Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش   گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان حسین عاشوری عضو هیأت مدیره راه آهن اظهار کرد: در این مدت یک میلیون و ۱۵۰ هزارتن کالا از طریق حمل و نقل ریلی ترانزیت شده است و پیش بینی می‌کنیم تا پایان سال این میزان به یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن افزایش یابد.

وی گفت: بر اساس برنامه باید تا سال ۱۴۰۰ به ظرفیت پنج میلیون تن حمل و نقل ریلی در ترانزیت برسیم، در این زمینه عقب هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عاشوری افزود: اعتمادسازی در صاحبان بار و ایجاد زیرساخت‌ها ازجمله مسائل مهم برای رسیدن به اهداف برنامه تا سال ۱۴۰۰ است.

وی گفت: مطالعات طرح جامع حمل و نقل از ۱۰ سال پیش آغاز شده و تا کنون به آن نتیجه اصلی نرسیده است.

عضو هیأت مدیره راه آهن افزود: برای ارتباطات ریلی بهتر با کشور‌های همسایه و ایجاد کریدور‌ها نیازمند حمایت دولت و به ویژه وزارت امورخارجه هستیم.

کاهش ۲۸ درصدی ترانزیت بین سال‌های ۹۳ تا ۹۵/سایه بروکراسی بر سر ترانزیت

معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هم در این برنامه گفت: بین سال‌های ۹۳ تا ۹۵ ترانزیت در کشور ۲۸ درصد کاهش یافت.

شهرام آدم نژاد افزود: بروکراسی از مشکلات ترانزیت در کشور است و نگاهمان به این صنعت سودآور نیست.

وی گفت: ظرفیت کنونی ترانزیت در کشور بدون نیاز به سرمایه گذاری جدید ۵۰ میلیون تن است، اما مشکلات نرم افزاری مانع استفاده از این ظرفیت است.

آدم نژاد افزود: ۳۰۰ هزار کامیون در حمل و نقل جاده‌ای کشور وجود دارد که ۹۰ هزار از این تعداد بالای ۲۵ سال عمر دارند و این هم بخشی از مشکلات حمل و نقل و ترانزیت در کشور است.

وی گفت: قرارداد نوسازی ۶۵ هزار دستگاه از ناوگان حمل و نقل جاده‌ای در سال جاری بسته شده است.

معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور افزود: عدم تعادل میان عرضه و تقاضا؛ مهمترین مشکل در بخش حمل و نقل جاده‌ای و کامیونداران است.

آدم نژاد گفت: دو دهه است که در حال مطالعه درباره حمل و نقل و صنعت ترانزیت هستیم، اما این مطالعات تا کنون به اجرا نرسیده است.

وی افزود: صدور بارنامه، الکترونیکی شده است و تا اول خرداد سال آینده همه دستگاه‌های مرتبط به این سامانه متصل می‌شوند.

بررسی طرح سخت و زیان اور شدن شغل رانندگی کامیون در مجلس

یک عضو کمیسیون عمران مجلس هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: ۸۵ درصد ناوگان حمل و نقل کشور؛ خودمالکی است.

سید حسن علوی افزود: ۱۳ هزار کیلومتر راه آهن در طول برنامه باید اجرا می‌شد که به علت کمبود بودجه ساخته نشد.

وی گفت: کمبود منابع و نابسامانی در مدیریت از مهمترین مشکلات در ناوگان حمل و نقل و ترانزیت کشور است.

علوی افزود: ارائه نشدن طرح جامع حمل و نقل ازجمله مشکلات اساسی این بخش است.

وی گفت: وجود مدیریت‌های متعدد در بخش حمل و نقل سبب نابسامان شدن این صنعت شده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: طرح سخت و زیان آور دانستن شغل رانندگان کامیون در مجلس بررسی مجدد خواهد شد.

مسوولان ترانزیت را صنعت درآمدزا نمی‌دانند

انوش رهام کارشناس ارشد حمل و نقل هم در این برنامه گفت: ترانزیت به عنوان یک صنعت سودآور و پیشران در میان مسئولان جایگاهی ندارد.

وی افزود: در مقایسه با کشور‌های منطقه از نظر ترانزیت بسیار عقب هستیم.

رهام گفت: ۸۰ درصد واردات کشور از مسیر دریایی است.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۲۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرسیوم «توسعه ریلی افغانستان» ترانزیت را از مجاری قانونی پیگیری کند

به گزارش قدس آنلاین، «مرتضی جعفری» در واکنش به فضاسازی رسانه‌ای کنسرسیوم ایرانی «توسعه ریلی افغانستان» افزود: از سال گذشته و پس از بازدید معاون فنی راه‌آهن از خط ریلی افغانستان، به ذکر مستندات ایرادات گسترده خط به منظور بهره‌برداری تجاری به‌طرف مقابل اعلام و مقرر شد پس از رفع این ایرادات فنی و مهم در حوزه ایمنی قطار تجاری بهره‌برداری شود که تا کنون برطرف‌شدن این ایرادات به راه‌آهن اعلام نشده است.

وی بیان‌داشت: از سوی دیگر مشخص بود که رفع این ایرادات مهم توسط کنسرسیوم قابل‌اجرا نیست، زیرا نیاز به ماشین‌آلات تخصصی خط دارد که در اختیار هیچ‌کدام از این شرکت‌ها نیست و راه‌آهن بارها به‌طرف افغانستانی اعلام کرده آمادگی این را دارد که با ارسال ماشین‌آلات تخصصی به خاک افغانستان این ایرادات را برطرف کند.

جعفری تاکید کرد: با این‌ وجود، راه‌آهن موافقت کرد برای توسعه خط ریلی از «روزنک» به هرات، فقط قطار عملیاتی برای انتقال تراورس و بالاست به روزنک وارد افغانستان شود که به نظر می‌رسد کنسرسیوم از حُسن‌نیت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران سوء استفاده کرده و آخرین قطار عملیاتی که فرستاده شده را بدون هماهنگی و اطلاع راه‌آهن پس از تخلیه، به تعداد ۱۰ واگن بارگیری کرده و پس از کار رسانه‌ای از روزنک راهی «شمتیغ» کردند.

معاون بهره‌برداری راه‌آهن گفت: پس از انتشار خبر حرکت قطار ترانزیتی از افغانستان و باتوجه‌به اینکه ما در مرز شمتیغ اساساً هیچ‌گونه ارتباط تلفنی و بیسیم و تلفن همراه نداریم، با «رضایی» مدیرعامل کنسرسیوم و لکوموتیوران قطار تماس گرفتم که آن‌ها به‌دروغ اعلام کردند لکوموتیو به‌صورت منفصل به سمت ایران آمده و هیچ واگن بارداری لکوموتیو را همراهی نکرده است و با استناد به همین مورد اعلام شد که قطاری وارد کشور نشده است.

وی گفت: فردای همان روز برای اطمینان بیشتر یکی از ماموران راه‌آهن را به مرز شمتیغ فرستادیم که در بازدید میدانی مشخص شد که ۱۰ واگن بارگیری شده به همراه لکوموتیو وارد شمتیغ شده‌اند و ازآنجاکه هیچ هماهنگی حتی با گمرک هم انجام نشده بود و هیچ نهاد مرتبطی در حوزه ترانزیت از ارسال این بار خبر نداشت، این بار در مرز متوقف شده بود که با موافقت و دستور مدیرعامل راه‌آهن تصمیم بر ارسال واگن‌ها اتخاذ شد که از همان روز تا الان کنسرسیوم هیچ اقدامی برای طی تشریفات گمرکی و ارسال این ۱۰ واگن انجام نداده است.

جعفری با اشاره به ۲ مرز ترانزیتی با افغانستان و مرزهای ریلی با ترکیه و پاکستان، گفت: فعالان بخش خصوصی امروز ترانزیت خود را به‌صورت روزانه در این مرزها انجام می‌دهند و هیچ مشکلی از طرف ما وجود ندارد؛ اما گویا کنسرسیوم «توسعه ریلی افغانستان» قصد انجام مقررات مرسوم در حوزه ترانزیت را ندارد و به همین دلیل تلاش می‌کند با دروغ‌پردازی‌های رسانه‌ای جو را تخریب و خارج از مقررات فعالیت کند که توصیه ما به‌طرف افغانستانی این است که کارشان را از طریق قانونی و بر اساس مقررات پیگیری کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • کنسرسیوم «توسعه ریلی افغانستان» ترانزیت را از مجاری قانونی پیگیری کند
  • ◄ اولین قطار ترانزیت افغانستان به ترکیه در دام سوء مدیریت/ تکرار تجربه تلخ راه آهن شلمچه بصره
  • سال گذشته ترانزیت جاده‌ای کشور ۵۸ درصد افزایش یافت
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای در کشور
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • افزایش ۵۸ درصد ترانزیت جاده ای کشور در سال گذشته
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار