Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، عصر امروز جمعی از خیرین مدرسه ساز کشور همراه با معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل نوسازی سیستان و بلوچستان، مدیرآموزش و پرورش مهرستان و جمعی از کارشناسان و فرهنگیان از مدرسه روستای «گورکاول» و خوابگاه شبانه روزی «آیت الله خامنه ای» شهرستان مهرستان بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل نوسازی سیستان و بلوچستان در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز توفیقی حاصل شد تا شاهد حضور خیرین کشوری به منظور بازدید از مدارس و افتتاح ۲ پروژه در استان سیستان و بلوچستان باشیم.

مهدی اربابی افزود: امیدواریم در سفر خیرین تعداد مدرسه و طرح آموزشی در سطح استان سیستان و بلوچستان کلنگ زنی شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۸۰ پروژه و طرح توسط خیرین در سطح استان سیستان و بلوچستان با مشارکت دولت در حال ساخت و ساز است.

وی عنوان کرد: امید است هر چه زودتر کمبود فضا‌های آموزشی با مشارکت خیرین در استان سیستان و بلوچستان برطرف شود.

معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل نوسازی سیستان و بلوچستان گفت: امروز همچنین کلنگ احداث خوابگاه و سلف سرویس مدرسه شبانه روزی دخترانه‌ای در شهرستان نیکشهر با همت خیرین بزرگوار و مشارکت اداره کل نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان به زمین زده شده است.

معاون مالی و پشتیبانی مدیریت آموزش و پرورش مهرستان هم در این مراسم گفت: منطقه‌ای که ما امروز حضور داریم به نام «مدهوک» معروف است و یکی از مناطقی است که از شهرستان ایرانشهر به حوزه مهرستان الحاق شده که شامل ۴۱ پارچه آبادی است.

محمد انور هونک زهی با اشاره به اینکه تمامی مدارس این مناطق نوساز هستند، خاطر نشان کرد: زمانی که ما این منطقه را تحویل گرفتیم فقط ۳ مدرسه داشت، اما خوشبخانه با مشارکت خیرین تاکنون ۱۳ مدرسه در حال احداث یا مورد بهره برداری قرار گرفته است

وی بیان کرد: امیداریم با حضور و مشارکت خیرین ۵ هزار دانش آموز از فضای آموزشی و مدارس استاندارد برخوردار شوند و به زودی شاهد رشد این مناطق باشیم.

وی تصریح کرد: خیرین مدرسه‌ساز، این منطقه را نیز باید مورد توجه خود قرار دهند تا مشکلات پیش روی آموزش شهرستان مهرستان نیز هرچه زودتر برطرف شود.

گفتنی است امروز همچنین با حضور خیر جناب آقای «حسین سعادت» مدرسه خیری ۴ کلاسه سعادت روستای «جوز» در محدوده شهرستان نیکشهر با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان و زیربنایی معادل ۲۴۸ متر افتتاح و به بهره برداری رسید.

انتهای پیام/ع

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۰۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود

 محمد کرمی  در جلسه با مدیرکل و معاونان اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با هماهنگی های صورت گرفته در نوروز امسال، خوشبختانه این استان در سطح کشور خوش درخشید و عملکرد قابل قبولی از خود نشان داد که جای قدردانی دارد.

وی افزود: در ایام نوروز کمترین چالش و کمبود را شاهد بودیم و مسافران و گردشگران نوروزی سفر خوبی را تجربه کردند که این موضوع ثمره مهمان نوازی مردمان خوب و خونگرم این دیار و تعاملات و همکاری های صورت گرفته اعضای ستاد خدمات سفر سیستان و بلوچستان بود.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است و در زمینه گردشگری می‌تواند به رشد و توسعه آن کمک شایانی بکند و اگر گردشگری با چاشنی خلاقیت و نوآوری همراه شود تاثیر بیشتر و اثرگذاری دو چندانی خواهد داشت و باید در این بخش از همه ظرفیت ها بویژه ظرفیت نخبگانی، دانشجویی و دانش‌آموزان بهره کافی را برد.

ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان

وی تاکید کرد: گردشگری سیستان و بلوچستان با مشارکت مردم و همه گروه‌های مردمی در تحول و تغییر چهره استان بسیار موثر است و با ایجاد و فعال‌سازی تعاونی های تخصصی می‌توان مشارکت مردم را در این حوزه ها بیشتر کرد و از قدرت مردمی که قدرت بسیار ارزشمندی است به بهترین نحو استفاده کرد.

کرمی افزود: ارتباط با سایر کشورهای همسایه از جمله پاکستان، افغانستان و عمان باید جزو اولویت‌های اداره کل میراث فرهنگی در سیستان و بلوچستان باشد و با برگزاری نمایشگاه های مشترک صنایع‌دستی و گردشگری و تبادل فرهنگ‌ها برای تحکیم و تقویت این ارتباطات گام برداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت