Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سی‌ان‌ان، بنای تاریخی «بلوِدر» در وین که قدمت آن به سال 1484 برمی‌گردد و اکنون محل نگهداری آثار هنری موزه واتیکان است، با شیر رنگ آمیزی می‌شود. تجربه ثابت کرده است ماندگاری رنگ‌آمیزی با شیر نسبت به رنگ‌های مصنوعی بسیار بیشتر است. معمار ارشد واتیکان در این مورد گفت: «کار ما به دلیل دلتنگی برای گذشته نیست، بلکه موضوع این است که ما فکر می‌کنیم این روش ماندگاری بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از شیر بارها امتحانش را پس داده است».

«پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان، تاکید بسیاری بر حفظ محیط زیست دارد و این عمل با خواسته او همسو است. شیری که برای رنگ‌آمیزی دیوارها استفاده می‌شود مستقیماً از گاوهای متعلق پاپ که در «کاستل گاندولفو» اقامتگاه تابستانه او در خارج از رُم پرورش داده می‌شوند، تهیه شده است.

شیر گاو با آهک و رنگدانه‌های طبیعی ترکیب و با یک پارچه به صورت ضربه‌ای به دیوارها مالیده می‌شود. این روش رنگ آمیزی یک قرن قدمت دارد. رنگی که در این ترکیب استفاده می‌شود همان رنگ کرمی است که در قرن 15 استفاده شده است. «باربارا جاتا» رئیس موزه واتیکان می‌گوید این روش را به دلیل بی‌ضرر بودن آن برای مردم و محیط زیست انتخاب کرده‌اند.

استفاده از روغن‌های ویژه برای حفظ آثار هنری

واتیکان برای تمیز کردن و حفاظت از 570 مجسمه و آثار مرمری -که در باغ‌های آن قرار دارد- تحقیقات زیادی انجام داده و از روغن های خاصی استفاده می‌کند. درختان و گیاهانی که در باغ‌های 22 هکتاری واتیکان قرار دارند، مجسمه‌هایی که در میان آنها جای گرفته‌اند را به خطر می‌‌اندازند. قارچ ها و باکتری‌هایی که در گیاهان و خاک باغ‌ها خانه گزیده‌اند، به آرامی آثار مرمری را تخریب می‌کنند. این در حالیست که این آثار در معرض تغییرات آب و هوایی و حوادث طبیعی هم هستند.

واتیکان به منظور پیدا کردن راه حلی که برای طبیعت مضرر نباشد، سال‌ها تحقیق کرده است و نتایج آن را در کنفرانسی در اکتبر 2017 به اشتراک گذاشت. این تحقیقات نشان داد استفاده از اسانس‌های زعتر (thyme) و مرزنگوش (oregano) برای جلوگیری از تخریب زیستی مرمر هم به نفع متخصصانی است که آن را به کار می‌برند و هم از آسیب دیدن آثار هنری ممانعت می‌کند. این روغن ها از مزارع ارگانیک سیسیلی که دارای مجوز هستند تهیه می‌شوند.

استخدام انسان به جای ماشین برای حفاظت از آثار هنری

مسئولان نظافت و نگهداری از آثار هنری واتیکان، 100 نفر هستند و به طور مداوم در حال رسیدگی به موزه واتیکان و آماده کردن آن برای بازدیدکنندگان هستند. سالانه 6 میلیون گردشگر از این موزه بازدید می‌کنند.

با اینکه هزینه استخدام نیروی انسانی بسیار زیاد است، واتیکان ترجیح داده نگهداری از آثار هنری را به انسان‌ها بسپارد نه به دستگاه‌ها. نگهداری این آثار به سال‌ها تجربه و مهارت‌های ویژه‌ای نیاز دارد که یک کامپیوتر از عهده آن بر نمی‌آید.

 

انتهای پیام/

روش‌های عجیب نگهداری ساختمان‌های واتیکان+ تصاویر

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۳۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج

مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث‌ معنوی و طبیعی کشور بر ضرورت بازنگری فنی حریم اثر تاریخی عمارت خسروآباد سنندج تاکید کرد و گفت: باید مطالعات لازم برای این محدوده در اسرع وقت انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، علیرضا ایزدی شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت_ ضمن بازدید از محدوده عمارت خسروآباد سنندج اظهار کرد: اجرای ضوابط اختصاصی حریم بناهای تاریخی یکی از نکات حائز اهمیت در حفظ و نگهداری بافت‌های تاریخی است.

وی افزود: باید حریم‌ها را با لحاظ اینکه مردم کمتر دچار آسیب شوند، اصلاح کنیم. مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث‌معنوی و طبیعی کشور با اشاره به لزوم همکاری دستگاه‌های مربوطه به‌ویژه شهرداری سنندج در خصوص بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج، خاطرنشان کرد: امیدواریم با اعمال اصلاحات و بازنگری، عرصه و حریم قانونی آثار حفظ شود. در این بازدید مقرر شد مشاور واجد شرایط و صلاحیت کار در بافت‌های تاریخی تعیین و موضوع در کوتاه‌ترین زمان انجام شود. به گزارش ایمنا، عمارت خسروآباد در سنندج که با شماره ۱۴۹۱ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده، بنایی واجد ارزش‌های معمارانه است که به دلیل باغ و بنا در کنار هم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. کد خبر 748550

دیگر خبرها

  • نمایشگاه آثار هنری کنگره جهانی محمد(ص) در شورای شهر شیراز برپا شد
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • حریم عمارت خسروآباد سنندج بازنگری شود
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر
  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر