Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مجتمع آموزش عالی سراوان گفت: مراکز پژوهشی دانایی محور هستند و در تولید علم و دانش نقش مهمی دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون؛ در آخرین روز از هفته پژوهش جلسه تجلیل از پژوهشگران برتر با حضور محمد رضا ریگی سرپرست مجتمع آموزش عالی، محمد طاهر میرکزهی مدیر پژوهشی مجتمع و جمعی از استاتید، نخبگان و دانشجویان در سایت مجتمع آموزش عالی شهرستان سراوان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جلسه محمد رضا ریگی سرپرست مجتمع دانشگاهی آموزش عالی شهرستان سراوان با بیان اینکه مراکز پژوهشی دانایی محور هستند و در تولید علم و دانش نقش مهمی دارند، گفت: امروزه به شرکت های دانش بنیان، مراکز فناور و نوآور توجه بیشتری می شود.
وی با بیان اینکه مجتمع آموزش عالی سراوان در راستای سیاست های کشور و وزارت علوم در زمینه پژوهشی باید تلاش خود را مضاعف کند، افزود: تلاش ما بر این است که با توجه به محدودیت ها و با استفاده از پتانسیل دانشجویان و سایر افراد جامعه اقدامات خوبی در زمنیه نوآوری انجام دهیم.
سرپرست مجتمع آموزش عالی سراوان ادامه داد: با دانایی و دانشی که به دست می آوریم، می توانیم ثروت آفرین باشیم و امروزه بسیاری از دانشگاه ها در این زمینه رو به رشد و پیشرو هستند و برخی هنوز وابسته به بودجه دولت می باشند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه ها در زمینه پژوهش باید کار بیشتری انجام دهند، تصریح کرد: ما پذیرای طرح های پژوهشی دانشجویان و سایر افراد جامعه هستیم و تلاش می کنیم که از آنها حمایت لازم را داشته باشیم.
ریگی یادآور شد: با توجه به اعتباراتی که از وزارت علوم جذب شده سعی می کنیم، زیر ساخت های مجتمع آموزش عالی سراوان را به شرایط ایده آل برسانیم.
وی اذعان کرد: انتظاری که از اعضای هیئت علمی و دانشجویان داریم این است که در زمینه پژوهش قدم های موثرتری بردارند.
لازم به ذکر است وقتی اعضای هیئت علمی امتیاز آی اس آی 15 را کسب کنند در زمینه پژوهشی با سایر پژوهشگران وارد رقابت می شوند که در پایان مراسم منصور نیک پناه با امتیاز علمی پژوهشی و آی اس آی 33 و محمد طاهر میرکزهی  با امتیاز 31 به عنوان پژوهشگران برتر انتخاب و از آنها تقدیر شد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۰۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند

ایسنا/اردبیل رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران گفت: موزه‌ها نهادی آموزشی و پژوهشی هستند که باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند.

میرسید احمد محیط طباطبایی در اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل، گفت: در آخرین تعریف‌ها موزه یک نهاد غیرانتفاعی شمرده می‌شود که نقشی آموزشی، پژوهشی و معرفی کننده دارد و از همین طریق موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند.

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران افزود: در همین راستا مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی یک نمونه از موزه بزرگ و عظیم است که قدیمی‌ترین مرکز اسناد در ایران محسوب می‌شود و این مجموعه در تعریف جدید ایکوم معنای واقعی موزه است.

به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل، وی بیان کرد: در بیش از سه دهه گذشته هرساله یک موضوع محور فعالیت موزه‌ها قرار گرفته است که همه آنها با جامعه و مشکلات آن مرتبط بوده و امسال نیز آموزش و پژوهش محور اصلی فعالیت موزه‌ها است، آموزش و پژوهشی که در جامعه امروز لازم است و به تک تک دغدغه‌های روز می‌پردازد.

محیط طباطبایی که در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی سخنرانی می‌کرد با اشاره به موزه علوم این دانشگاه، ادامه داد: دانشگاه‌ها مثل هر بخش دیگری از جامعه به موزه نیاز دارند و موزه علاوه بر بحث آموزش و پژوهش نقش ارتباط دهنده دانشگاه با بیرون از آن را ایفا می‌کند.

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران (ایکوم) خاطرنشان کرد: موزه‌ها باید برای نسل آینده برقرار باشند، آنها به وجود آمده‌اند تا همه آنچه که مربوط به هویت و منشأ فرهنگی جامعه است به کودکان، نوجوانان و نسل‌های آینده منتقل شود.

وی اضافه کرد: امیدوارم که موزه‌ها با نگاه موزه‌ای اداره شوند و برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل نیز برای دانشجویان، علاقمندان و فعالان حوزه موزه‌ها مؤثر باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • تشدید اعتراض حامیان فلسطین در مراکز آموزش عالی آمریکا
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند