Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرماندار نهاوند گفت: با تلاش و پیگیری مجموعه مدیریت شهری محل دفن پسماند شهر نهاوند در حال زیرسازی، فنس‌کشی و محصور شدن است که بخش عمده فنس‌کشی هم انجام شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری گرو،سیدرضا سلامتی در جلسه مدیریت پسماند شهرستان نهاوند، گفت: فنس‌کشی محدوده موردنظر با هدف جلوگیری از ورود افراد متفرقه، پراکنده شدن زباله به اطراف و انتشار آلودگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: روشن و مبرهن است که شیوه دفن زباله در نهاوند بعد از گذشت سال‌ها تا حدودی در حال استانداردسازی است اما نباید از این نکته غافل ماند که محل دفن زباله در نهاوند به علت نزدیکی با سکونتگاه‌های شهری و روستایی، رعایت نکردن حریم قانونی با شهر و گازهای سمی حاصل از احتراق زباله‌ها در محل دفن زباله‌ها که بنا بر اظهار کارشناسان ۴۰۰ هزار برابر سیانور سمی است، می‌تواند تهدید جدی زیست‌محیطی و علیه بهداشت عمومی برای شهروندان به شمار آید.

سلامتی با بیان اینکه مدیریت پسماند باید به دنبال تدابیر اصولی و اساسی باشد، اظهار کرد: امیدواریم هرچه سریع‌تر و تا قبل از راه‌اندازی سایت دفن اصولی زباله در جنوب استان، زیرساخت‌ها و بستر لازم در نهاوند فراهم شود تا بعد از راه‌اندازی این سایت، نهاوند نیز به موازات سایر شهرهای استان بتواند زباله تولید شده را به راحتی به این سایت انتقال دهد تا برای همیشه پرونده زباله و خطرات ناشی از تولید سم آن در نهاوند نیز مختومه شود که این مسأله بی‌شک به همپوشانی و تعامل محیط زیست و شهرداری بستگی دارد و تنها در این صورت است که می‌توان ادعا کرد معضل زیست‌محیطی زباله در نهاوند نیز همپای سایر شهرهای استان حل شده است.

معاون فرماندار نهاوند گفت: محل دفن زباله نباید نزدیک حریم شهری باشد و باید با حریم‌های مسکونی روستایی حداقل ۱۵۰۰ متر و از سکونتگاه‌های شهری حداقل ۲ هزار متر فاصله داشته باشد.

وی تصریح کرد: فنس‌کشی محیط فعلی دفن زباله‌ها یکی از ضروریات است که اگر چه پس از مهلت ۱۵ روزه‌ای که برای این امر مهم به شهرداری داده شد نتوانسته است کار را به اتمام برساند اما حالا شهرداری قراردادی با پیمانکار انعقاد کرده و در حال انجام کار است که با توجه به روند کاری که در موعد مقرر ۱۵ روزه داشتند حدود ۱۵ درصد کار پیشرفت داشته است.

سلامتی گفت: احتراق زباله‌ها و دود ناشی از آن یکی از خطرسازترین تهدیدات زیست‌محیطی است که در این مدت ۱۵ روزه شهرداری توانسته تاحدودی کار را پیش ببرد و با خاکریزی تا حدودی آلودگی و این دود را مهار کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۸۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده

به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، گزارش‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد که سازمان حفاظت محیط زیست از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰ صرفاً نسبت به ارزش گذاری ۲۰ منطقه از ۳۰۹ منطقه تحت مدیریت خود و از سال ۱۴۰۰ به بعد نسبت به ارزش گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستم ۵ استان کشور (کردستان، قزوین، خراسان جنوبی، لرستان و کرمان) اقدام نموده است.

این در حالی است که این سازمان مکلف بوده ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوطه را محاسبه و در حساب‌های ملی لحاظ نماید.

در ماده ۱۹۲ قانون برنامه پنجم، دولت (سازمان حفاظت محیط زیست) مکلف شده بود ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوط را در حساب‌های ملی محاسبه و لحاظ کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • بیمار مرگ مغزی به ۴ نفر زندگی دوباره بخشید
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس