازی‌های دوستانه را قطعی کنیم. تأکید می‌کنم هر برنامه‌ای که قطعی شد آن را به اطلاع مردم خواهیم رساند. تا چند روز پیش همه دغدغه کمپ اردوی تیم ملی داشتند و همان‌طور که می‌دانید برنامه‌ریزی لازم در این باره انجام شد و در سفر اخیر رئیس فدراسیون به ترکیه از کمپ‌ها بازدید به عمل آمده  و همه چیز قطعی شد. ما برنامه‌های تیم ملی را هر روز با کی‌روش ساماندهی می‌کنیم و جزئیات آن را در صورت نهایی شدن اعلام خواهیم کرد.

دبیرکل فدراسیون فوتبال درباره تغییراتی که در بخش بین‌المللی فدراسیون به وجود آمده است، گفت: من توجیه نیستم شما در مورد چه موضوعی صحبت می‌کنید، اما هر زمان که در فدراسیون نیاز باشد تغییرات صورت خواهد گرفت.

ساکت در واکنش به این مسئله که دولت چقدر به فدراسیون فوتبال برای نهایی کردن برنامه‌های تیم ملی کمک خواهد کرد، عنوان کرد: دولت به مانند ملت قلبش برای تیم ملی می‌تپد و قطعاً هدفش این است که تیم ملی در جام جهانی موفق باشد. هفته گذشته آقای سلطانی‌فر، وزیر ورزش با سازمان‌های مربوطه جلسه‌ای را برگزار کردند و آقای تاج در مورد این موضوع صحبت‌های لازم را انجام خواهد داد. وزارت ورزش به‌عنوان نماینده دولت در تلاش است تا در همه رشته‌ها از جمله فوتبال بیشترین کمک را به فدراسیون‌ها داشته باشد.

وی در ارتباط با احتمال میزبانی تیم‌های ایرانی از تیم‌های عربستانی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: در این مورد صحبت‌های لازم را مهدی تاج انجام داده و موارد مربوط به آن در حال پیگیری است و در صورت نهایی شدن جزئیاتش توسط رئیس فدراسیون اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

انتهای پیام/

 

 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۷۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اقتصاد و دارایی لرستان گفت: ۳۲ درصد از مجوزهای قدیمی کاغذی استان با کمک دستگاه‌ها تبدیل به مجوز الکترونیکی شده‌اند.

علی محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: فعالان اقتصادی لرستان که جواز کسب یا هرگونه مدرک قدیمی و کاغذی دارند تا ۲۶ اردیبهشت فرصت دارند آن را به الکترونیکی تبدیل کرده و شناسه یکتا دریافت کنند.

وی با بیان اینکه ۶۶ هزار و ۵۲۵ مورد مجوز کاغذی در لرستان صادر شده است، خاطرنشان کرد: در صورتی‌که مجوزها الکترونیکی نشوند باطل می شوند و فرد فاقد مجوز لازم برای ادامه فعالیت شناخته می‌شود.

محمدی بیان کرد: بعد از این مهلت مجوزی قانونی است که دارای شناسه یکتا باشد و ارائه خدمات دولتی هم منوط به داشتن مجوز الکترونیکی است و هرگونه تمدید، توسعه و تبدیل مجوزها به صورت الکترونیکی خواهد بود.

او با بیان اینکه از آبان ۱۴۰۲ حدود ۲۱ هزار مجوز کسب و کار کاغذی در لرستان شناسه یکتا گرفته‌اند، افزود: کسانی که نمی‌توانند این کار را خود انجام دهند میز خدمت مرکز ملی کسب و کار در اصناف برقرار است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی لرستان ادامه داد: ۳۲ درصد مجوزهای قدیمی و کاغذی استان با کمک دستگاه‌های اجرایی که پای کار آمده‌اند به الکترونیکی تبدیل شده‌اند.

محمدی اضافه کرد: هدف از ایجاد درگاه ملی مجوزها ایجاد شرایط مساوی برای همه هموطنان و فعالان اقتصادی و حذف امضاهای طلایی است.

وی ادامه داد: شفاف سازی در انجام فرآیندها و صرفه‌جویی در زمان وهزینه‌ها ، تسهیل مدارک مورد نیاز و تسریع در صدور مجوزهای کسب و کار از دیگر مزایای این درگاه است.

این مسئول یادآور شد: صاحبان کسب و کار برای انجام این کار باید به درگاه ملی مجوز ها به نشانیhttp://mojavez.ir  مراجعه کنند، ضمن این که داشتن شماره پشت کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار برای فرایند الکترونیکی شدن الزامی است و این فرآیند در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به صورت رایگان قابل انجام است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسکتبال NBA | این لیگ خوب است چون همه فرصت انتقام گرفتن دارند!
  • مرتضایی: تجربه بازی های تدارکاتی به تیم ملی افغانستان کمک کرد
  • کمیته فوتسال مقصر بازی‌های ضعیف تیم ملی است
  • شناسایی معلمان نمونه ‌از برنامه‌های ‌مجموعه تعلیم و تربیت کشور است
  • آکادمی پارالمپیک، مرجع اعلام وضعیت مصدومان والیبال نشسته
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان
  • دیدار مدیران کل امور اتباع و فنی و حرفه‌ای استان قزوین
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • ۵۷ سال؛ میانگین سنی حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۳
  • میانگین سنی حجاج عازم حج تمتع ۵۷ سال است