Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده پارلمان اندونزی گفت: مردم جهان با سکوت خود شاهد ظلم به مردم فلسطین هستند.

به گزارش ایسنا، نورحیاتی علی آسقاف در نشست اضطراری کمیته فلسطین اتحادیه مجالس کشورهای اسلامی، گفت:‌ ما نباید اقدام آمریکا را نادیده بگیریم. تصمیم ایالات متحده در زمینه انتقال پایتخت اسرائیل به قدس در جامعه جهانی وظیفه‌ای را برای ما ایجاد کرده که به کمک فلسطین بشتابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما اینجا گرد هم جمع‌ شده‌ایم تا به صورت دسته جمعی تصمیم آمریکا را رد کنیم. ما باید با گام بلند و تصمیم راسخ مقابل این اقدام بایستیم.

وی با قدردانی از پارلمان ایران برای برگزاری این نشست، گفت: آمریکا خلاف قطعنامه‌های سازمان ملل عمل کرده و در واقع وضعیت قدس را تهدید کرده است. این اقدام قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را نقض می‌کند.

نماینده پارلمان اندونزی با اشاره به اتفاقات یمن، لبنان و سوریه و همچنین وقایع اخیر در مورد مسلمانان روهینگیا، گفت: کشورهای اسلامی باید اقدام موثری در زمینه آزادی فلسطین انجام دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن به کشور آزاد فلسطین دست پیدا کنیم. متاسفانه مردم جهان با سکوت خود شاهد ظلم به مردم فلسطین هستند. دیدگاه مشترک آمریکا و اسرائیل هم اشغال فلسطین است. ترامپ ادعا می‌کند از صلح و ثبات حمایت می‌کند ولی این اقدام باعث بی‌ثباتی منطقه می‌شود و پیامدهای ناگواری برای منطقه و جهان به دنبال دارد و باعث می‌شود تروریسم و افراط‌گرایی در همه شکل‌های خود تقویت شود.

نورحیاتی علی آسقاف با بیان اینکه قدس و مسجدالاقصی بخشی از مقدسات یک میلیارد و 700 میلیون مسلمان جهان است، تصریح کرد: مسلمانان در قبال این اتفاق ساکت نمی‌نشینند. این کار اشتباه بزرگی بود و اعضای بین‌المجالس اسلامی وظیفه خود می‌دانند که اقدام به موقع و مناسبی در این زمینه انجام دهند. برگزاری این اجلاس و نشست اضطراری هم از جمله اقدامات موثری است که می‌تواند انجام شود. ما باید کمپین آمریکا و اسرائیل را بایکوت کنیم و کشورهای اسلامی را برای همکاری گسترده‌تر با فلسطین ترغیب کنیم.

وی با تاکید بر ضرورت مقابله کشورهای اسلامی با اسلام‌هراسی، اظهار کرد: فلسطین باید از اشغال صهیونیست‌ها آزاد شود. استقلال هر ملتی است و استعماری باید از چهره زمین پاک شود تا به عدالت برسیم.

نماینده پارلمان اندونزی در پایان با بیان اینکه این کشور هیچگاه روابط دیپلماتیک با صهیونیست‌ها نداشته و از فلسطین حمایت کرده، گفت: ما اعضای سازمان همکاری‌های اسلامی باید از کشورهای اسلامی که هنوز فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند بخواهیم آن را به رسمیت بشناسند و سیاست‌های واحد را در این زمینه در پیش بگیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۹۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود

«هادی برهانی» استاد دانشگاه مطالعات فلسطین دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اعتراضات گسترده دانشجویی در آمریکا علیه نسل‌کُشی در غزه اظهار کرد: برخوردهای محدودکننده و خشن پلیس آمریکا علیه دانشجویان که در حمایت از مردم فلسطین دست به برگزاری تجمع‌های اعتراضی زده‌اند، ریشه در هراس دولت‌مردان آمریکا بابت حمایت از رژیم صهیونیستی دارد.

وی ادامه داد: حمایت از رژیم صهیونیستی در آمریکا و کشورهای غربی، بر اساس دروغ بنا شده که در جریان جنگ غزه، بسیاری از این دروغ‌ها افشا شده است.

استاد دانشگاه مطالعات فلسطین دانشگاه تهران با بیان اینکه در اعتراضات آمریکا شاهد حضور «دانشجویان و اساتید یهودی» هم هستیم افزود: در کشورهای غربی و آمریکا، دانشگاه‌ها از موقعیت ویژه‌ای برخوردارند و از سویی این اعتراضات در بهترین دانشگاه‌های آمریکا در حال انجام است که اگر ادامه یابد، امواج تحول و تغییر می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود.

برهانی در این‌باره گفت: در صورت انتقال اعتراضات به مردم عادی، دولت آمریکا دیگر نمی‌تواند جلوی آن را بگیرد و همین امر در نهایت تبدیل به خطری برای رژیم صهیونیستی و لابی این رژیم در آمریکا خواهد شد.

وی اضافه کرد: در آمریکا «دموکراسی نیم‌بند» وجود دارد و اگر اکثریت مردم در این کشور، مخالف حمایت از رژیم صهیونیستی باشند، سیاست حمایت از این رژیم دیگر قابل تداوم نخواهد بود و حمایت واشنگتن از تل‌آویو به خطر می‌افتد.

استاد دانشگاه مطالعات فلسطین دانشگاه تهران با بیان اینکه در میان کشورهای غربی، آمریکا تنها کشوری است که هنوز اکثریت مردم در آن از کمک به رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند گفت: تحولات جدید پس از ۷ اکتبر (طوفان‌الاقصی) افکار عمومی در آمریکا را به خطر انداخته که اگر این خطر توسعه یابد، منجر به پایان حمایت از رژیم صهیونیستی در این کشور می‌شود.

کد خبر 6090101 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • خشونت با دانشجویان ذات اصلی آمریکا را نشان داد
  • پیام‌ها و پیامدهای عملیات «وعده صادق»/ اسرائیل و آمریکا تحقیر شدند
  • پیام سردار تنگسیری به کشورهای منطقه از خلیج فارس
  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • اظهارات جدید وزیر خارجه انگلیس علیه ایران | این راهکار بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس خواهد بود
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • تقدیر مردم غزه از جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین در جهان
  • فارن افرز: احتمال شکل گیری ائتلاف منطقه ای اعراب و اسرائیل علیه ایران چقدر است؟