Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ورامین در مجلس گفت: مصباحی‌مقدم و کاظم جلالی به نام اصولگرایی معتدل در ستاد روحانی کار کرند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، سیدحسن نقوی حسینی نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز یک شنبه 26 آذر پارلمان در تذکری به ماده 79 آیین نامه داخلی مجلس استناد کرد و گفت: طبق ماده 79 نمایندگان 5 دقیقه می‌توانند نطق کنند و در ماده 89 آیین‌نامه داخلی نیز گفته شده که اگر نماینده‌ای از موضوع مذاکره خارج شد، رئیس مجلس دوبار باید به او تذکر و سپس اخطار دهد، در این ماده از آیین نامه جایی گفته نشده که میکروفن نماینده خاموش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

انتقاد تند کواکبیان از روحانی

وی، خطاب به علی مطهری نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت گفت: شما در هیئت رئیسه قسم خورده‌اید که به آیین نامه عمل کنید، وقتی میکروفن بنده باز شد، می‌توانستم طبق ماده 79 تذکر دهم و باید به توضیحات بنده توجه می‌شد.

نماینده مردم ورامین در مجلس با اشاره به نطق محمود صادقی و مصطفی کواکبیان نمایندگان اصلاح طلب تهران در مجلس گفت: در این نطق‌ها مطالبی بیان شد که در شأن نمایندگان و جایگاه مجلس نبود و شأن مجلس را در محضر مردم تنزل می‌دهد.

نقوی حسینی با اشاره به نطق محمود صادقی که گفته بود مجلس عصاره شورای نگهبان است اظهار داشت: اینکه گفته می‌شود مجلس عصاره شورای نگهبان است، توهین به مجلس، شورای نگهبان و ملت است.

وی با اشاره به نطق کواکبیان که گفته بود یک اصولگرا نامش در حامیان روحانی نیست، افزود: بنده اصولگرا هستم و به آقای روحانی رأی ندادم و رأی هم نخواهم داد. خواهش می‌کنم حرفی که می‌زنیم براساس منطق باشد.

نماینده مردم ورامین در مجلس تصریح کرد: آقایان مصباحی مقدم و کاظم جلالی به نام اصولگرایی معتدل برای آقای روحانی در انتخابات ستاد زده‌اند و از آقای روحانی حمایت کردند، اینها اگر اصولگرا هستند، بگویند.

نقوی حسینی در بخش دیگری از تذکرش به مشکلات سپرده گذاران موسسات مالی و اعتباری اشاره کرد و گفت: 180 نماینده مجلس از رئیس جمهور پیرامون تعیین تکلیف وضعیت سپرده گذاران موسسات اعتباری سوال کرده اند؛ میلیون ها نفر گرفتار مشکلات موسسات اعتباری هستند.

وی اضافه کرد: آقای رئیس جمهور باید پاسخگوی مشکلات موسسات اعتباری باشد، در موسسه افضل طوس از اصل پول سپرده‌گذاران برداشت کرده اند.

به گزارش تسنیم، علی مطهری نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت، در پاسخ به تذکر نقوی حسینی، گفت: بنده باید وقت مجلس را در نظر بگیرم، اگر شما هنگام تذکر می‌گفتید که درباره نطق آقای کواکبیان می‌خواهید صحبت کنید، طور دیگری تصمیم گیری می‌کردیم.

وی افزود: نمی‌شود حرفهای تکراری بزنید و وقت مجلس را بگیرید.

انتهای پیام/

R1011202/P1360/S1,15/CT11 موضوعات مرتبط حجت‌الاسلام مصباحی‌ مقدم حسن روحانی کاظم جلالی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۹۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد

فداحسین مالکی اظهار داشت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

به گزارش ایلنا، وی گفت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

فداحسین مالکی نماینده مردم سیستان و بلوچستان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در پاسخ به این سوال که در مدت اخیر استان سیستان و بلوچستان مورد حملات تروریستی قرار گرفته و شاهد شهادت چندین نیرو بودیم. مهم‌ترین عوامل این حوادث از نظر شما چیست، گفت: استان سیستان و بلوچستان استانی است که با دو کشور که خودشان به گونه‌ای مشکلات خاص خودشان را دارند هم مرز است. از مسیر دریا با کشور‌های حوزه خلیج فارس هم مرز مشترک دارد. طی سفری که با هیأت‌های مختلف به پاکستان داشتیم، ارزیابی مان این بود که باید با مقامات پاکستانی نسبت به مرز مشترکی که داریم اقدامات و عملیات مشترکی انجام دهیم. چون همان اندازه که ما آسیب می‌بینیم، آن آسیب در پاکستان هم وجود دارد.

وی افزود: اما با این وجود سیستان و بلوچستان مؤلفه‌های مختلفی دارد؛ یکی از آن‌ها مرز است. دیگری کشور‌های همسایه است که باید عملیات مشترک در آن صورت بگیرد. دوم این است که دولت باید نگاه استراتژیک به این منطقه داشته باشد و از نظر امکانات، تجهیزات و توسعه استان‌ها اقداماتی انجام دهد. طبق تعاریفی که مقامات ارشد نظام و خودمان از سیستان و بلوچستان داریم این است که توسعه این استان باید در اولویت اول قرار بگیرد که این موضوع می‌تواند در امنیت استان تأثیرگذار باشد.

مالکی تصریح کرد: نکته بعدی آنکه ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. علاوه بر اینکه مردم نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر مردم را زجر می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید این اقدام صورت گیرد.

وی گفت: از طرفی انتظار ما از بزرگان، نخبگان استان و کسانی که در شمال و جنوب استان تریبون در دست دارند این است که به گونه‌ای حرکت نکنند که امنیت، وحدت و همدلی مردم زیرسوال برود و آسیب ببیند. چون همیشه مردمان جنوب و شمال استان، شیعه و سنی سال‌ها در کنار هم بوده و کنار هم زندگی کردند و این الفت و برادری نباید زیر سوال برود، خواسته ما هم این است وحدت ملی در آنجا تقویت شود؛ بنابراین این مسئله می‌تواند برای ایجاد امنیت پایدار تأثیر داشته باشد.

دیگر خبرها

  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی قرار دارند
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس مانده است