Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ > هنر - همشهری آنلاین:
مریم زندی می‌گوید، دوست داشته در جریان پروژه عکاسی از هنرمندان موسیقی معاصر، پرتره محمد نوری را نیز ثبت کند که موفق به انجام این کار نشده است.

به گزارش ايسنا؛ این عکاس به مناسبت جشن انتشار پنجمین کتاب «چهره‌»هایش با نام «سیمایی از موسیقی معاصر ایران» به همراه برگزاری نمایشگاهی از عکس‌های این کتاب، اظهار کرد: ثبت تصاویر این کتاب ۱۶ سال طول کشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من تلاش کردم از تمام هنرمندان حوزه موسیقی کلاسیک و سنتی عکاسی کنم. در این کتاب هنرمندان پاپ یا موسیقی نواحی حضور ندارند. این آخرین کتاب چهره‌ها است و ادامه آن را بر عهده عکاسان جوان می‌گذارم.

مريم زندي ادامه داد: من توانستم پرتره اغلب آن‌ها را ثبت کنم و فقط تعداد کمی از موسیقی‌دانان معاصر در این پروژه حضور ندارند. در این کتاب ۱۱۷ عکس وجود دارد که تا به حال به نمایش گذاشته نشده‌اند. قرار بر این شد همزمان با جشن انتشار کتاب تعدادی از عکس‌ها را چاپ و نمایشگاهی را نیز برگزار کنیم.

این عکاس اضافه کرد: در این نمایشگاه ۲۴ عکس برای یک هفته از دوم دی‌ماه در گالری ایوان در معرض دید قرار خواهد گرفت که شامل پرتره‌هایی از محمدرضا درویشی، حسین علیزاده، محمدرضا شجریان، شهرام ناظری، کیهان کلهر، لیلی افشار، هوشیار خیام، همایون شجریان، پیمان یزدانیان و... می‌شود.

زندی درباره انتخاب عکس‌های این نمایشگاه بیان کرد: من عکس‌هایی را برای حضور در این نمایشگاه انتخاب کردم که از نظر عکاسی بیشتر دوستشان داشتم؛ در عین حال می‌توانستم تعداد محدودی را انتخاب کنم.

این عکاس در پاسخ به این پرسش که دوست داشته پرتره چه هنرمندی از اهالی موسیقی را ثبت کند، اما موفق نشده است؟ اظهار کرد: من دلم می‌خواست از محمد نوری (خواننده) عکس بگیرم. زمانی که عکاس تلویزیون بودم از او سر برنامه تلویزیونی عکاسی کردم اما برای این پروژه چند بار سعی کردم این کار را انجام بدهم که موفق نشدم. زیرا اواخر عمر این هنرمند بود و او زیاد سرحال نبود. من آثار محمد نوری را بسیار دوست دارم.

زندی همچنین گفت: من به تجربه دریافتم حسی که در لحظه رویارویی با هنرمند دارم درست‌تر و با ارزش‌تر است بنابراین پیش از ثبت پرتره آن‌ها موسیقی‌شان را گوش نمی‌دادم و درباره‌شان اطلاعات کسب نمی‌کردم. همیشه نمی‌توان فردی را از روی موسیقی یا کتاب شناخت. من از روش عکاسی خودم بهترین نتیجه را کسب کردم.

در همین زمینه: رویای کودکانه به فرهنگسرای کوثر اصفهان آمد پیاده روی اربعین حسینی در قاب عکاسی جامعه شناس و دانشیار دانشگاه تهران رونمایی از پوستر ششمین دوره ۱۰ روز با عکاسان توضیحات انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران درباره عدم حضور در نمایشگاه مطبوعات

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۶۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال ۱۹۰۰؛ پرتره‌های صمیمی از بومیان آلاسکا (عکس)

در حوالی سال ۱۹۰۰، چندین عکاس، از جمله بورلی بنت دابز متولد میسوری و دو مهاجر اروپایی به ایالات متحده، به نام‌های اچ جی کایزر و آلبرت اف جانسون، به آلاسکا سفر کردند.

به گزارش فرارو، در میان افرادی که آن‌ها به استودیو‌های پرتره خود وارد کردند، تعدادی از بومیان آلاسکا بودند که تصاویر خیره کننده آن‌ها بعد‌ها توسط مایکل جی ویلسون یک تهیه کننده بریتانیایی جمع آوری شد.

ریچارد اوندن، رئیس کتابخانه بودلیان در آکسفورد، که اخیراً مجموعه عکس‌های ویلسون را خریداری کرده است، می‌گوید: پرتره‌ها به دلیل صمیمیتشان قابل توجه هستند. اطلاعات کمی در مورد این سوژه‌ها وجود دارد، اما ریچارد پرتره‌ها را به عنوان لحظه‌ای از برخورد و تبادل بین جامعه بین المللی و جوامع اینوئیت که هزاران سال در صلح زندگی کرده اند ارزش می‌گذارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هوادار خاص استقلال: نکونام گفت دعا کن قهرمان شویم
  • کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» رونمایی شد
  • استقلال: نکونام گفت دعا کن قهرمان شویم
  • کتاب نامداران موسیقی سنندج رونمایی شد
  • پارک شهدای سنندج به پاتوق فرهنگی تبدیل می‌شود
  • وحید اسداللهی رِنگ‌های آذربایجانی را به تالار وحدت می‌آورد
  • موسیقی لرستان در تالار وحدت طنین انداز می‌شود
  • مارال ؛ محمد نوری
  • خون شریک ۲ + فیلم
  • سال ۱۹۰۰؛ پرتره‌های صمیمی از بومیان آلاسکا (عکس)