Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@05:11:43 GMT

چه اقداماتی برای زندانیان انجام می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۰۲۱۲۲

چه اقداماتی برای زندانیان انجام می‌شود؟

مدیرکل زندان‌های تهران اقداماتی را که در زندان‌ها برای زندانیان انجام می‌شود، تشریح کرد.

خبرگزاری تسنیم: مصطفی محبی در نشست خبری هفدهمین جشنواره تئاتر زندان‌های سراسر کشور گفت: سازمان‌ها طبق قانون باید زندانیان را نگهداری و علاوه بر آن در راستای اصلاح و تربیت آنها گام بردارد.

وی افزود: در بحث اصلاح و تربیت اقدامات زیادی انجام می‌شود و در همین راستا امسال میزبان هفدهمین جشنواره تئاتر زندانیان را قبول کردیم که 12 تا 14 دی در برج آزادی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل زندان‌های تهران افزود: در سطح تهران با استفاده از 70 نیروی روحانی امورات دینی و قرآنی زندانیان انجام می‌شود.

وی افزود: در مباحث روحی و روانی با همکاری روانشناسان اقدامات مختلفی را در راستادی بهبود شرایط روحی زندانیان انجام می‌دهیم و در زندان‌ها همچنین بخش‌های مددکاری فعال است که معضلات و مشکلات خانوادگی و اجتماعی پیگیری می‌شود.

محبی فعالیت‌های ورزشی را از دیگر اقدامات زندان‌ها در راستای اصلاح و تربیت خواند و کفت: در زندان‌ها، زندانی رها نیست و فعالیت‌ها و برنامه‌های مختلفی پیش‌بینی شده است.

وی گفت: برای این جشنواره 130 اثر از زندان‌های سراسر کشور واصل شد که 18 اثر برای شرکت در هفدهمین جشنواره تئاتر زندانیان پذیرفته شد.

محبی یادآور شد: در زندان‌های تهران تقریبا 40 حرفه اعم از صنایع دستی و سایر مهارت‌ها به زندانیان آموزش داده می‌شود تا بعد از آزادی از زندان بتوانند از این حرفه‌ها در راستای اشتغالزایی بهره‌مند شوند.

وی همچنین گفت: در زندان‌ها چهارگروه اصلی شامل تئاتر، موسیقی، سینما و هنرهای تجسمی داریم. در مجموع به لحاظ ارتقا تفکر مطالعاتی، 33 کتابخانه در زندان‌های تهران داریم که 12 کتابخانه با نهاد کتابخانه‌های عمومی مرتبط است و 170 هزار جلد کتاب در این کتابخانه‌ها موجود است.

معاون فرهنگی زندان‌های تهران و دبیر هفدهمین جشنواره تئاتر زندانیان گفت: یکی از اقدامات ما، کارهای آموزشی است و امروز 6 مدرسه و سه دانشگاه علمی کاربردی در زندان‌های اوین، قزلحصار و رجایی شهر داریم که 1900 دانش آموز و 400 دانشجو در این مراکز تحصیل و سالانه 250 نفر فارغ التحصیل می شوند. امروز زندانیان از نهضت سواد آموزی تا دانشگاه می توانند در زندان ها تحصیل کنند.

میرصانعی گفت: خیلی از افراد جامعه از اقدامات ما در زندان‌ها اطلاع ندارند و گروه هدف پرسنل، سربازان وظیفه و زندانیان هستند.

وی افزود: بیش از 50 درصد کارهای ما در زندان ها، کارهای فرهنگی است و اصلا یک بخش عمده اقدامات ما به اقدامات تربیتی اختصاص دارد که شاید جامعه زیاد اطلاع نداشته باشد.

در ادامه این جلسه پایان مدیر برج آزادی گفت: پیشنهادی از سوی سازمان زندان ها برای برگزاری جشنواره تاتر شد که مدیر بنیاد رودکی از این پیشنهاد استقبال کرد و امیدواریم خروجی این جشنواره در جشنواره تاتر فجر بدرخشد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۲۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد


مهدی چراغ کارشناس حقوقی قوه قضائیه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره تصویری که از زندان ها در فلیم های سینمایی ارائه می شود گفت: متاسفانه بینندگان فیلم های سینمایی تصویر درستی از مسائل حقوقی در آثار نمی بینند و معمولا در پایان فیلم معمایی و جنایی با یک حس بد و ناامید کننده نسبت به دستگاه قضایی مواجه می شوند.

وی با تاکید بر اینکه می توان از رسانه به عنوان ابزاری برای آموزش استفاده کرد، افزود: روایت درست در سینما می تواند موجب کاهش مراجعات مردمی به دستگاه قضایی شود. سینما می تواند همانند یک مدرسه امور حقوقی را به مردم آموزش دهد.

چراغ اظهار داشت: بیشتر فیلم های سینمایی که در دهه نود تولید شده اند روی جرائم عمد تاکید داشتند و یا در این فیلم ها، زندان محل قاچاق مواد مخدر و حتی محل جرائم سازمان یافته دیگری بوده است. متاسفانه هیچ یک از آثار جنبه آموزشی زندان ها را نشان نداده اند. در صورتی که سینما می تواند تصویر واقعی از بازپروری زندانیان را نشان دهد.

وی افزود: ستاد دیه و یا سازمان زندان ها در اکثر مناسبت ها برای زندانیان مالی قدم های بزرگ برمی دارند اما خیلی کم دیده شده که داستان این کمک ها در فیلم های سینمایی روایت شود. در حالی که این روایت ها می تواند دیدگاه مردم را به زندانیان تغییر دهد و آنها را به مشارکت در آزادسازی زندانی های غیرعمد تشویق کند.

این کارشناس حقوقی، آشنایی نویسنده و کارگردان با مسائل حقوقی را یکی از شرایط اصلی ساخت فیلم درباره پرونده های حقوقی دانست و گفت: عدم آگاهی فیلمسازان از مسائل حقوقی باعث می شود که هیچ کدام از آثار، پرداخت درستی به کانون اصلاح و تربیت نوجوانان و همچنین کارگاه های فرهنگی و مهارت آموزی در زندان ها نداشته باشند. باید کارشناسان حقوقی و فیلمسازان با مشارکت یکدیگر برای ساخت فیلم های واقعی از پرونده های حقوقی قدم بردارند. 

دیگر خبرها

  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیرعمد در استان سمنان
  • کمک ۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی خیرین برای آزادی زندانیان غیر عمد در فارس
  • رهاورد ۱۶ جشن گلریزان ستاد دیه استان فارس اعلام شد
  • ضرورت انتقال زندان به خارج از شهر زرند
  • کمک ۱۷۰ میلیون تومانی نیرو‌های یگان حفاظت زندان‌های فارس به جشن گلریزان
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • (ویدئو) غافلگیری زندانیان هنگام فرار از تونل حفر شده در زندان
  • هدیه تولد، آزادی زندانی در جهرم
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • آزادی ۲۵۰ زندانی در آذربایجان غربی تا آخر اردیبهشت