Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا کریم حمیدوند عصر سه شنبه در همایش اقتصاد مقاومتی اشتغال فراگیر شهرستان نهاوند افزود:در جلسه ای که چند روز پیش با روسای بانکها برگزار شد مقرر شد 50 میلیارد ریال اعتبار برای تسهیلات اشتغالزایی در اختیار کمیته امداد و بهزیستی قرار گیرد اما با ایراداتی که بانکها گرفته اند تا این لحظه از نظر پرداخت در رتبه آخر قرار داریم و ممکن است این اعتبارات به طور کامل جذب نشود و سرانجام بازگردانده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: شهرستان نهاوند یکی از شهرهای بزرگ استان است که با وجود پتانسیل های بالای اقتصادی از نرخ بیکاری حادی در سطح استان برخوردار است .
وی اظهار کرد:شهرستان نهاوند سومین شهر بزرگ استان است که به لحاظ اشتغال در سطح استان رتبه سیزدهم را کسب کرده و این معنای خوشایندی ندارد زیرا این جایگاه نشان دهنده آن است که حتی تعدادی از بخش های استان به لحاظ اشتغال از وضعیت مطلوبتری نسبت به نهاوند برخوردار هستند.
فرماندار نهاوند افزود:شهرستان نهاوند از ظرفیت های بالایی در بخش های مختلف مکانند گردشگری ، کشاورزی و معدن برخوردار است اما این پتانسیلها کمتر برای توسعه و ایجاد اشتغال در شهرستان مورد استفاده قرار گرفته اند.
وی با اشاره به سهمی که استان از بخش اشتغال برای نهاوند در نظر گرفته است گفت:سهم نهاوند در ایجاد اشتغال 2 هزار نفر بوده اما تا کنون حدود 450 نفر یعنی حدود 25 درصد این سهم محقق شده است.
حمیدوند گفت: بر اساس این شواهد ما با بانکها بیشتر از این مسامحه نکرده و چنانچه سخت گیری های بی مورد و مانع تراشی برخی از آنها ادامه یابد با آنها برخورد شدید خواهیم کرد.
فرماندار شهرستان نهاوند همچنین به تسهیلات در نظر گرفته برای رونق اشتغال در استان اشاره کرد و گفت: به منظور توسعه اشتغال 15 هزار میلیارد ریال در استان منظور شده که این اعتبار به صورت شناور است و باید با استفاده از این فرصت عقب ماندگی های گذشته را جبران کنیم.
امام جمعه نهاوند نیز در این نشست گفت: نظام بانکی در کشور ما خدماتی نبوده و به دنبال تجارت هستند و چنانچه منافعشان ایجاب کند وام پرداخت می کنند و اگر منافعی برای آنها نداشته باشد حتی وام ازدواج هم پرداخت نمی کنند.
حجت الاسلام عباسعلی مغیثی نیا افزود: عمده مشکل در حوزه اشتغال، موانع ایجاد شده توسط بانک هاا ست که با ایجاد موانع غیر ضروری وام گیرنده را از ادامه مسیر منصرف می کنند.
وی افزود: برخی بانک ها در نهاوند سالی دو بار نمای ساختمان بانک خود را تغییر می دهند و هزینه بیت المال را بیهوده صرف می کنند و در زمینه پرداخت وام به سختی عمل می کنند.
گفتنی است؛ اگر چه آمار قابل استنادی در زمینه بیکاری وجود ندارد اما به اذعان مسئولان، شهرستان نهاوند ، نرخ بیکاری بالایی را در سطح استان دارد به گونه ای که همین عامل باعث شده میزان مهاجرت در این شهرستان در مقایسه با سایر شهرهای استان در رده بالاتری قرار گیرد.
شهرستان نهاوند با دارابودن جمعیتی نزدیک به 190 هزار نفر در 105 کیلومتری جنوب استان همدان واقع شده است.
7525/1181
خبرنگار : وحید سیفی**انتشار:الهام تدین

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۰۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: رویکرد اشتغال و توانمندسازی مددجویان کمیته امداد مانعی در برابر تولید فقر است و در این باب باید نگاه درست و واقع‌بینانه داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، علیرضا حسین‌نژاد در نشست با منتخب مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۴۴ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل هستند اظهار کرد: همه ساله بخشی از این مددجویان با تولید اشتغال و کار شایسته و دریافت تسهیلات بانکی از چرخه حمایت مستقیم خارج می‌شوند که در این راستا سال گذشته خودکفایی ۲۰۰۰ نفری مددجویان کمیته امداد استان را شاهد بودیم.

وی افزود: پرداخت تسهیلات بانکی برای مددجویان معرفی شده دارای طرح اشتغال‌زایی در قالب تبصره ۱۸ در حال پرداخت است که انتظار می‌رود بانک‌های عامل تا نیمه اول سال‌جاری در عمل به تمام تعهدات خود در حوزه پرداخت تسهیلات کم‌بهره همتی مضاعف داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: رویکرد اشتغال و توانمندسازی کمیته امداد مانعی در برابر تولید فقر است و در این باب باید نگاه درست و واقع‌بینانه داشته باشیم.

وی بیان کرد: اشتغال تولید شده برای مددجویان کمیته امداد از جنس اشتغال مولد و پایدار است و با کمترین انحراف همه تسهیلات در مسیر اشتغال مددجویان پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: در کنار بحث اشتغال و توانمندسازی مددجویان ساخت مسکن با همت خیران و نهادهای حمایتی و انقلابی در حال انجام است تا هیچ مددجوی فاقد سرپناه در روستاها نداشته باشیم.

حسین‌نژاد منتخب مردم مشگین‌شهر در مجلس با قدردانی از نگاه ویژه کمیته امداد در جهت رفع مشکلات و آسیب‌های مددجویان تحت حمایت این کمیته گفت: امیدواریم مجلس دوازدهم، حامی محرومان و نیازمندان باشد و با قوانین کارآمد به رفع فقر در کشور بیش از گذشته کمک کند.

کد خبر 748005

دیگر خبرها

  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • موانع آبگیری سد قشلاق صحنه
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند