Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان نگهداری از ساختمان‌های واتیکان، ترجیح می‌دهند به جای استفاده از رنگ‌های شیمیایی برای رنگ کردن این ساختمان‌ها، از شیر گاو استفاده کنند.


به گزارش شریان نیوز،به نقل از سی‌ان‌ان، بنای تاریخی «بلوِدر» در وین که قدمت آن به سال 1484 برمی‌گردد و اکنون محل نگهداری آثار هنری موزه واتیکان است، با شیر رنگ آمیزی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجربه ثابت کرده است ماندگاری رنگ‌آمیزی با شیر نسبت به رنگ‌های مصنوعی بسیار بیشتر است. معمار ارشد واتیکان در این مورد گفت: «کار ما به دلیل دلتنگی برای گذشته نیست، بلکه موضوع این است که ما فکر می‌کنیم این روش ماندگاری بیشتری دارد. استفاده از شیر بارها امتحانش را پس داده است».

«پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان، تاکید بسیاری بر حفظ محیط زیست دارد و این عمل با خواسته او همسو است. شیری که برای رنگ‌آمیزی دیوارها استفاده می‌شود مستقیماً از گاوهای متعلق پاپ که در «کاستل گاندولفو» اقامتگاه تابستانه او در خارج از رُم پرورش داده می‌شوند، تهیه شده است.

شیر گاو با آهک و رنگدانه‌های طبیعی ترکیب و با یک پارچه به صورت ضربه‌ای به دیوارها مالیده می‌شود. این روش رنگ آمیزی یک قرن قدمت دارد. رنگی که در این ترکیب استفاده می‌شود همان رنگ کرمی است که در قرن 15 استفاده شده است. «باربارا جاتا» رئیس موزه واتیکان می‌گوید این روش را به دلیل بی‌ضرر بودن آن برای مردم و محیط زیست انتخاب کرده‌اند.

استفاده از روغن‌های ویژه برای حفظ آثار هنری

واتیکان برای تمیز کردن و حفاظت از 570 مجسمه و آثار مرمری -که در باغ‌های آن قرار دارد- تحقیقات زیادی انجام داده و از روغن های خاصی استفاده می‌کند. درختان و گیاهانی که در باغ‌های 22 هکتاری واتیکان قرار دارند، مجسمه‌هایی که در میان آنها جای گرفته‌اند را به خطر می‌‌اندازند. قارچ ها و باکتری‌هایی که در گیاهان و خاک باغ‌ها خانه گزیده‌اند، به آرامی آثار مرمری را تخریب می‌کنند. این در حالیست که این آثار در معرض تغییرات آب و هوایی و حوادث طبیعی هم هستند.

واتیکان به منظور پیدا کردن راه حلی که برای طبیعت مضرر نباشد، سال‌ها تحقیق کرده است و نتایج آن را در کنفرانسی در اکتبر 2017 به اشتراک گذاشت. این تحقیقات نشان داد استفاده از اسانس‌های زعتر (thyme) و مرزنگوش (oregano) برای جلوگیری از تخریب زیستی مرمر هم به نفع متخصصانی است که آن را به کار می‌برند و هم از آسیب دیدن آثار هنری ممانعت می‌کند. این روغن ها از مزارع ارگانیک سیسیلی که دارای مجوز هستند تهیه می‌شوند.

استخدام انسان به جای ماشین برای حفاظت از آثار هنری

مسئولان نظافت و نگهداری از آثار هنری واتیکان، 100 نفر هستند و به طور مداوم در حال رسیدگی به موزه واتیکان و آماده کردن آن برای بازدیدکنندگان هستند. سالانه 6 میلیون گردشگر از این موزه بازدید می‌کنند.

با اینکه هزینه استخدام نیروی انسانی بسیار زیاد است، واتیکان ترجیح داده نگهداری از آثار هنری را به انسان‌ها بسپارد نه به دستگاه‌ها. نگهداری این آثار به سال‌ها تجربه و مهارت‌های ویژه‌ای نیاز دارد که یک کامپیوتر از عهده آن بر نمی‌آید.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دسته بندیفرهنگی

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۲۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ حفار غیرمجاز در منطقه تاریخی ارومیه دستگیر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز محبی در این زمینه افزود: پس از کسب گزارش هایی مبنی بر انجام حفاری غیرمجاز در منطقه تاریخی مغاطیلوی ارومیه، این موضوع به‌صورت نامحسوس و شبانه‌روزی توسط تیم‌های اطلاعاتی فرماندهی انتظامی پاسگاه بخش انزل و واحد اطلاعات یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان مورد رصد قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در یک عملیات منسجم و مشترک با فرماندهی انتظامی پاسگاه بخش انزل قوشچی ارومیه باند بزرگ و حرفه‌ای حفاران غیر مجاز حین برداشت آثار تاریخی و فرهنگی در منطقه تاریخی مغاطیلو معروف به «ماوارا» دستگیر شدند.

سرپرست یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی ادامه داد: در این عملیات علاوه بر دستگیری ۱۰ حفار غیرمجاز، سه دستگاه خودرو، آلات و ادوات تخریب گران آثار تاریخی از قبیل موتور برق، بتن‌کن، بیل و کلنگ کشف و ضبط شد.

سال گذشته نیز ۳۴ باند حفاری و قاچاق اموال تاریخی منهدم و اعضای آن دستگیر شده بودند

کد خبر 6092604

دیگر خبرها

  • ۱۰ حفار غیرمجاز در منطقه تاریخی ارومیه دستگیر شدند
  • تحویل ۹ شی تاریخی به میراث‌فرهنگی هرمزگان
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • نمایشگاه آثار هنری کنگره جهانی محمد(ص) در شورای شهر شیراز برپا شد
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • حریم عمارت خسروآباد سنندج بازنگری شود