Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛  توسعه و کشت گیاهان داروئی در عرصه های ملی و منابع طبیعی از مهمترین سیاست های اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده در چند سال گذشته است که علاوه بر افزایش گونه های گیاهی باعث پایداری منابع طبیعی و عرصه های ملی نیز شده است.

 ذبیح الله محمدی، ضمن اشاره به تلاش روز افزون کارکنان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده گفت: بدون شک هیچ کاری بدون تلاش و زحمت منتج به نتیجه نخواهد شد و امروز با تلاش شبانه روزی کارکنان منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده در فصول مختلف سال باعث شده است تا آرامش به طبیعت برگردد و میزان خسارات به منابع طبیعی نیز تا سطح قابل قبولی کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در سال های گذشته اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده با اجرای طرح های نظیر جنگلانه، کاشت گیاهان داروئی، آموزش و فرهنگ سازی در خصوص حفظ و نگهداری عرصه های طبیعی و ملی موفقت های چشمگیری به دست آورده است.

 رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده تصریح کرد: در ادامه فعالیت های سال گذشته و با هدف توسعه گیاهان دارویی در مناطق ییلاقی شهرستان لنده، ۳۵ هکتار از اراضی منابع ملی در مناطق ییلاقی کوه سیاه و کوه سفید زیر کشت گیاهان دارویی از گونه آنغوزه (نام محلی گنه بو) رفته است.

وی تاکیدکرد: این فعالیت طی چند روز گذشته در کوه سفید و با همکاری نیروهای اداری و مردمی در کوه سیاه توسط نیروهای اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان به صورت کپه کاری و بذر کاری به انجام رسید.

محمدی اظهارکرد: لازم به توضیح است طی سال های ۹۴ و ۹۵ افزون بر ۲۵۰ هکتار عملیات کشت و توسعه گیاهان دارویی با مشارکت مردم و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده در عرصه های مختلف ملی و منابع طبیعی به اجرا درآمده است.

انتهای پیام/غ

احیائ منابع طبیعی در لنده

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۳۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به گفته معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی اجرای این میزان عملیات آبخیزداری، ۷۰ درصد خسارت سیل‌ها ر ا کاهش داده است.
باقری معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری یزد درباره یکی از این طرح‌ها گفت: طرحی است که ۷ الی ۵۰ هزار متر مکعب حجم آبگیری آن هست که شدت سیلاب را کاهش می‌دهد.
آقای راهداری مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چابهار گفت: در حدود ۲۵۰ سازه آبخیزداری که در این منطقه داشتیم توانست حدود ۲۰۰ میلیون متر مکعب روان آب رو هدایت کند.
خردمند معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری بوشهر گفت: حدود ۴۱۶ سازه آبخیزداری رو ساختیم حجم مخزن این سازه‌ها بیش از ۶ و نیم میلیون متر مکعب هست که در این بارندگی اخیر بیش از ۸۰ درصد این سازه‌ها آبگیری شده است.
وحید معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: ما عملا بتوانیم ۱۰ تا ۲۰ درصد میزان آبی که تبخیر و تعرق می‌شود و از دسترس خارج می‌شود را جلوگیری بکنیم حدود ۳۰ تا ۵۰ میلیارد متر مکعب ذخیره سازی می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • گیاهان خوراکی خودرو؛ گنجینه‌ای ارزشمند در چهارمحال و بخیاری
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس