Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج- مدیرکل آموزش و پرورش کردستان برایجاد زمینه پژوهش دانش آموزی تاکید کرد وگفت: آموزش و پرورش باید به سمت اقدام پژوهی و پژوهش در عمل هدایت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رشید قربانی امروز یکشنبه در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش استان در سنندج گفت: یکی از مسائل ضروری در راستای ترویج امر پژوهش این است که دانش آموزان را با روحیه کنجکاوی و جستجوگری تربیت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: اگر هزاران اقدام و فعالیت در حوزه پژوهش کلاسیک انجام شود ولی دانش آموزان با تفکر پژوهشگری تربیت نشوند تاثیرگذاری آنچنانی نخواهد داشت.

وی اظهارداشت: کمیته پژوهش دانش آموزی در زیر مجموعه کارگروه پژوهش و فناوری کشور با این هدف که پژوهش به سمت دانش آموزی سوق پیدا کند، تشکیل شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان برایجاد زمینه پژوهش دانش آموزی تاکید کرد و ادامه داد: باید بستری فراهم شود که دانش آموزان به فکر حل مسئله باشند.

قربانی بیان کرد: با برگزاری همایش های مختلف پژوهش و تحقیات دانش آموزی رشد نمی کند این مهم زمانی توسعه می یابد که معلمان به فکر تربیت ایده پردازی و نوآوری در دانش آموزان باشند.

وی افزود: روحیه پژوهشگرایی و تفکر جمعی و جستجوگری باید در دانش آموزان تقویت شود و این کار نخستین قدم در پژوهش دانش آموزی محسوب می شود.

وی اظهارداشت: فعالیت هایی هم چون برگزاری جشنواره های جابربن حیان و خوارزمی در راستای تقویت پژوهش دانش آموزی هر سال برگزار می شود و قطعا اگر امکانات بیشتری در اختیار دانش آموزان قرار گیرد شاهد رشد خلاقیت و نوآوری های آنها خواهیم بود.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه حوزه آموزش و پرورش باید به سمت اقدام پژوهی و پژوهش در عمل هدایت شود، گفت: در حوزه معلم ها نیز همچنان به اقدام پژوهی و پژوهش در عمل بیشتر از پژوهش کلاسیک معتقد هستیم و این مهم در بحث رتبه بندی معلمان که از نیمه دوم امسال احتمالا اجرایی شود، لحاظ خواهد شد.

معاون پژوهشی اداره کل آموزش و پرورش کردستان هم در این مراسم به آمار شرکت کنندگان در برنامه معلم پژوهنده در سه دوره اخیر  اشاره کرد و اظهارداشت: در اقدام پژوهی دوره هجدهم که در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ برگزار شد ۴۴۱ نفر شرکت کردند که در دوره نوزدهم به ۵۰۳ و در دوره بیستم این تعداد به هزار و ۸۵ نفر افزایش پیدا کرد.

طالب محمدی بیان کرد: در دوره بیستم ۲۵ درصد معلمان دوره متوسطه، ۷۴ درصد معلمان ابتدایی و یک درصد اداری در اقدام پژوهی شرکت کردند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۱۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با بیان اینکه دانش آموزان تاثیر بسیاری در توسعه و پیشرفت کشور دارند گفت: آنان آینده سازان این کشور هستند و باید با آموزش درست و هنرمندانه آنان را برای کشور آماده کرد.

حمیدرضا حاجی بابایی با اشاره به اینکه دانش آموزان باید به توانایی های کشور اعتماد داشته باشند، افزود: اگر قرار است اتفاقی در کشور روی دهد تنها از طرق آموزش و پرورش انجام می پذیرد.

این مراسم با همکاری آموزش و پرورش و بسیج سپاه همدان برگزار شد.

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی