Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملی‌پوش ووشوی بانوان ایران، مدال طلای بازی‌های آسیایی گوانگژو خود را با قیمت دو میلیارد تومان جهت کمک به زلزله زدگان کرمانشاه به فروش رساند.

به گزارش ایسنا، خدیجه آزادپور ملی‌پوش اسبق تیم ملی ووشو بانوان ایران، مدال طلای بازی‌های آسیایی 2010 گوآنگ‌ژو خود را جهت کمک کردن به مردم زلزله زده کرمانشاه به حراج گذاشت که با قیمت دو میلیارد تومان به فروش رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزادپور در گفت وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: این مدال برای من ارزش بسیار زیادی دارد. ورزش بانوان بعد از کسب این مدال طلا در بازی‌های آسیایی 2010 تحول زیادی داشت و خوشحالم که این افتخار نصیب من شد. مدال خود را به حراج گذاشتم و پول حاصل از آن را به مردم زلزله زده کرمانشاه اختصاص داده‌ام. این بهترین مدال من است چون به نوعی باعث تاریخ‌سازی در ورزش بانوان ایران شد. این مدال به قیمت دو میلیارد تومان به فروش رسیده است که همه‌ی این مبلغ، جهت ساخت بیمارستان در شهر کرمانشاه مصرف خواهد شد.

او همچنین راجع به شرایط ورزش بانوان در ایران گفت: برخی فکر می‌کنند که حجاب در ورزش بانوان ایران یک مشکل است اما از نظر من اینطور نیست. ما از اول با حجاب تمرین کرده و به آن‌ عادت می‌کنیم. به شخصه خیلی خوشحالم که توانسته‌ام در مسابقات بین‌المللی با حجاب حاضر شده و به مدال طلا برسم تا به همه ثابت کنم حجاب محدودیت نیست.

دارنده مدال طلای ووشو قهرمانی جهان 2009 در تورنتو، راجع به خواسته‌های خود از مسئولان ورزش کشور جهت رسیدگی به ورزش بانوان، گفت: در حال حاضر توجه به ورزش بانوان بیشتر شده است اما آنطور که باید و شاید نیست. بانوان ایران توانایی بسیار بالایی دارند و می توانند در المپیک به روی سکو بروند. توجهات به ورزش بانوان خوب شده اما 100 درصدی نیست و از مسئولان می‌خواهم که بیش از این‌ به ورزش بانوان ایران توجه کنند تا شاهد موفقیت بیشتر آن‌ها در عرصه‌های بین المللی و جهانی باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۲۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور

محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت : از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگرد‌ها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکار‌های نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می‌دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان در پی قهرمانی تیم ملی فوتبال دختران
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟
  • پیام تبریک کاظمی‌پور درپی تاریخ‌سازی بانوی دوومیدانی‌کار ایران
  • عصبانیت دشمن از درخشش بانوان باحجاب ایرانی در عرصه‌های مختلف
  • اجتماع حمایتی مردم و بانوان کرمانشاه از اجرای «طرح نور» برگزار شد
  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ووشو
  • سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!