Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@15:03:13 GMT

۱۰چالش اصلی گردشگرپذیرترین شهر ایران

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۱۱۰۱۷

۱۰چالش اصلی گردشگرپذیرترین شهر ایران

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی تهران از بودجه‌های اختصاص‌یافته به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را طی سال‌های گذشته انتقاد کرد.

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی تهران بودجه‌های اختصاص‌یافته به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را طی سال‌های گذشته ناچیز دانست و گفت: «از سال‌های ۱۳۸۲ و ۱۳۸۳ توسعه صنعت گردشگری در معرض توجه دولت‌ها قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال به‌رغم اهمیت این صنعت و لزوم توسعه هرچه بیشتر آن، برای سال جاری بودجه‌ای معادل ۷۰۰ میلیارد تومان به این سازمان اختصاص یافته است که بخش عمده‌ای از آن صرفا برای امور جاری هزینه ‌می‌شود و بخشی از آن نیز به مرمت و بازسازی اماکن تاریخی اختصاص ‌می‌یابد.»

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از اتاق بازرگانی تهران، محسن مهرعلیزاده استاندار اصفهان و رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی تهران که در نشست اخیر این کمیسیون سخن می‌گفت، از ایجاد دفتر وزارت امور خارجه در اصفهان خبر داد و گفت: «با ایجاد این دفتر صدور روادید برای گردشگران این استان نیز تسهیل ‌می‌شود؛ ضمن آنکه اصفهان با ۱۴ شهر دنیا خواهرخواندگی دارد و ما باید از این امکان برای برگزاری نمایشگاه‌های رایگان، جذب سرمایه‌گذار و گردشگر استفاده کنیم.» مهرعلیزاده تاکید کرد: «در صورت بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها ‌می‌توان اصفهان را به الگویی برای دیگر شهرهایی که عهد خواهرخواندگی دارند، تبدیل کرد.» رئیس کمیسیون گردشگری افزود: «از اصفهان ۷ پرواز مستقیم به دیگر کشورها وجود دارد که درصدد افزایش آن هستیم. در این صورت کریدور اصفهان، شیراز و یزد نیز تقویت ‌می‌شود. همچنین با وجود بوروکراسی سنگین در این استان، در تلاش خواهم بود که مساله مراکز اقامتی از جمله مشکل هتل همای اصفهان برطرف شود.»

چهارمین نشست کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی تهران البته قرار بود با حضور علی اصغر مونسان، معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری برگزار شود. با این همه لیلا اژدری، مدیر کل دفتر بازاریابی و تبلیغات گردشگری سازمان میراث فرهنگی وگردشگری که به نمایندگی از این سازمان در این نشست حضور داشت، دلیل بروز تداخل در برگزاری مراسم و مقاطع پیک ورود مسافر به اصفهان را در نبود تقویم گردشگری دانست و تصریح کرد: «وجود چنین تقویمی از بروز این تداخل جلوگیری ‌می‌کند.»

یکی از مهم‌ترین اعتراضات و دغدغه‌هایی که تورگردانان کشور دارند، همزمانی همایش‌ها و اجلاس‌های مختلف دولتی با فصول اوج سفر است.  علاوه بر این چالش همیشگی در شهرهای عمده گردشگرپذیر، کمبود مراکز اقامتی، تردد دشوار وسایل حمل‌ونقل در اماکن توریستی، گرانی مراکز اقامتی در فصول اوج سفر به‌خاطر جبران کاهش درآمد در سایر ماه‌ها، عدم همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی در مورد تردد خودروی توریست‌ها، سطح نازل آموزش افراد مرتبط با این صنعت، امنیت پایین گردشگران، ساعات اندک کار سایت‌های گردشگری، بوروکراسی اداری، نبود پرواز مداوم از اصفهان به شیراز و... از جمله اصلی‌ترین چالش‌های گردشگری اصفهان به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مقاصد توریستی کشور در این نشست و از سوی فعالان این حوزه عنوان شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۱۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد


به گزارش تابناک به نقل از اکوایران؛ ماهیندا آماراویرا، وزیر کشاورزی سریلانکا که در راس هیاتی به ایران آمده بود؛ در حاشیه ایران اکسپو 2024 در جمع فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی در  اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران حاضر شد.

 در این گردهمایی، حسام الدین حلاج، معاون امور بین‌الملل اتاق تهران خواهان برقراری پرواز مستقیم میان دو کشور شد و گفت: این اتفاق می‌تواند به تجار و گردشگران دو کشور  کمک بسیاری کند. در عین حال لغو روادید میان دو کشور نیز برای افزایش همکاری‌ها میان بازرگانان راهگشا خواهد بود.

عطااله اشرفی اصفهانی، رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق تهران نیز ابراز امیدواری کرد که این همایش منجر به تعمیم همکاری‌های های ایران و سریلانکا در حوزه های مختلف باشد.

از سال گذشته ایران در مقابل  ۲۵۰ میلیون دلار نفت بلوکه شده خود که در سریلانکاست؛ از این کشور چای وارد می‌کند. البته در این نشست وزیر کشاورزی سریلانکا اعلام کرد که بخش‌خصوصی ایران نیز می‌تواند از محل این منابع کالا بخرد. 

اشرفی اصفهانی هم خطاب به طرف سریلانکای گفت: ما آمادگی داریم در زمینه صادرات سوخت، محصولات خوراکی و آشامیدنی، محصولات لبنی، دارو و تجهزات پزشکی با این کشور همکاری کنیم. در عین حال امکان همکاری در حوزه تحقیق و توسعه، خدمات فنی و مهندسی و IT و کشت گلخانه ای با محوریت اتاق تهران نیز وجود دارد.

این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران در ادامه درخواست ایجاد یک کمیته اقتصادی و تجاری در زمینه‌های مختلف را مطرح کرد.

این درخواست را  هادی طالبیان، مدیرکل شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران مطرح کرد و بر شکل‌گیری کمیته مشترک برای برقراری هماهنگی‌های بیشتر  تاکید کرد. او خواهان فعال سازی موافقتنامه تجارت ترجیحی میان ایران و سریلانکا شد. طالبیان پیشنهاد همکاری در بخش هوشمندسازی گلخانه ها و مکانیزه کردن کشاورزی را هم داد  و گفت:  با توجه به احصای نیازهای این کشور، صادرات خرما، گوجه فرنگی، شیلات و خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا دارای مزیت خواهد بود.

اجاره 99 ساله زمین در سریلانکا


در این گردهمایی  وزیر کشاورزی سریلانکا به ضرورت تعیین یک استراتژی بلندمدت برای همکاری اشاره کرد و گفت: ایران یکی از مهمترین صادرکنندگان انرژی در جهان بوده و محصولات کشاورزی در سریلانکا نیز از تنوع بالایی برخوردار است. بنابراین فرصت‌های بسیاری برای همکاری وجود دارد.

آماراویرا همچنین از ضرورت همکاری در بخش‌های فناوری‌های پیشرفته در حوزه کشاورزی، دامداری، حمل و نقل و گردشگری نیز سخن گفت و در ادامه از تجار ایرانی برای بازدید و آشنایی با پتانسیل‌های این کشور دعوت کرد.

در این جلسه پاسان آماراویرا معاون وزیر کشاورزی سریلانکا به نمایندگی از وزیر به پرسش‌های فعالان اقتصادی هم پاسخ داد. او در واکنش به اینکه آیا تجار ایرانی می توانند از محل  پول‌های بلوکه ایران واردات انجام دهند؟ اعلام کرد که تجار ایرانی می‌توانند برمبنای پول بلوکه شده ایران در  سریلانکا کالا وارد کنند. پیش‌تر دولت ایران برمبنای پول نفتی که در سریلانکا بلوکه شده بود چای وارد می‌کرد. البته این روند امسال هم ادامه پیدا کند. آماراویرا ادامه داد تهاتر با هماهنگی بانک‌های مرکزی دو کشور انجام خواهد شد. در ضمن بزودی خبرهای خوبی در انتقال منابع مالی هم منتشر خواهد شد. 

او در واکنش به درخواست‌های همکاری مشترک در  سریلانکا اعلام کرد که از  سرمایه‌گذاری ایرانیان در سریلانکا استقبال می‌کند. آماراویرا گفت: ما می‌توانیم همکاری مشترک درحوزه کشاورزی داشته باشیم. ما به شما زمین می‌دهیم در قالب اجاره 99 ساله؛ البته قرارداد اجاره ابتدا 30 ساله است و درصوت تمایل شما امکان تمدید آن تا 99 سال وجود دارد.

در پاسخ به اینکه آیا سریلانکا آماده همکاری در حوزه سلامت هست؟ او اعلام کرد که در حوزه گردشگری سلامت فرصت های زیادی در سریلانکا وجود دارد. درضمن این آمادگی هست که ما به سرمایه گذاران ایرانی زمین دولتی بدهیم. او افزود: ما حتما در این زمینه با وزیر بهداشت سریلانکا هم صحبت میکنیم و نتایج دقیق تر به ایران می‌دهیم.

آماراویرا با صادرات چوب به ایران هم موافقت کرد و گفت این موضوع امکان پذیری است. حتی امکان تهاتر آن با نفت هم وجود دارد.

دیگر خبرها

  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • شهرداری ایروان مایل به همکاری با اصفهان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی است
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست