Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت درباره دلایل افزایش انتقادات به حسن روحانی گفت: مهم‌ترین نقد به دولت این است که بعد از انتخابات، ارتباط مؤثری با بدنه اجتماعی خود ندارد. ضعف استراتژی دولت در اطلاع‌رسانی همچنان مشهود است و از آمادگی لازم را برای بی‌اثر کردن حملات علیه خود برخوردار نیست.
پس از تقدیم لایحه بودجه از سوی رئیس‌جمهوری به مجلس شورای اسلامی و برجسته شدن برخی از موارد آن مانند افزایش عوارض خروج از کشور چهره‌های مشهوری که از حسن روحانی در دوران انتخابات ریاست جمهوری بسیار قاطع دفاع کردند مانند  علی کریمی، رضا صادقی، مهدی فخیم زاده و نوید محمدی با هشتک پشمیان هستم انتقادات تندی را نسبت به رئیس‌جمهور بیان داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گرچه پس از بهره‌برداری رسانه‌های منتقد دولت از این رفتار، سلبریتی ها بلافاصله اعلام کردند که از رأی خود به حسن روحانی پشیمان نیستند، اما انتقاداتی در جهت مطالباتشان دارند که کوتاه هم نمی‌آیند، اما درهرصورت این مسئله به‌تنهایی نشان می‌دهد که حسن روحانی از بدنه اجتماعی خود که سبب ورود مجدد او به پاستور شدند، بسیار فاصله گرفته بطوری که سخنان او حتی برای این گروه هم دیگر هیچ جذابیتی ندارد.
 غلامرضا ظریفیان، عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها در همین رابطه در گفت‌وگویی با رویداد۲۴ گفته بود که «دولت روحانی باید از دوره دوم اصلاحات که سال‌های آخر کمی نسبت به افکار عمومی بی‌توجهی کرد و مخالفان آن تلاش کردند بعضی مسائل را برجسته سازند که درنهایت از دل آن دولتی بیرون آمد که تا سال‌های بعد جامعه باید هزینه آن را بپردازد، عبرت گیرد.»
 پیش از شروع انتخابات اردیبهشت‌ماه بارها رسانه‌های مدافع حسن روحانی اعلام کردند که تیم اطلاع‌رسانی دولت دارای ضعف‌های اساسی است و کارایی موردنیاز را ندارد، اما مشخص نیست به کدام دلیل برای دولت دوم بازهم همان تیم ابقا شدند که قاعدتاً روش سابق نیز به تکرار درآمد که نتیجه آن انتقادات فراوان امروز به رئیس‌جمهوری است که فقط چند ماه از عمر دولتش می‌گذرد.
آذر منصوری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در گفت‌وگو با رویداد۲۴درباره دلایل بالا گرفتن انتقادات از حسن روحانی توسط بدنه اجتماعی خودش گفت: آقای روحانی با حمایت مجموعه‌ای از گروه‌های سیاسی به‌خصوص اصلاح‌طلبان در دور دوم رأی بالایی کسب کرد که اگر آن چهار میلیون رأی‌دهنده پشت در حوزه‌ها نمی‌ماندند، ۲۴ میلیون نزدیک به ۲۸ میلیون رأی می‌شد؛ بنابراین در این فضای انتخابات با میزان بالا آرا، مطالبات حداکثری مطرح می‌شود که پس از اتمام آن اثر خود را خواهد گذاشت.
وی دراین‌باره اضافه کرد: یکی از این اثرات افزایش فشارها بر روحانی به نسبت طرح مطالبات توسط حامیان دولت بود که نسبت به دور اول دولت روحانی شدت بیشتری داشت همچنان هم ادامه دارد. مسئله فوق اقتضای فضای انتخابات و پسا انتخابات به‌حساب می‌آید که برای رقابتی شدن انتخابات و افزایش مشارکت مردم‌گریز ناپذیر است.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه اظهار داشت: دو گروه با نرمالیزاسیون مخالفت می‌کنند. یک گروه که از زمان روی کار آمدن این دولت هدفی جز زمین گیر کردن آن نداشتند و پس از انتخابات هر فرصتی را برای ایجاد جو یاس و ناامیدی پایگاه رأی دولت بدون استفاده نگذاشتند. این گروه از هم‌اکنون در حال برنامه‌ریزی برای انتخابات بعدی هستند و دستور کارشان ریزش رأی روحانی و حامیان او به‌خصوص اصلاح‌طلبان است. البته در اقلیت قرار دارند ولی امکانات و زورشان زیاد است و اقلیتی محسوب می‌شوند که بیشترین نقش را در کاهش اثرگذاری نهادهای انتخابی و جمهوریت نظام تاکنون داشته‌اند.
منصوری درباره گروه دوم ابراز کرد: اپوزیسیون برانداز گروه دوم به‌حساب می‌آید که از ابتدا نه به‌نظام و نه انتخابات باوری داشت و دارد و نه اینکه اصلاحات را می‌پذیرد. گروه موردتوجه طبیعتاً به مسیر خود برای ضربه زدن به نهادهای انتخابی ادامه می‌دهد.
این عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت دلیل دیگر خود را در رابطه با افزایش انتقادات به حسن روحانی را چنین بیان کرد: بخشی از انتقادات به دولت دوازدهم را باید در خود دولت و عملکرد او دید. مهم‌ترین نقد به دولت این است که بعد از انتخابات، ارتباط مؤثری با بدنه اجتماعی خود ندارد. ضعف استراتژی دولت در اطلاع‌رسانی همچنان مشهود است و از آمادگی لازم را برای بی‌اثر کردن حملات علیه خود برخوردار نیست. این فقدان استراتژی بر رسانه‌های حامی دولت هم در بسیاری از موارد اثر خود را می‌گذارد.
وی در این رابطه افزود: علاوه بر موارد قابل اشاره برخی انتخاب‌های رئیس‌جمهور برای هیئت دولت می‌توانست بهتر از آن چیزی که هست، باشد. از همه مهم‌تر شخص آقای روحانی است که باید بیشتر با مردم حرف بزند. مشکلات دولت را به مردم بگوید و با مردم همدلی کند. یقین دارم که این همدلی، همراهی به دنبال خواهد داشت. دولت و ارکان آن نباید به‌گونه‌ای رفتار کنند که مردم احساس کنند که با آن‌ها فاصله‌دارند و یا حرفشان به گوش دولت نمی‌رسد. فاصله‌ها باید پر شود زیرا هراندازه فاصله‌ها بیشتر باشد، بی‌اعتمادی و به دنبال آن ناامیدی از دولت را به دنبال خواهد داشت.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۵۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت گری جزء اولویت‌ های مسئولان باشد

                                                                 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ سپهر خلجی در نشست شورای اداری استان ایلام با اشاره به اینکه روایت اقدامات انجام گرفته در دولت برای مردم لازم و ضروری است اظهار داشت: تبیین، رفع شبه و روایت گری جزو اولویت‌های مسؤولان باید باشد، و مسئولان مقایسه‌ای از آمار عملکرد دولت را به مردم ارائه دهند.

وی عنوان کرد: آرایش رسانه‌ای دشمن آفندی شده است، یعنی علاوه بر برجسته کردن نقاط ضعف، حتی به نقاط قوت کشور هم حمله رسانه‌ای می‌کنند.

رییس شورای اطلاع رسانی دولت افزود: درگیر جنگ رسانه‌ای و روایت‌ها هستیم، الان حوزه جنگ رسانه‌ای دشمن بیشتر در بخش اقتصادی است .

خلجی با اشاره به اینکه وظیفه ما امیدآفرینی و اعتماد سازی است، عنوان کرد: ما رشد بالای ۶ درصد در کشور را تجربه کردیم و این میزان به هشت درصد خواهد رسید.

وی در ادامه مطرح کرد: پیشرفت کشور در بخش‌های مختلف مثل فضایی، ارتباط با کشور‌های خارجی، قابل توجه است.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به اینکه هر مدیر مسئول اصلی اطلاع رسانی دستگاه‌های اجرایی خود است عنوان کرد: باید طرح‌های سرمایه‌گذاری در استان ایلام پیوست اطلاع رسانی تعریف شود.

خلجی با عنوان اینکه باید حوزه اطلاع رسانی اولویت شناخته شود یادآورشد: دستگاه‌های اجرایی از افراد توانند برای روابط عمومی استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است
  • خلجی: مدیران اهمیت کار اطلاع‌رسانی را درک کنند
  • روایتگری جزء اولویت‌های مسئولان باشد
  • خلجی: آرایش دشمن رسانه‌ای است
  • روایت گری جزء اولویت‌ های مسئولان باشد
  • روایت گری جزء اولویت‌های مسئولان باشد
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به ایلام سفر کرد
  • ادای احترام رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به شهدای گمنام ایلام
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری