Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترجمه فارسی کتاب «ویلیام گادیکانست» با عنوان «نظریه‌پردازی درباره ارتباطات میان فرهنگی» رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این کتاب طی مراسمی در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران و با حضور سعیدرضا عاملی رئیس این دانشکده، باقر ساروخانی استاد جامعه‌شناسی ارتباطات دانشگاه تهران و جمعی از استادان دانشگاه‌های کشور از جمله دانشگاه امام صادق (ع) و دانشجویان و علاقمندان به حوزه ارتباطات میان فرهنگی، رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آغاز برنامه، ساروخانی در مورد اهمیت این حوزه و چگونگی گسترش آن از نظر تاریخی و علمی سخن گفت و ضمن تاکید بر اهمیت کتاب، از زحمات حسن بشیر، مترجم آن قدردانی کرد.

سپس عاملی رئیس دانشکده مطالعات جهان در سخنانی با توجه به مساله جهانی شدن و ضرورت ارتباط فعال و وسیع با جوامع مختلف، حوزه ارتباطات میان فرهنگی را یکی از حوزه‌های کلیدی علوم ارتباطات دانست و بر گسترش آن در سطح کشور تاکید و ترجمه این کتاب را یک اقدامی مهم و ماندگار ارزیابی کرد.

حسن بشیر، استاد دانشگاه امام صادق(ع) هم به عنوان مترجم اصلی کتاب در مورد ضرورت توجه به نظریه پردازی در حوزه ارتباطات میان فرهنگی که به گفته وی تا کنون در کشور مورد توجه جدی قرار نگرفته، سخن گفت و تاکید کرد: در این حوزه مهم که به شدت مورد توجه اسلام نیز هست، باید کار جدی صورت گیرد و نظریات بومی در این زمینه تولید شود.  

وی ضمن اشاره به سختی‌های ترجمه این کتاب، از استادان و دانشجویان درخواست کرد که همکاری جدی در این رابطه انجام و اگر نظراتی برای معادل سازی برخی از مفاهیم که برای اولین بار در کشور مطرح می‌شوند، داشته باشند و حتما اعلام کنند تا در چاپ‌های بعدی مورد استفاده قرار گیرند.

در پایان این مراسم ضمن اهدای جوایزی به بشیر، مراسم رونمایی از کتاب «نظریه پردازی درباره ارتباطات میان فرهنگی» انجام شد.

این کتاب با ویراستاری ویلیام گادیکانست، استاد ارتباطات انسانی دانشگاه کالیفرنیا و با مشارکت ۲۶ نفر از استادان به نام جهان در حوزه ارتباطات میان فرهنگی به زبان انگلیسی در ۴۵۰ صفحه منتشر و در دو جلد با مجموع ۸۶۰ صفحه ترجمه شده و انتشارات دانشگاه امام صادق (ع) آن را منتشر کرده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۲۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است

در ادامه سفر هیئت بلندپایه فرهنگی کشورمان به ارمنستان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و معاون وزیر خارجه ارمنستان دیدار و درباره گسترش دیپلماسی فرهنگی میان دو کشور به گفت وگو پرداختند.

به گزارش ایسنا، در این دیدار علاوه بر مباحث فرهنگی مشترک بین دو کشور، مسائل مهم بین‌المللی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور در این دیدار، با ارائه تحلیلی از وضعیت فعلی منطقه غرب آسیا و به‌ویژه اتفاقات اخیر غزه، بر ضرورت تلاش برای برقراری صلح پایدار در منطقه با کمک کشورهای همسایه تأکید کرد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با استناد به کلام رهبر معظم انقلاب، ارمنستان را همسایه‌ای نجیب و مورد احترام خواند و رویکرد شفاف ایران را در دفاع از تمامیت ارضی کشورها و تلاش‌ها برای برقراری صلح منطقه‌ای را تبیین کرد.

ایمانی‌پور به اشتراکات فرهنگی و تمدنی میان دو کشور اشاره کرد و گفت: این سفر فرصتی را فراهم آورده است تا دیدگاه عمیق‌تری نسبت به کشور ارمنستان به دست آوریم. 

رییس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین تاکید کرد: همکاری‌های فرهنگی و افزایش سطح روابط بین جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان باید دنبال شود. 

ایمانی‌پور همچنین به نقش رسانه‌ها در ترویج دانش و آگاهی میان مردم دو کشور اشاره کرد و خواستار همکاری متقابل دو کشور در این زمینه شد.

همچنین در این نشست، معاون وزیر خارجه ارمنستان ضمن استقبال از هیئت بلندپایه فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد که امضای سند مبادلات فرهنگی به تقویت روابط دوجانبه ایران و ارمنستان منتهی شود.

وی تصریح کرد که ارمنستان همواره به ایران به مثابه یک کشور دوست و همسایه مطلوب نگاه کرده است. 

طی این دیدار که با حضور سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان و اسدی موحد، رایزن فرهنگی کشورمان نیز برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • نشست ایده پردازی ترویج گفتمان مقاومت در جامعه برگزار می‌شود
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • رونمایی از «رضای انقلاب» در حوزه هنری
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است