Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@02:07:46 GMT

جوکار مهد مبل و منبت در غرب کشور

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۰۷۳۷۰

جوکار مهد مبل و منبت در غرب کشور

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ؛  فرهاد جهانیان بخشدار جوکار با اشاره به موقعیت خوب این شهر اظهار داشت: به طور قطع موقعیت خوب جوکار باعث شده که سرمایه‌گذاران زیادی به جوکار بیایند و در زمینه مبل ومنبت سرمایه‌گذاری کنند.

وی افزود: ما از سرمایه‌گذاری در جوکار استقبال می‌کنیم و در این زمینه تسهیلات و امکانات خوبی را در اختیارشان می‌گذاریم‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشدار جوکار با بیان اینکه در حال حاضر 70 درخواست سرمایه‌گذاری در بخش جوکار داریم، گفت: تاکنون 8 نفر از سرمایه‌گذاران کار احداث و ساخت کارگاه و نمایشگاه مبل و منبت را آغاز کرده‌اند و مابقی نیز برای دریافت تسهیلات پیگیر تکمیل پرونده خود هستند.

وی با اشاره به اینکه جوکار مهد مبل و منبت در غرب کشور است، افزود: جوکار موقعیت بسیاری خوبی دارد و به لحاظ جغرافیایی نیز در مسیر جاده ترانزیتی است و ما تلاش می کنیم که مبل و منبت در منطقه رونق پیدا کند.

جهانیان از برنامه شورای شهر و شهرداری جوکار خبر داد و گفت: شهرداری زمین بسیار خوبی را در سه راهی جوکار مکان‌یابی کرده است که یک سایت تجاری بزرگ در این منطقه احداث شود که حدودا 5 هزار متر است و کارهای اولیه آن اعم از تغییر کاربری انجام گرفته و برای ایجاد نمایشگاه و کارگاه مبل و منبت خواهد بود.

وی با بیان اینکه نشانه‌های استقبال از این طرح قابل مشاهده است، گفت: تا سال ۹۵ ما در جوکار هشت نمایشگاه بیشتر نداشتیم اما در سال ۹۶ دو برابر شده و۱۶نمایشگاه فعال و ۷۰ نفر درخواست برای نمایشگاه در همین مسیر جاده همدان ملایر داریم .

بخشدار جوکار برندسازی را یکی از دغدغه‌ها دانست و گفت: با برندسازی رونق بیشتری در منطقه ایجاد می شود و باعث حضور و رقابت در بازارهای بین المللی خواهد شد و این حرکت باعث تجارت پایدار می شود و کیفیت و تنوع را درپی خواهد داشت و حضور مبل جوکار را در تمام نقاط ایران فراهم می کند.

وی اظهار داشت: حدود ۲۰۰ کارگاه مبل و منبت داریم که در این کارگاه‌ها مبل ومنبت به صورت کامل و خام تولید می‌شود و حدود ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم در این حرفه فعالیت می کنند و به ساخت مبل و منبت مشغول هستند.

انتهای پیام/خ

مهد مبل در غرب کشور جوکار است

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۷۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ۴۵ کشور

دبیر مجمع جهانی علی اصغر گفت: در مجموع بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و ۴۵ کشور جهان در اولین جمعه ماه محرم به همت مجمع جهانی علی اصغر(ع) برپا خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، داود منافی پور در حاشیه افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در باب الهادی(ع)حرم مطهر رضوی گفت: همزمان با افتتاح این کارگاه 72 کارگاه دوخت لباس در ایران اسلامی و 4 کشور بحرین، عراق، هندوستان و ترکیه کار خود را آغاز خواهند کرد.

وی افزود: بزرگ‌ترین محفل شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی و در نخستین جمعه ماه محرم برپا خواهد شد.

منافی پور بیان کرد: مجمع جهانی علی اصغر(ع) به عنوان قطب هماهنگ کننده همایش‌ها در ایران و 45 کشور جهان با افتتاح 72 کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی که در آن تعداد زیادی از بانوان به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند، اقدام به تهیه، توزیع و اهدای این لباس‌ها به برخی از نقاط ایران و جهان کرده و درنهایت در صبح نخستین جمعه ماه محرم این لباس‌ها به صورت رایگان در اختیار مادران و شیرخوارگان قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: دوخت لباس شیرخوارگان حسینی از سال 1386 به طور رسمی و با هزینه های مردمی آغاز شد و داوطلبان هر ساله از ولادت حضرت علی اصغر(ع) تا اولین جمعه ماه محرم در این کارگاه گرد هم می آیند و شروع به دوخت لباسهای سبز علوی برای این مراسم می کنند.

دوخت 500 هزار دست لباس و توزیع در سطح کشور و بین الملل

دبیر مجمع جهانی علی اصغر(ع) ضمن تقدیر از همت و تلاش این بانوان داوطلب گفت: هر ساله حدود 500 هزار دست لباس دوخته و در سطح کشور توزیع می‌شود؛ کارگاه دوخت لباس مرکزی که در تهران برپا می‌شود علاوه بر دوخت لباس‌های استان تهران، لباسهای شیرخوارگان حسینی را در سطح بین المللی نیز تامین می‌کند.

وی گفت: هزینه‌های این کارگاه کاملا مردمی است و خرید پارچه، نخ و مابقی مایحتاج از نذورات مردمی تهیه می‌شود.این لباسها پس از دوخت توسط بانوان به صورت شکیل بسته بندی شده و مزین به سربند یا صاحب‌الزمان(عج) می‌شود همچنین در هر بسته بندی نذر نامه ای با این مضمون قرار می‌گیرد.

ترجمه نذر نامه به 12 زبان زنده دنیا

منافی پور خاطرنشان کرد:" یا صاحب الزمان(عج) فرزندم را نذر یاری قیام تو می‌کنم او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن" این نذر نامه به 12 زبان عربی، انگلیسی، آذری، اردو، سواحیلی، روسی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسه، ترکی و هوسایی ترجمه شده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • ظرفیت‌های فارس در زمینه ایجاد زنجیره‌های ارزش قابل توجه است
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴؛ بازدید وزیر کشور از غرفه فارس
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید استان فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان
  • بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی برپا می‌شود
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ۴۵ کشور