Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره سینما حقیقت با حضور مسئولین مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، مستندسازان و اهالی رسانه در سالن اندیشه حوزه هنری برگزار شد. در این مراسم برگزیدگان بخش‌های مختلف مستند ملی و جایزه‌ ویژه شهید آوینی اعلام  و منتخبین جوایز خود را دریافت کردند. 

 بخش مسابقه بین الملل

در بخش مسابقه کوتاه و نیمه‌بلند جایزه ویژه شامل هیات داوران شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 2000 دلار) به «محمدرضا وطن‌دوست» کارگردان مستند «لوتوس» اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جایزه بهترین فیلم مستند کوتاه شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 3000 دلار به «افسانه سالاری» کارگردان مستند «هیچکستان» از پرتغال و فرانسه اهدا شد.

جایزه بهترین فیلم مستند نیمه‌بلند تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 4000 دلار) به «الخاندرو جی. سالگادو» کارگردان مستند «بولینگو، جنگل عشق» از اسپانیا اهدا شد.

در بخش مسابقه ‌بلند هم جایزه ویژه هیات داوران(تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 2000 دلار) به «عزت‌الله پروازه» کارگردان مستند «مادرم ایل من» اهدا شد.

جایزه بهترین فیلم مستند ‌بلند(تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 5000 دلار) به «رضا فرهمند» کارگردان مستند «زنانی با گوشواره‌های باروتی» اهدا شد.

 جایزه شهید آوینی

داوران بخش «جایزه شهید آوینی» سینماحقیقت، ویژه‌ی آثار مستند با موضوع انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و حوزه مقاومت، متشکل از آقایان مرتضی سرهنگی، محمدمهدی عسگرپور و رضا برجی برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل معرفی و مورد تقدیر قرار دادند:

 تقدیر هیات داوران: تندیس شهید آوینی، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 50 میلیون ریالی به «سیداحسان عمادی» کارگردان «رزم‌آرا: یک دوسیه مسکوت» اهدا شد.

 جایزه ویژه هیات داوران: تندیس شهید آوینی، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 80 میلیون ریالی به «مصطفی رزاق‌کریمی» کارگردان «بانو قدس ایران» اهدا شد.

ابراهیم حاتمی کیا که برای تقدیر از مصطفی رزاق کریمی به روی سن آمده بود با عنوان اینکه سینمای مستند و فیلم مستند برای او محترم و مقدس است گفت: من برای سینمای مستند بسیار ارزش قائل هستم و آن را مادر سینمای داستانی می دانم. هر کجا که مستندسازان باشند با افتخار حاضر می شوم و سر تعظیم در مقابلشان فرو می آوردم.
او درباره مصطفی رزاق کریمی گفت: من آقا مصطفی را از وین می شناسم و  با اینکه اصرار دارد شبیه خارجی ها  باشد و گاهی من از دستش عصبانی می شوم  انسان بسیار نازنینی است .
حاتمی کیا اضافه کرد:دوستی ما از وین و با فیلم «از کرخه تا راین» شروع شد و با خاکستر سبز هم ادامه پیدا کرد. امروز که فیلم «بانو قدس ایران» را از ایشان دیدم بسیار خوشحال شدم و گریه کردم چرا که هم از ساخت چنین مستدی خوشحال شدم و هم دیدم چقدر برای ساخت این گونه مستندها دیر شده است.
او در توصیف مصطفی رزاق کریمی او را مرد محرمی دانست که سالهاست آرزوی ساخت جانبازان شیمیایی را دارد و گفت: هنوز جایگاه مصطفی (رزاق کریمی) در سینمای مستند کشف و دیده نشده و امیدوارم او که درد معاش هم ندارد این فیلم را بسازد.
حاتمی کیا اضافه کرد: هر جا که نام جنگ و صلح و آسیب های جنگ باشد نام او می درخشد.

 بهترین فیلم مستند کوتاه (کارگردانی): تندیس شهید آوینی، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 100 میلیون ریالی به «احمد زائری» کارگردان «همشهری جنگ» اهدا شد.

 بهترین فیلم مستند بلند (کارگردانی): تندیس شهید آوینی، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 120 میلیون ریالی به «رضا فرهمند» کارگردان «زنانی با گوشواره‌های باروتی» اهدا شد.

بخش ملی

سودابه مجاوری پژوهشگر «وه انتیوک شاپور» برنده تندیس سینماحقیقت، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 70میلیون ریالی بهترین پژوهش شد.

میلاد محمدی نویسنده گفتار متن «عشق شمعدانی ها»  برنده دیپلم افتخار بهترین نویسنده گفتار متن و جایزه نقدی 60 میلیون ریالی مسابقه ملی شد.

کیومرث محمدچناری صدابردار و حسن مهدوی طراح و ترکیب صدا مستند«زنانی با گوشواره‌های باروتی» برنده تندیس سینماحقیقت، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 60 میلیون ریالی بهترین صدا شدند. 

 علی شیلاندری فیلمبردار مستند «دیدن و بودن» برنده تندیس سینماحقیقت، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 60 میلیون ریالی بهترین فیلمبردار شد.

دیپلم افتخار بهترین تدوین به حمید نجفی راد برای فیلم «در جستجوی فریده» تعلق گرفت.

فتح‌الله امیری و نیما عسگری برای کارگردانی «محیط بان و پلنگ» جایزه بهترین کارگردانی فیلم کوتاه مستند دریافت کردند.

رضا فرهمند برای کارگردانی «زنانی با گوشواره های باروتی» نشان فیروزه کارگردانی گرفت.

«مؤسسه فرهنگی هنری عروج» تهیه‌کننده «بانو قدس ایران» برنده جایزه بهترین تهیه کنندگی تندیس سینماحقیقت، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 140 میلیون ریالی شد.

جایزه ویژه هیات داوران یازدهمین جشنواره بین المللی سینما حقیقت مشترکا به علی همراز و محمد کارت اهدا شد.

آزاده موسوی و کوروش عطائی کارگردانان مستند «در جستجوی فریده» برنده جایزه ویژه دبیر جشنواره شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 100 میلیون ریالی شدند.

افشین عزیزی آهنگساز «در جستجوی فریده» برنده تندیس سینماحقیقت، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 60 میلیون ریالی بهترین آهنگسازی شد.

انتهای پیام/

 

انتهای پیام/
 


 

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۹۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه

به گزارش قدس آنلاین، جشنواره ولاگ این مدرسه کمک آموزشی با هدف ترویج و تشویق بیشتر دانش‌آموزان به درس خواندن، در این دوره میزبان ولاگ‌‎هایی از دانش‌آموزان سراسر ایران شد. بر این اساس، دانش‌‎آموزان پایه اول تا نهم از یک روز درس خواندن خود با فیلیمومدرسه در قالب اسکول ولاگ (ویدیو درس خواندن)، از خود فیلم گرفته و با انتشار آن در آپارات، در این رویداد شرکت کردند.پ

در بخش آراء مردمی این رویداد هم ۹۷ هزار و ۴۳۱ رأی توسط مردم به ویدیوهای بارگذاری شده، اختصاص پیدا کرد.

میثم حیدری، مدیر اجرایی فیلیمومدرسه در خصوص آثار راه یافته به دومین دوره جشنواره ولاگ، بیان کرد: امسال تعداد شرکت‌کنندگان دو برابر دوره قبل بود و تعداد بینندگان و افرادی که رأی خود را ثبت کردند هم سه برابر شده بود. جریانی که نشان‌دهنده پیوند تکنولوژی با زندگی نسل امروز است و لزوم همراهی بیشتر با این نسل است.
سطح کیفی ولاگ‌های ارسالی هم موضوع دیگری بود که حیدری با اشاره به آن گفت: در بین بیش از ۵۰۰ ولاگ شرکت داده شده در جشنواره، شاید تعداد خیلی کم و انگشت‌شماری از آن‌ها دارای کیفیت مناسب نبودند و بقیه آثار از نظر کیفی در سطح بالایی قرار داشتند.

به گفته مدیر اجرایی فیلیمومدرسه، حضور خود فرد در ویدیو به همراه اجرای خوب و خلاق، داشتن سناریو و داستان در ویدیوها، کادربندی درست، کیفیت بالای ضبط صدا و تدوین با سلیقه و همچنین طراحی کاور مناسب از ملاک‌هایی بودند که در داوری‌ها مورد توجه قرار گرفتند.

همچنین در این دوره به برترین ولاگ سال در دو بخش انتخاب داوران و رأی مردمی، به هر کدام ۲۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق گرفت و به بهترین اجرا و خلاقانه‌ترین ولاگ هم در هر بخش ۵ میلیون تومان اختصاص پیدا کرد.

برگزیدگان و شرکت‌کنندگان دومین دوره جشنواره ولاگ‌‏، از شمال تا جنوب کشور را شامل می‌شدند. اسامی این برگزیدگان نیز به این شرح است: علی ایمانی از گرگان، جایزه نفر اول انتخاب داوران، ابوالفضل حسن زاده از تهران جایزه نفر اول آراء مردمی، نیما فنی‌اصل از بوشهر، جایزه بهترین اجرا، فرید بیات از تهران، جایزه خلاقیت.

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود
  • معرفی نفرات برتر جشنواره کیش بهشت خانواده
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • آغاز به کار سامانه و سایت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی از ۱۷ اردیبهشت
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟